ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

O zaman başka yollara başvursunlar, ya da el mahkum dediğin gibi beraber kuzu kuzu izleyecekler
Biz ortalığı karıştırmayalım en iyisi.O arada kulaklık takıp müzik dinlemek de bir seçenek.

Detaycı o zaman eşin.Sen beni yemek fotoğraflarken görsen deli bu dersin.Kendimi Ara Güler sanıyorum.
Evet ya yaptığı her işte öyle:) Ben de öyleyim, 15-20 resim çekip seçmece yapıyorum Yemek yarışmasında en çok vaktimi alan da resim çekme zaten Bazen katılmak istiyorum, resim çekme falan aklıma geliyor, çöküyorum

Sorma canım ya o resim işi psikolojik olarak çökertiyor insanı.Ben de çok resim çekip seçmece yapıyorum.Işık ayarlıyorum falan.Yemek yapmak çocuk oyuncağı resim olmasa.

Rabişe benzemeye mi başladım ne
Yok onu kimse geçemez.Aman duymasın.

Aynen ya resim olmasa, ya da tek resim olsa 3-4 çeşit bile yaparım

Sen bittin Adra

Adracım ben ütümü yapayım geç olmadan, sonra üşeniyorum
Görüşürüz canım

Bir ütüyü bir de nevresim değiştirmeyi hiç sevmem:)Okul olunca pazar günleri forma ütülemek gelenektir.

Nevresim degismeyi bende hiiic sevmem ,
ve bi de karpuz dogramak , tencere yikamak ,ayna silmek iskence gibi bana Karpuz dograrken cok sık yaralanirim , tencereler parlamayinca deli olurum , aynalari ne kadar silersem sileyim 2 dk sonra cocuklarin parmaz izinden gecilmez

Ayy ordan çekersin orası yamulur burdan çekersin ucu yamulur işkence yani.Ben bir de bulaşık yıkamayı sevmem.Ne gereksiz birşey o ya.Karpuz ters çevrilip tahtada doğransa nasıl olur.Geçen annem kabak soyuyordu elini kesti.Aldım tahtaya tak tak kesip doğradım iki dakikada şaşırdı.Hey gidim hey dedim bu evde aşçı var sen ne sanıyorsun.

Bulasik yikama konusunda hemfikirim seninle canim Karpuzu tahtada hic dogramadim , sen tavsiye ettiysen mutlaka denerim
Hem evin hem kk ascisisin canim :*
Aslinda biz yemek -pasta yapmak icin dogmusuz , geri kalan isler icin bi yardimci sart Herkesin bi ilgi alani vardir ,her konuda mukemmel olamayiz ki ama

Dimi bulaşık çok gereksiz.Karpuzu hiç denemedim ama ortadan kesildikten sonra ters çevrilip büyük tahtada kesilebilir gibi geldi.Sağol canım.Doğru söylüyorsun biz yemek pasta yapmak için doğmuşuz.Bak yemek yaparken ortalığı toplamayı da hiç sevmem.Keşke peşimden biri toplasa.Dediğin gibi her konuda bu kadar mükemmel olmak zorundamıyız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…