ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

9 numara mı yoksa:KK53:
Evet ya çok mutlu oldum:KK73: Önceki 2 yarışmaya kıyasla, biraz yol katetmişim:KK70:
Evet 9 numara.:KK48: Sen moda ve yemek yarışmalarının demirbaşı oldun artık.:KK48:Sıradakinde de varmısın canım?:KK53:

Pis o kanallar:KK70: Çocuk kanalları, trt bir de belgesel kanalları var:KK48:
Ben çoğunlukla belgesel izliyorum:)
Çok pis hem de.:KK70:Şimdiki çocuklara laf söz geçmiyor.Sen sözünü geçirebilen nadir annelerdensin.Takdir ettim seni bu konuda.:nazar: Ben de çok severim belgesel.Ama kumandaya her zaman sahip olamıyorum.:KK53:

Çok pis hem de.:KK70:Şimdiki çocuklara laf söz geçmiyor.Sen sözünü geçirebilen nadir annelerdensin.Takdir ettim seni bu konuda.:nazar: Ben de çok severim belgesel.Ama kumandaya her zaman sahip olamıyorum.:KK53:
Sağol canım:KK200: Oğlum da belgesrl hastası:) Ben eşime bile kurtlar vadisini izlettirmiyordum çocukların yanında, mutfakta tv vardı oraya postalıyordum onu:KK53:
Ama 3 senedir tamamen yasakladım:KK70:

Balık işi eşimin işi:KK48: Ama ona dedim ki, ben yaptım diye eklicem KK üne:KK70:

IMG_20151220_192318.jpg

Sağol canım:KK200: Oğlum da belgesrl hastası:) Ben eşime bile kurtlar vadisini izlettirmiyordum çocukların yanında, mutfakta tv vardı oraya postalıyordum onu:KK53:
Ama 3 senedir tamamen yasakladım:KK70:
Canım sen kazak erkeğin kadın versiyonusun.Kazak kadın.:KK70:Yürü kim tutar seni.:KK70:Bir kitap yaz da tüm toplum faydalansın.:-)Eşe Kurtlar Vadisi nasıl izlettirilmez diye.:KK70:

Ahahaa:KK70:Yazayım mı:KK70:
İzlersen boşarım seni dedim:KK53::KK70::KK70:
Bunu söylerler de kadınlar kendilerini kapı önünde bulurlarsa durum vahim olur.:KK70:Şöyle diyelim göze alan böyle desin alamayan oturup eşiyle Kurtlar Vadisi izlesin.:KK70:Risk varsa mecbur.:KK70:

X