ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

O zaman başka yollara başvursunlar, ya da el mahkum dediğin gibi beraber kuzu kuzu izleyecekler:KK70:
Biz ortalığı karıştırmayalım en iyisi.:KK70:O arada kulaklık takıp müzik dinlemek de bir seçenek.:-)

Detaycı o zaman eşin.:KK48:Sen beni yemek fotoğraflarken görsen deli bu dersin.:KK53:Kendimi Ara Güler sanıyorum.:KK70:
Evet ya yaptığı her işte öyle:) Ben de öyleyim, 15-20 resim çekip seçmece yapıyorum:KK70: Yemek yarışmasında en çok vaktimi alan da resim çekme zaten:eek: Bazen katılmak istiyorum, resim çekme falan aklıma geliyor, çöküyorum:KK70:

Evet ya yaptığı her işte öyle:) Ben de öyleyim, 15-20 resim çekip seçmece yapıyorum:KK70: Yemek yarışmasında en çok vaktimi alan da resim çekme zaten:eek: Bazen katılmak istiyorum, resim çekme falan aklıma geliyor, çöküyorum:KK70:
Sorma canım ya o resim işi psikolojik olarak çökertiyor insanı.:KK70:Ben de çok resim çekip seçmece yapıyorum.Işık ayarlıyorum falan.:KK48:Yemek yapmak çocuk oyuncağı resim olmasa.:KK48:

Rabişe benzemeye mi başladım ne:eek::KK70:
Yok onu kimse geçemez.:-)Aman duymasın.:eek:

Sorma canım ya o resim işi psikolojik olarak çökertiyor insanı.:KK70:Ben de çok resim çekip seçmece yapıyorum.Işık ayarlıyorum falan.:KK48:Yemek yapmak çocuk oyuncağı resim olmasa.:KK48:

Yok onu kimse geçemez.:-)Aman duymasın.:eek:
Aynen ya resim olmasa, ya da tek resim olsa 3-4 çeşit bile yaparım:KK70:

Sen bittin Adra:KK70::KK70:

Tünaydın.:KK37:

Bu resme bayıldım.:KK36:Keşke böyle güzel sokaklarda yaşasak.İnsanın içi açılır valla.Pazartesi sendromu da kalmaz. :KK48:

FB_IMG_1450640674649.jpg

Bir ütüyü bir de nevresim değiştirmeyi hiç sevmem:)Okul olunca pazar günleri forma ütülemek gelenektir.:KK48:

Nevresim degismeyi bende hiiic sevmem ,
ve bi de karpuz dogramak , tencere yikamak ,ayna silmek iskence gibi bana :63: Karpuz dograrken cok sık yaralanirim , tencereler parlamayinca deli olurum , aynalari ne kadar silersem sileyim 2 dk sonra cocuklarin parmaz izinden gecilmez :KK53:

Nevresim degismeyi bende hiiic sevmem ,
ve bi de karpuz dogramak , tencere yikamak ,ayna silmek iskence gibi bana :63: Karpuz dograrken cok sık yaralanirim , tencereler parlamayinca deli olurum , aynalari ne kadar silersem sileyim 2 dk sonra cocuklarin parmaz izinden gecilmez :KK53:
Ayy ordan çekersin orası yamulur burdan çekersin ucu yamulur işkence yani.:63:Ben bir de bulaşık yıkamayı sevmem.Ne gereksiz birşey o ya.:KK70:Karpuz ters çevrilip tahtada doğransa nasıl olur.:KK53:Geçen annem kabak soyuyordu elini kesti.Aldım tahtaya tak tak kesip doğradım iki dakikada şaşırdı.Hey gidim hey dedim bu evde aşçı var sen ne sanıyorsun.:KK70:

Ayy ordan çekersin orası yamulur burdan çekersin ucu yamulur işkence yani.:63:Ben bir de bulaşık yıkamayı sevmem.Ne gereksiz birşey o ya.:KK70:Karpuz ters çevrilip tahtada doğransa nasıl olur.:KK53:Geçen annem kabak soyuyordu elini kesti.Aldım tahtaya tak tak kesip doğradım iki dakikada şaşırdı.Hey gidim hey dedim bu evde aşçı var sen ne sanıyorsun.:KK70:

Bulasik yikama konusunda hemfikirim seninle canim :KK70: Karpuzu tahtada hic dogramadim , sen tavsiye ettiysen mutlaka denerim :KK19:
Hem evin hem kk ascisisin canim :*
Aslinda biz yemek -pasta yapmak icin dogmusuz , geri kalan isler icin bi yardimci sart :rolleyes: Herkesin bi ilgi alani vardir ,her konuda mukemmel olamayiz ki ama :KK53: :-)

Bulasik yikama konusunda hemfikirim seninle canim :KK70: Karpuzu tahtada hic dogramadim , sen tavsiye ettiysen mutlaka denerim :KK19:
Hem evin hem kk ascisisin canim :*
Aslinda biz yemek -pasta yapmak icin dogmusuz , geri kalan isler icin bi yardimci sart :rolleyes: Herkesin bi ilgi alani vardir ,her konuda mukemmel olamayiz ki ama :KK53: :-)
Dimi bulaşık çok gereksiz.:KK48:Karpuzu hiç denemedim ama ortadan kesildikten sonra ters çevrilip büyük tahtada kesilebilir gibi geldi.:KK53:Sağol canım.:KK200:Doğru söylüyorsun biz yemek pasta yapmak için doğmuşuz.Bak yemek yaparken ortalığı toplamayı da hiç sevmem.Keşke peşimden biri toplasa.:KK70:Dediğin gibi her konuda bu kadar mükemmel olmak zorundamıyız canım.:KK70:

X