ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Selamlar.:KK37:

Bizim kuru fasülyeye benzeyen Meksika fasülyesiyle güzel bir salata tarifim var.Meksika fasülyesini büyük marketlerde bulabilirsiniz.

MEKSİKA FASÜLYESİ SALATASI

MALZEMELER

Meksika fasülyesi konservesi
Köz kırmızı biber
Kornişon turşu
Mısır
Maydanoz
Dereotu
Pulbiber
Limon
Zeytinyağı
Tuz

YAPILIŞI

Meksika fasülyeleri sudan geçirilip süzdürülür.Diğer malzemeler küçük küçük doğranıp fasülyeye eklenir. Yağ,limon,pulbiber ve tuz eklenip karıştırılır.

Eki Görüntüle 1722859
Ellerine sağlık canım:KK60: Meksika fasulyesinin tadını merak ediyorum, görüntüsü barbunyaya benziyor:)

İyi akşamlar.:KK54:

Güzel bir börek tarifiyle geldim:)

GALETA UNLU KIYMALI BÖREK

6 adet yufka
1 su bardağı süt
1 adet yumurta
Yarım su bardağı sıvıyağ
Galeta unu

İÇ MALZEMESİ

Kavrulmuş kıyma

YAPILIŞI

Bir adet yufka serilir.Süt,yumurta ve sıvıyağ karıştırılıp yufkaya fırça yardımıyla sürülür.Üstüne ikinci yufka serilir.Yufka sekiz parçaya bölünür.Her parçaya kıyma koyulup sigara böreği sarar gibi sarılır.Sütlü karışıma batırılıp galeta ununa bulanır.Tepsiye dizilip ortası yarılır.Diğer yufkalar da aynı şekilde sarılır.Fırında börek ayarında pişirilir.

20151219_121155.jpg

Son düzenleme:
İyi akşamlar.:KK54:

Güzel bir börek tarifiyle geldim:)

GALETA UNLU KIYMALI BÖREK

6 adet yufka
1 su bardağı süt
1 adet yumurta
Yarım su bardağı sıvıyağ
Galeta unu

İÇ MALZEMESİ

Kavrulmuş kıyma

YAPILIŞI

Bir adet yufka serilir.Süt,yumurta ve sıvıyağ karıştırılıp yufkaya fırça yardımıyla sürülür.Üstüne ikinci yufka serilir.Yufka sekiz parçaya bölünür.Her parçaya kıyma koyulup sigara böreği sarar gibi sarılır.Sütlü karışıma batırılıp galeta ununa bulanır.Tepsiye dizilip ortası yarılır.Diğer yufkalar da aynı şekilde sarılır.Fırında börek ayarında pişirilir.

Eki Görüntüle 1723569
Ellerine sağlık canım:KK60: Çok güzel görünüyor, pide gibi:)

Çok severim salepi:)

İyiyim canım, sen nasılsın:KK60:
Ben de çok severim:)Yalnız bu gıcık süt çok geç ısınıyor çok sinir oluyorum ona.:KK70:Sanki bir kilo süt ısıtıyorum.:KK53:

Ben de iyiyim canım.:KK60:Dizi izleyip salep içiyorum işte.:KK48:

Ben de çok severim:)Yalnız bu gıcık süt çok geç ısınıyor çok sinir oluyorum ona.:KK70:Sanki bir kilo süt ısıtıyorum.:KK53:

Başında bekleyince ısınmaz, arkanı bir dönersin saniyesinde taşar, çok yaşıyorum bunu:KK70:
Ne güzel keyif yapıyorsun:KK60:

Başında bekleyince ısınmaz, arkanı bir dönersin saniyesinde taşar, çok yaşıyorum bunu:KK70:
Ne güzel keyif yapıyorsun:KK60:
Evet canım aynen.Taşmasa olmaz.:KK48:

Sağol canım.:KK36:

Tarzda gördüm seni.:KK66: Hiç tahmin edemedim sen olduğunu:)Çıtır anne.:nazar:

Son düzenleme:

Hangi dizi ben de suan trt bakıyorum baba candir güzel bir dizi.:KK53:

Hangi dizi ben de suan trt bakıyorum baba candir güzel bir dizi.:KK53:
Hatırla Gönül.Pek sarmadı ama bakıyoruz işte:)Duydum o diziyi de hiç izlemedim.Güzel mi?:KK66:

Yok tanımadım.:KK53:Senin boylarında bir arkadaş daha vardı ya o sandım seni.
:KK48: Mune'nin oyunu almışsın birincilik kadar önemli bence.:KK48:
9 numara mı yoksa:KK53:
Evet ya çok mutlu oldum:KK73: Önceki 2 yarışmaya kıyasla, biraz yol katetmişim:KK70:

X