Ben ışıkta bile bakamıyorum.OlabilirIşıkta izliyorum
Gelir gider onlar sağolsunlar.Beni yalnız bırakmıyorlar.Bence de2 si gitti 1i kaldı
Ben ışıkta bile bakamıyorum.İki gece önce odada yalnızım.Televizyonda Kanıt diye bir program var ya cinayetli o başladı.Koltuktan diğer koltuğa uçtum kumandayı alıp kapatmak için.
Bakamam ki ben.
Ohoo o zaman sen benim izlediklerimi izlesen sabahı zor edersin
O kadar yaniBakamam ki ben.Film kiralama işinde çalıştım dört beş sene.Müşteriye bazen bilgisayardan gösterirdim korku filmlerini kafam geride geride.
O kadar.O kadar yani
Bu ölçüdeki malzemlerle ne kadar buyuklukte bi tepsi kullandiniz aceba...kalabalik Misafire yapmayi dusundum de:)Selam kızlar.Nasılsınız bakalım.
Çok güzel çikolatalı ve kahveli browni tarifim var.Nefistir nefis.Şiddetle tavsiye olunur.
ÇİKOLATA SOSLU KAHVELİ BROWNİ
3 adet yumurta
1,5 su bardağı şeker
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1,5 su bardağı un
KAHVELİ SOS MALZEMESİ
1 kupa süt
1 yemek kaşığı nescafe golf
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı şeker
ÇİKOLATA SOS MALZEMESİ
2,5 su bardağı süt
1 paket çikolata sos
YAPILIŞI
Şeker ve yumurta iyice çırpılır.Süt,sıvıyağ,kakao,kabartma tozu,vanilya ve un eklenip karıştırılır.Yağlanmış yuvarlak tepsiye dökülüp kek ayarında pişirilir.Kek pişerken kahveli sos için bir kupa süt,nescafe,kakao ve şeker iyice eritilir.Kek pişince çatalla delikler açılıp bu karışım hemen dökülür.Kek dilimlenir.En son çikolata sos üzerindeki tarife göre hazırlanıp ılıyınca kekin üstüne dökülür.Hindistan cevizi veya fındık serpilerek servis edilir.
Eki Görüntüle 1718916
Eki Görüntüle 1718908
Eki Görüntüle 1718909
Canım tepsiyi ölçtüm 30×30 çıktı.Tarçınlı ceviz rüyasını da aynı tepside yapmıştım.Bak bu tepsi.Bu ölçüdeki malzemlerle ne kadar buyuklukte bi tepsi kullandiniz aceba...kalabalik Misafire yapmayi dusundum de:)
Yaklaşık 1,5 su bardağı canım.Ben kahveli brownieyi nasıl kaçırmışım gözden
Adracım kupa dediğin ölçü 1 su bardağı mı
Tamam canım:) Peki hazır sos yerine ganaj yapsak olur mu? Hazırını kullanmıyorum daCanım tepsiyi ölçtüm 30×30 çıktı.Tarçınlı ceviz rüyasını da aynı tepside yapmıştım.Bak bu tepsi.
Eki Görüntüle 1719226
Yaklaşık 1,5 su bardağı canım.
Olur tabi canım niye olmasın.Tamam canım:) Peki hazır sos yerine ganaj yapsak olur mu? Hazırını kullanmıyorum da
Tamam, yarın da bunu yapıcamOlur tabi canım niye olmasın.Evde de yapılabilir üst çikolata sosu:)
Niye çıkmıyor ki?İşin zor o zaman canım.Kodları ezberliyorsan hafızan baya güzel maşallah. 
Öper öper kıskanma.
Hadi bakalım inşallah beğenirsiniz.Tamam, yarın da bunu yapıcam
Hafızana yaramış güzel olmuş bence.Diger telefonumda kodlar falan cikiyordu ,bozulunca esimin eski telefonunu aldim mecburBunda is basa dusuyor
Aslinda unutkanimdir ama bu tel e geceli guclendigini hissediyorum :)
Taam ,optuyse sorun yok o zaman
Bende sizi opuyorum ,ii geceler canim
Hiç şüphem yokHadi bakalım inşallah beğenirsiniz.
Sağol canım.Hiç şüphem yok
Aynı anda yazmışız.Adracım ben çıkıyorum, iyi geceler canım