Sabah tok karnına gelmeniz iyi oldu.Sabah sabah bu topik beni çağırdı
Yakında kızımın doğum günü var
Bundan mı yapsam
Çilek bulamam ama uydururum belki bişeyler
Çok hamaratsınız bu arada
Zaten 30 kişiye anca yeter.Hepsini aynı anda yapsın mı?
Evet süslemeyi düşünüyorumSabah tok karnına gelmeniz iyi oldu.Çok güzel bir kektir. Çilek bulamazsanız kayısı da olabilir.Sade bile olur bence.Üstüne krem şanti veya çikolata sos yaparsınız.
Rica ederim.Evet süslemeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim
Ben de kendime güveniyorum darabia01 becerememişti o bakımdan. Ama bir kaç kişi de gayet güzel yapmıştı.
Bence bugünden olmazkızlar meraba nereye yazacağımı bilemedim gözüme burası takıldı umarım yardımcı olan çıkar
yarın oğlum sınıfa kısır sözü vermiş
bu günden yapsam yağını limonunu baharatını salçasını bugün koysam
sabahta yeşilliklerini ilave etsem nasıl olur
birde kuru soğan koysammı kavurupta sadece yeşil soğanmı koysam
sabah yapmaya karar verdim cnmBence bugünden olmaz
Bence bugünden olmaz.Tadında bozulma olur.Ancak yeşilliklerini akşamdan hazırlayabilirsin.Öğlen bile kısırı yapsak akşama tadında bozulma oluyor.Bence ne kadar geç yapsan o kadar iyi olur.
Geçmiş olsun canım.Rahatsızdım biraz canım
Konuşalım
Çok mersi canım.O senin tatlılığın.adra yaaaa masallahhh cok tatlısın cok becerıklısın sen yaaaaaa
Bugünden pek olmaz canım.Sen de zaten sabah yapacakmışsın.Daha iyi olur.kızlar meraba nereye yazacağımı bilemedim gözüme burası takıldı umarım yardımcı olan çıkar
yarın oğlum sınıfa kısır sözü vermiş
bu günden yapsam yağını limonunu baharatını salçasını bugün koysam
sabahta yeşilliklerini ilave etsem nasıl olur
birde kuru soğan koysammı kavurupta sadece yeşil soğanmı koysam
Beceriksiz demedim becerememiş dedim.bana bcereiksiz dedin intikamini alcam
resim bekledim ilk özel mesaja bakdim oda yok
intikamdan anca resim yollarsan vazgecerim
Menün gayet güzelmiş. Afiyet olsun canım.Bugün menüm;
Yoğurt çorbası
kabuklu kuru fasulye yemeği
Bulgur pilavı
Salata
Turşu
Ayran
Afiyet olsun
tam siteye girdim ki kestane buldum
Hadi yine iyisin kestaneye yetiştin.tam siteye girdim ki kestane buldumafiyet olsun adra kestaneyi en iyi nasıl yapıyorsun onu da anlatsana bana
bende oyle yapıyorum da biraz suda haşlayıp fırına atınca daha yumuşak oluyormuş diye duydum geçen sana sorayım nasıl yapıyormuşsun dedimHadi yine iyisin kestaneye yetiştin.Sağol canım benim. Kestaneyi yıkayıp kesiyoruz ve fırına atıp pişiriyoruz.Bu kadar.
geldim canim artik gönder catlicamGeçmiş olsun canım.Çok önemli değildir inşallah.
Baştan diziyle dalga geçtim halime bak.Yakışıklı adam ama ya.
Çok mersi canım.O senin tatlılığın.Aslında o kadar da becerikli değilim. Yapamadığım çok şey var.
Bugünden pek olmaz canım.Sen de zaten sabah yapacakmışsın.Daha iyi olur.
Beceriksiz demedim becerememiş dedim.Burada olunca haber et göstereyim gül cemalimi.
Menün gayet güzelmiş. Afiyet olsun canım.
Albümlere bak:)