ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Yanımda yemediğin sürece sorun yok o ses benim beynimi alt üst ediyor

Dünya küçükaklıma geldi biz tatil için geldiğimizde eşim önceden söylesen seni bir gün de adra'nın yanına götürürdüm demişti
Evet dünya küçük hiç belli olmaz.Tüh kaçırmışız fırsatı:)Eşini taktir ettim valla.

Evet tatlım benimde aklımdasın kızın iyimi
Bu ara çok sık bayılıyor canım, ama nöbet değil normal baygınlıkmış. Okul, dersler çok stresli geçiyor, sanırım o etkiliyor Sınavları atlatınca daha iyi olur İnşaAllah.
Sen iyi misin canım

Allah şifa versin canımmutlaka sitresdendiriyim bende terapiler devam ediyor işte ne olsun gidip geliyorun

ay bunu aylar önce yapacaktım, hala yapmamışım, çok merak ediyorum, cahidejibekte görmüştüm, hele yazın bunu yapıp, ardından güya dondurma yapacaktım, nerdeee, çok tembel oldum

ellerine sağlık canım, gayet başarılı, ayrıca ilk sayfaya tarif ve linkini eklemen çok iyi olmuş,

şimdi bisküvili pasta tarifi arıyorum, bakmaya devam edeyim. belki sende vardır

Allah şifa versin canım.Dersleri çok önemsiyorsa kafasını onlara takıyordur.İnşallah daha iyi olur sınavları bitince.

Teşekkür ederim canım.Süt reçelinin tarifini ben de Cahide Jibek'ten almıştım.Şimdi de çikolatalısını yapmayı düşünüyorum.Evet gerçekten link eklemek kolaylık oldu.Bisküvili pasta ekledim ama tarif vermemiştim.Büsküvileri dizip aralarına muzlu puding dökmüştüm.Çok güzel oluyor öyle de.

Amin canım, İnşaAllah

Selamlar.

Bizim kuru fasülyeye benzeyen Meksika fasülyesiyle güzel bir salata tarifim var.Meksika fasülyesini büyük marketlerde bulabilirsiniz.

MEKSİKA FASÜLYESİ SALATASI

MALZEMELER

Meksika fasülyesi konservesi
Köz kırmızı biber
Kornişon turşu
Mısır
Maydanoz
Dereotu
Pulbiber
Limon
Zeytinyağı
Tuz

YAPILIŞI

Meksika fasülyeleri sudan geçirilip süzdürülür.Diğer malzemeler küçük küçük doğranıp fasülyeye eklenir. Yağ,limon,pulbiber ve tuz eklenip karıştırılır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…