Bayılızaaaam nefissss
Hepsini bizden beklemesinler.ayy bnde bulaşık ve temizliği hiç sevmemevdekiler hep der yemek yapmayı sevdiğin kadr keşke temizliği de sevseydin birde diye
Muzlu çikolatalı puding.Hazır pudingleri alıp pişirip üst üste döküyorsunuz.Çok basit dimi. Üstte de çikolata rendesi var:)
Eki Görüntüle 1724402
Dimi ama Vuslat dibi tutturmamayı herkes beceremez.
Onun da zorlupu var ama, dibi tutturmamak lazım
Ellerine sağlık canım
AynenDimi ama Vuslat dibi tutturmamayı herkes beceremez.
Sağol canım.
dimi ama ya :)) midelerini doyuruyoruz daha ne yapalımHepsini bizden beklemesinler.
Hayırlı kandiller canım.
Aynen.dimi ama ya :)) midelerini doyuruyoruz daha ne yapalım
Hayırlı kandiller canım.hayırlı kandiller bu arada hanımlar
Sana da hayırlı kandiller canım.Hayırlı kandiller.
Çok şeker:))Sizi boncukla tanıştırayım.Balkonumuza geldi biz de yakaladık.Çok ürkek.Ele gelmiyor hatta konmasını bile pek bilmiyor.Yalnız çok konuşuyor.Televizyon izleyemiyoruz çenesinden. Çok konuştuğu zaten onu ceza köşesine koyuyoruz. Yani koltuk arkasına.
Eki Görüntüle 1725242
bu tarifi 30 ay önce görseydim keşke profiterol hastasıydım karataya baslayınca tatlıyı bir kestim pir kestim... çocuklarım için yapabilirim ama :)Tatlı yiyip tatlı konuşalım.Tatlıların en güzellerinden biri,
PROFİTEROL
1,5 su bardağı un
1,5 su bardağı su
1 fiske tuz (Çay kaşığının ucuyla)
1 fiske şeker
125 gr. tereyağ
3 adet yumurta
KREMA MALZEMELERİ
2 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 paket krem şanti
1 bardak süt
ÇİKOLATA SOS MALZEMELERİ
2,5 su bardağı süt
1 paket çikolata sos
YAPILIŞI
Suyu,yağı,şekeri ve tuzu bir tencereye koyup kaynatıyoruz.Unu ilave edip 5-6 dakika un helvası kavurur gibi pişirip soğumaya bırakıyoruz.Soğuduktan sonra yumurtaları tek terk kırıp iyice yediriyoruz.İki tane tatlı kaşığı yardımıyla veya krema pompasıyla yağlı kağıt serilmiş tepsiye ceviz büyüklüğünde hamur alıp koyuyoruz.Önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
Sonra kremaya geçiyoruz.Sütü,şekeri,unu tencere koyup pişiriyoruz.Soğuduktan sonra çırpılmış krem şantiyi ekleyip mikserle iyice çırpıyoruz.Soğuyan hamurlarımızı ortadan yarıp içine kremayı doldurup üzerine de çikolata sos döküyoruz.
Eki Görüntüle 1694616
Evet çocuklar için çok iyi olur:)Yumurtaları kırdıktan sonra mikserle karıştırılacak.Onu yazmayı atlamışım.Bir kaç sayfa sonra belirttim ama belki görmemişsinizdir.bu tarifi 30 ay önce görseydim keşke profiterol hastasıydım karataya baslayınca tatlıyı bir kestim pir kestim... çocuklarım için yapabilirim ama :)