Bir bardak su içip yatağa zıplayın bence.Ayh tam da yemek yemekle, yememek arasında boğuşurken bu topiğin bildiriminin gelmesi olmadıEllerinize sağlık çok güzel görünüyor yemekler, Kemal Sunal misali bilgisayarın ekranına ekmek banıp yiyesim geldi
Ta kendisi.A bu Arnav Kushi'nin Arnav ımı acaba
Rica ederim, o potansiyel var onlarda İnşallah o da olurBir bardak su içip yatağa zıplayın bence.Keşke bilgisayardan ekmek banabilsek. İnşallah Japonlar onu da icat eder tek temennimiz. Çok teşekkür ederim.
Ah ya hatırladım yine fena oldumTa kendisi.
Bu aralar herkes hayran galiba.Ah ya hatırladım yine fena oldumBende sıkı hayranıyım
Evet bilmem miBu aralar herkes hayran galiba.Gerçi sen biliyorsundur da yine de söyleyeyim.Evli bir çocuğu var.İçini rahatlatacaksa karısı da pek güzel değil. Kushi`yle çok iyi arkadaşlar.Niye aşık olup evlenmemişlerdir şaşılacak birşey yani.
Sen baya eskiymişsin:)Evet gerçekten patladı gittiler.Evet bilmem miipkknd dan mütevellit herşeylerini su gibi hatim etmiştim resmen,yeni hayranları da değilim ama 2 yıl kadar oldu şu anda da patladı gittiler zaten Ben de felaket yakıştırıyorum onları ya kısmet değilmiş Arnavla karısını hiç yakıştırmıyorum ama
Kadınlar Klubü toptan diyette galiba.Ya ben tam diyete girmusken bu topik nerden cikti kufur eder gibi ya su yemek resimlerine bak azimin suyu akti valla
Eee kadin olmak demek hep yarimkilo fazlam var demek dimiKadınlar Klubü toptan diyette galiba.Salatalar da var.
Bizde öyle adet yok.Sade yeriz biz.Zaten baya tatlı. Sen yeme senin yerine de yerim.
Sabah sabah bu topik beni çağırdıÇİLEKLİ CUP KEK
MALZEMELER
1 su bardağı süt
3 adet yumurta
2 su bardağı şeker
100 gr.yumuşak tereyağ
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı kabartma tozu (Tepeleme)
4-4,5 su bardağı un (Silme)Akışkan bir hamur olacak.
200 gr.çilek
1 çimdik tuz
YAPILIŞI
Süt,sıvıyağ,tereyağ,yumurta ve şeker çırpılır.Daha sonra kabartma tozu,un ve bir çimdik tuz eklenir.İyice karıştırılır.Kağıt kek kalıplarına veya fırına dayanıklı kaplara karışım biraz döküldükten sonra ortasına küçük doğradığımız çilekler eklenir.Tekrar kek karışımı dökülüp 180 derece fırında pişirilir.
Not:Resimdeki keklerden hariç o kadar daha kek çıkıyor.Ayrıca hiç denemedim ama bu kek karışımı dolapta üç gün durabiliyormuş.Yani karışımı akşamdan yapıp keki ertesi gün pişirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1694625
Eki Görüntüle 1694627
Eki Görüntüle 1694630
Eki Görüntüle 1694638
Tamam tamam yapmayayım bari.Zaten önüme gelen tatlıya tuzluya saldırasım var yapma bana böyle
O bal kabağını çiğ yiyecek duruma geldim
18 kilo verdim ben :)
Ama nasıl verdim gel de ben sana
Canım çıktı ya şimdi böyle lezzetli şeyler görünce
Çıldırasım geliyor
Beğendiğinize çok mutlu oldum.Teşekkür ederim.merhaba tariflerinize baktım bayıldım
sabah sabah iştaha geldim çok becerikli ve yaratıcı güzel tariflerde var
takipteyim
Beğendiğinize çok mutlu oldum.Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım.Adracım daha oncede bakmıştim ,cok beceriklisin maşşallah.
15 gun sonraya aksam toplantım var arkadas grubumuzun.Şöyle değişik neler yapsam .4 -5çeşit olur heralde.
30 kisi filan oluyoruz .
Süper oluyor o tarif.Kesinlikle beğenecektir.oğlum akşam hem hamburger hem pizza istiyordu
hamburger ekmeğinden pizza tarifinizi akşama onun için deneyeceğim
Hepsini aynı anda yapsın mı?Teşekkür ederim canım.Misafirlerine cevizli tarçın rüyası,elmalı pasta,beşamel soslu patates,kremalı patates,kahveli browni,erişte salatası,kızarmış patates salatası,tek kişilik kalıplarda kek,pastane açması,poğaça ve muzlu şarlot önerebilirim.