ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Aynen öyle yaparız.

Biz de hallederiz ne olacak.

Adra'cım şarjım bitiyor canım,tabletimde tamirde,şimdi çıkmam gerek. Yarın uğrarım gelecekteki işimin ortağı Seni öpüyorum, iyi geceler
Tamam canım iyi geceler.Ben de öpüyorum.

Canım muhteşem olmuş yine ellerine sağlık, bayıldım Bu saatte bana buzluktan mozaik pasta çıkarttırdın,tatlı krizine girdim

Çok güzeller canım,iyi günlerde kullan

Kullanici adini degismisin canim , hayirli olsun
Seni etiketlemek hayal oldu artik okuyumca bilem yanlis okuyom

Yok kız zor değil bak @yazıp Cho yazınca direk en üstte çıkıyor zaten uzun hemen bulursun ben denedimde lazım olursa diye chosunu öğren yeter

Benim telden cho falan cikmiyo gi İlla kullanici adlarini ezberliyom yani :) hatta smiley lari falan da kodu ile giriyom , fena bi beyin firtinasi oluyor benim icin

Benim telden cho falan cikmiyo gi İlla kullanici adlarini ezberliyom yani :) hatta smiley lari falan da kodu ile giriyom , fena bi beyin firtinasi oluyor benim icin
Niye çıkmıyor ki? İşin zor o zaman canım.Kodları ezberliyorsan hafızan baya güzel maşallah.
Öper öper kıskanma.

Sen de yat diye tutturdu, gitmedi
Baktı benim yatacağım yok, yattı sonra O zaman korkarım ben karanlıktan
Buraya gireceğini biliyor belki de ondan öyle dedi.Evet ben de korkarım ama sen korku filmi seyretmiyormuydun rabia`nın tavsiyesiyle canım.Onlara nasıl bakıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…