Ama o abartıyorAma yemek bir sanattır Vuslat.
Sen öğren bize de öğret.Gerçekten çok güzel dizip kızartmış.
O zaman başka yollara başvursunlar, ya da el mahkum dediğin gibi beraber kuzu kuzu izleyeceklerYaa işte öyle de birşey var.
Detaycı o zaman eşin.Ama o abartıyor
Tamam
Biz ortalığı karıştırmayalım en iyisi.O zaman başka yollara başvursunlar, ya da el mahkum dediğin gibi beraber kuzu kuzu izleyecekler
Evet ya yaptığı her işte öyle:) Ben de öyleyim, 15-20 resim çekip seçmece yapıyorumDetaycı o zaman eşin.Sen beni yemek fotoğraflarken görsen deli bu dersin. Kendimi Ara Güler sanıyorum.
Rabişe benzemeye mi başladım neBiz ortalığı karıştırmayalım en iyisi.O arada kulaklık takıp müzik dinlemek de bir seçenek.
Sorma canım ya o resim işi psikolojik olarak çökertiyor insanı.Evet ya yaptığı her işte öyle:) Ben de öyleyim, 15-20 resim çekip seçmece yapıyorumYemek yarışmasında en çok vaktimi alan da resim çekme zaten Bazen katılmak istiyorum, resim çekme falan aklıma geliyor, çöküyorum
Yok onu kimse geçemez.Rabişe benzemeye mi başladım ne
Aynen ya resim olmasa, ya da tek resim olsa 3-4 çeşit bile yaparımSorma canım ya o resim işi psikolojik olarak çökertiyor insanı.Ben de çok resim çekip seçmece yapıyorum.Işık ayarlıyorum falan. Yemek yapmak çocuk oyuncağı resim olmasa.
Yok onu kimse geçemez.Aman duymasın.
Tek resimle de olmuyor işte.Aynen ya resim olmasa, ya da tek resim olsa 3-4 çeşit bile yaparım
Sen bittin Adra
Ayyy ütü.Hiç sevmem.Adracım ben ütümü yapayım geç olmadan, sonra üşeniyorum
Görüşürüz canım
Ben de hiç sevmemTek resimle de olmuyor işte.
Bitmem ben.
Ayyy ütü.Hiç sevmem.
Görüşürüz.İyi geceler canım.
Bir ütüyü bir de nevresim değiştirmeyi hiç sevmem:)Okul olunca pazar günleri forma ütülemek gelenektir.Ben de hiç sevmemAma mecbur çocukların formaları vardı, onları ütüledim:)
İyi geceler canım
Bir ütüyü bir de nevresim değiştirmeyi hiç sevmem:)Okul olunca pazar günleri forma ütülemek gelenektir.
Ayy ordan çekersin orası yamulur burdan çekersin ucu yamulur işkence yani.Nevresim degismeyi bende hiiic sevmem ,
ve bi de karpuz dogramak , tencere yikamak ,ayna silmek iskence gibi banaKarpuz dograrken cok sık yaralanirim , tencereler parlamayinca deli olurum , aynalari ne kadar silersem sileyim 2 dk sonra cocuklarin parmaz izinden gecilmez
Ayy ordan çekersin orası yamulur burdan çekersin ucu yamulur işkence yani.Ben bir de bulaşık yıkamayı sevmem.Ne gereksiz birşey o ya. Karpuz ters çevrilip tahtada doğransa nasıl olur. Geçen annem kabak soyuyordu elini kesti.Aldım tahtaya tak tak kesip doğradım iki dakikada şaşırdı.Hey gidim hey dedim bu evde aşçı var sen ne sanıyorsun.
Dimi bulaşık çok gereksiz.Bulasik yikama konusunda hemfikirim seninle canimKarpuzu tahtada hic dogramadim , sen tavsiye ettiysen mutlaka denerim
Hem evin hem kk ascisisin canim :*
Aslinda biz yemek -pasta yapmak icin dogmusuz , geri kalan isler icin bi yardimci sartHerkesin bi ilgi alani vardir ,her konuda mukemmel olamayiz ki ama
Nevresim değiştirmek zor geliyor bana da:)Bir ütüyü bir de nevresim değiştirmeyi hiç sevmem:)Okul olunca pazar günleri forma ütülemek gelenektir.
Wuhhhuumukemmel olmus ,10 numara valla canim Afiyet olsun