ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

9 numara mı yoksa
Evet ya çok mutlu oldum Önceki 2 yarışmaya kıyasla, biraz yol katetmişim
Evet 9 numara. Sen moda ve yemek yarışmalarının demirbaşı oldun artık.Sıradakinde de varmısın canım?

Pis o kanallar Çocuk kanalları, trt bir de belgesel kanalları var
Ben çoğunlukla belgesel izliyorum:)
Çok pis hem de.Şimdiki çocuklara laf söz geçmiyor.Sen sözünü geçirebilen nadir annelerdensin.Takdir ettim seni bu konuda. Ben de çok severim belgesel.Ama kumandaya her zaman sahip olamıyorum.

Çok pis hem de.Şimdiki çocuklara laf söz geçmiyor.Sen sözünü geçirebilen nadir annelerdensin.Takdir ettim seni bu konuda. Ben de çok severim belgesel.Ama kumandaya her zaman sahip olamıyorum.
Sağol canım Oğlum da belgesrl hastası:) Ben eşime bile kurtlar vadisini izlettirmiyordum çocukların yanında, mutfakta tv vardı oraya postalıyordum onu
Ama 3 senedir tamamen yasakladım

Sağol canım Oğlum da belgesrl hastası:) Ben eşime bile kurtlar vadisini izlettirmiyordum çocukların yanında, mutfakta tv vardı oraya postalıyordum onu
Ama 3 senedir tamamen yasakladım
Canım sen kazak erkeğin kadın versiyonusun.Kazak kadın.Yürü kim tutar seni.Bir kitap yaz da tüm toplum faydalansın.Eşe Kurtlar Vadisi nasıl izlettirilmez diye.

AhahaaYazayım mı
İzlersen boşarım seni dedim
Bunu söylerler de kadınlar kendilerini kapı önünde bulurlarsa durum vahim olur.Şöyle diyelim göze alan böyle desin alamayan oturup eşiyle Kurtlar Vadisi izlesin.Risk varsa mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…