- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ben diğer kanallardaki dizilerin hiç birini bilmem, çünkü bütün kanalları sildimTrt'nin dizileri güzel oluyor aslında da entrika,hainlik nerede biz oradayız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diğer kanallardaki dizilerin hiç birini bilmem, çünkü bütün kanalları sildimTrt'nin dizileri güzel oluyor aslında da entrika,hainlik nerede biz oradayız.
Evet 9 numara. Sen moda ve yemek yarışmalarının demirbaşı oldun artık.Sıradakinde de varmısın canım?9 numara mı yoksa
Evet ya çok mutlu oldum Önceki 2 yarışmaya kıyasla, biraz yol katetmişim
Aaa niye ki?Ben diğer kanallardaki dizilerin hiç birini bilmem, çünkü bütün kanalları sildim
Evet 9 numara. Sen moda ve yemek yarışmalarının demirbaşı oldun artık.Sıradakinde de varmısın canım?
Pis o kanallar Çocuk kanalları, trt bir de belgesel kanalları varAaa niye ki?
Katıl tabi canım.Moda yarışması heyecanlı baya gizli olduğu için.
Bilmem İşime gelen bir kombin olursa
EvetKatıl tabi canım.Moda yarışması heyecanlı baya gizli olduğu için.
Çok pis hem de.Şimdiki çocuklara laf söz geçmiyor.Sen sözünü geçirebilen nadir annelerdensin.Takdir ettim seni bu konuda. Ben de çok severim belgesel.Ama kumandaya her zaman sahip olamıyorum.Pis o kanallar Çocuk kanalları, trt bir de belgesel kanalları var
Ben çoğunlukla belgesel izliyorum:)
Sağol canım Oğlum da belgesrl hastası:) Ben eşime bile kurtlar vadisini izlettirmiyordum çocukların yanında, mutfakta tv vardı oraya postalıyordum onuÇok pis hem de.Şimdiki çocuklara laf söz geçmiyor.Sen sözünü geçirebilen nadir annelerdensin.Takdir ettim seni bu konuda. Ben de çok severim belgesel.Ama kumandaya her zaman sahip olamıyorum.
Canım sen kazak erkeğin kadın versiyonusun.Kazak kadın.Yürü kim tutar seni.Bir kitap yaz da tüm toplum faydalansın.Eşe Kurtlar Vadisi nasıl izlettirilmez diye.Sağol canım Oğlum da belgesrl hastası:) Ben eşime bile kurtlar vadisini izlettirmiyordum çocukların yanında, mutfakta tv vardı oraya postalıyordum onu
Ama 3 senedir tamamen yasakladım
AhahaaYazayım mıCanım sen kazak erkeğin kadın versiyonusun.Kazak kadın.Yürü kim tutar seni.Bir kitap yaz da tüm toplum faydalansın.Eşe Kurtlar Vadisi nasıl izlettirilmez diye.
Üfff nefis.Bunu eşin mi kızarttı?Süper olmuş çok muntazam.Ellerinize sağlık canım.
Evet Öyle de özenli diziyor ki sanırsın sanat icra ediyorÜfff nefis.Bunu eşin mi kızarttı?Süper olmuş çok muntazam.Ellerinize sağlık canım.
Bunu söylerler de kadınlar kendilerini kapı önünde bulurlarsa durum vahim olur.Şöyle diyelim göze alan böyle desin alamayan oturup eşiyle Kurtlar Vadisi izlesin.Risk varsa mecbur.AhahaaYazayım mı
İzlersen boşarım seni dedim
Evet, ters tepen eşler de olabilirBunu söylerler de kadınlar kendilerini kapı önünde bulurlarsa durum vahim olur.Şöyle diyelim göze alan böyle desin alamayan oturup eşiyle Kurtlar Vadisi izlesin.Risk varsa mecbur.
Ama yemek bir sanattır Vuslat.Evet Öyle de özenli diziyor ki sanırsın sanat icra ediyor
Sen öğren bize de öğret.Gerçekten çok güzel dizip kızartmış.Adra ben dizemem mesela öyle düzenli Eşime bugün bana da öğret dedim
Yaa işte öyle de birşey var.Evet, ters tepen eşler de olabilir