ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Bir bardak su içip yatağa zıplayın bence.Keşke bilgisayardan ekmek banabilsek.İnşallah Japonlar onu da icat eder tek temennimiz.Çok teşekkür ederim.

Bir bardak su içip yatağa zıplayın bence.Keşke bilgisayardan ekmek banabilsek.İnşallah Japonlar onu da icat eder tek temennimiz.Çok teşekkür ederim.
Rica ederim, o potansiyel var onlarda İnşallah o da olur Şu an aynen onu yaptım suyumu içtim yatağımda uzanıyorum

Ah ya hatırladım yine fena oldum Bende sıkı hayranıyım
Bu aralar herkes hayran galiba.Gerçi sen biliyorsundur da yine de söyleyeyim.Evli bir çocuğu var.İçini rahatlatacaksa karısı da pek güzel değil.Kushi`yle çok iyi arkadaşlar.Niye aşık olup evlenmemişlerdir şaşılacak birşey yani.

Evet bilmem mi ipkknd dan mütevellit herşeylerini su gibi hatim etmiştim resmen,yeni hayranları da değilim ama 2 yıl kadar oldu şu anda da patladı gittiler zaten Ben de felaket yakıştırıyorum onları ya kısmet değilmiş Arnavla karısını hiç yakıştırmıyorum ama

Sen baya eskiymişsin:)Evet gerçekten patladı gittiler.Aynen katılıyorum.

Ya ben tam diyete girmusken bu topik nerden cikti kufur eder gibi ya su yemek resimlerine bak azimin suyu akti valla

Bizde öyle adet yok.Sade yeriz biz.Zaten baya tatlı.Sen yeme senin yerine de yerim.

Zaten önüme gelen tatlıya tuzluya saldırasım var yapma bana böyle
O bal kabağını çiğ yiyecek duruma geldim
18 kilo verdim ben :)
Ama nasıl verdim gel de ben sana
Canım çıktı ya şimdi böyle lezzetli şeyler görünce
Çıldırasım geliyor

merhaba tariflerinize baktım bayıldım

sabah sabah iştaha geldim çok becerikli ve yaratıcı güzel tariflerde var

takipteyim

Adracım daha oncede bakmıştim ,cok beceriklisin maşşallah.
15 gun sonraya aksam toplantım var arkadas grubumuzun.Şöyle değişik neler yapsam .4 -5çeşit olur heralde.
30 kisi filan oluyoruz .

Sabah sabah bu topik beni çağırdı
Yakında kızımın doğum günü var
Bundan mı yapsam
Çilek bulamam ama uydururum belki bişeyler

Çok hamaratsınız bu arada

Tamam tamam yapmayayım bari.Tatlı yok bir süre:)18 kilo mu verdin?Maşallah sana.Tebrik ederim valla.Tabiki her bayan gibi sorayım nasıl verdin?Tabiki yemeyerek dimi.

Adracım daha oncede bakmıştim ,cok beceriklisin maşşallah.
15 gun sonraya aksam toplantım var arkadas grubumuzun.Şöyle değişik neler yapsam .4 -5çeşit olur heralde.
30 kisi filan oluyoruz .
Teşekkür ederim canım.Misafirlerine cevizli tarçın rüyası,elmalı pasta,beşamel soslu patates,kremalı patates,kahveli browni,erişte salatası,kızarmış patates salatası,tek kişilik kalıplarda kek,pastane açması,poğaça ve muzlu şarlot önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…