ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Olabilir Işıkta izliyorum
Ben ışıkta bile bakamıyorum.İki gece önce odada yalnızım.Televizyonda Kanıt diye bir program var ya cinayetli o başladı.Koltuktan diğer koltuğa uçtum kumandayı alıp kapatmak için.

Ben ışıkta bile bakamıyorum.İki gece önce odada yalnızım.Televizyonda Kanıt diye bir program var ya cinayetli o başladı.Koltuktan diğer koltuğa uçtum kumandayı alıp kapatmak için.

Ohoo o zaman sen benim izlediklerimi izlesen sabahı zor edersin

Bu ölçüdeki malzemlerle ne kadar buyuklukte bi tepsi kullandiniz aceba...kalabalik Misafire yapmayi dusundum de:)

Ben kahveli brownieyi nasıl kaçırmışım gözden
Adracım kupa dediğin ölçü 1 su bardağı mı

Bu ölçüdeki malzemlerle ne kadar buyuklukte bi tepsi kullandiniz aceba...kalabalik Misafire yapmayi dusundum de:)
Canım tepsiyi ölçtüm 30×30 çıktı.Tarçınlı ceviz rüyasını da aynı tepside yapmıştım.Bak bu tepsi.

Ben kahveli brownieyi nasıl kaçırmışım gözden
Adracım kupa dediğin ölçü 1 su bardağı mı
Yaklaşık 1,5 su bardağı canım.

Duha22 bak bu tepsilerden ortadaki gibi tepsim.

Son düzenleme:
Niye çıkmıyor ki? İşin zor o zaman canım.Kodları ezberliyorsan hafızan baya güzel maşallah.
Öper öper kıskanma.

Diger telefonumda kodlar falan cikiyordu ,bozulunca esimin eski telefonunu aldim mecbur Bunda is basa dusuyor
Aslinda unutkanimdir ama bu tel e geceli guclendigini hissediyorum :)

Taam ,optuyse sorun yok o zaman
Bende sizi opuyorum ,ii geceler canim

Hafızana yaramış güzel olmuş bence.

Öptü tabi:)İyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…