Teşekkür ederim canım.Canım muhteşem olmuş yine ellerine sağlık, bayıldımBu saatte bana buzluktan mozaik pasta çıkarttırdın,tatlı krizine girdim
Çok güzeller canım,iyi günlerde kullan
ay bende diyorum bu kim ki forumda ilk defa görüyorum yabancı değilmişsin meğer güle güle kullan adını ama çok uzun değilmi yaCanım muhteşem olmuş yine ellerine sağlık, bayıldımBu saatte bana buzluktan mozaik pasta çıkarttırdın,tatlı krizine girdim
Çok güzeller canım,iyi günlerde kullan
Ben de aynı şeyi düşündüm.Çok uzun ve zor bir ad.ay bende diyorum bu kim ki forumda ilk defa görüyorum yabancı değilmişsin meğer güle güle kullan adını ama çok uzun değilmi ya
Sağolasın canım benimTeşekkür ederim canım.İyi bari buzluğunda mozaik pasta varmış. Sana da afiyet olsun.Adın değişmiş:)
İyileri sizlerin olsun.
Sağolasın canım. Uzun ama mobilden giriyorum,bir kez yazdım bir daha yazmama gerek kalmayacakay bende diyorum bu kim ki forumda ilk defa görüyorum yabancı değilmişsin meğer güle güle kullan adını ama çok uzun değilmi ya
Bence de buzlukta tatlı krizleri için her daim birşeyler bulundurmak lazım.Sağolasın canım benimBenim buzlukta oluyor genelde ben tatlıyı çok severim,kızımda arada aklına gelince ister,hep bulundururum,kek,mozaik vb şeyler. İyiki varmış gercekten yoksa bu saatte kek yaptıracaktı bana tarifin Adımdan sıkıldım degistirdim ilk kez,uzunca bir süre kullanırım artık bunu sıkılana kadar.
güle güle kullan o zaman öğrendim bende senin kim olduğunu artık şaşırmamSağolasın canım. Uzun ama mobilden giriyorum,bir kez yazdım bir daha yazmama gerek kalmayacakUzun süre kullanırım sıkılmazsam
Evet canım aynen.Bence de buzlukta tatlı krizleri için her daim birşeyler bulundurmak lazım.İyi yapmışsın da çok zor değil mi canım bu ad.Bir anlamı var mı?
Sağolasın, profil resmimi degiştirmedim şimdilik ,birde ismin altına eski nicki yazdım tanıyanlar farkeder dedimgüle güle kullan o zaman öğrendim bende senin kim olduğunu artık şaşırmam
bende diyorum bana çok tanıdık geliyor biliyorum o programı mümkün olduğunca izlemiyorum ama diyetteyim deEvet canım aynen.
İsim uzun ama söylemek keyifli,çok zor gelmiyor okurken. Bu Londra'da çikolatadan muazzam pastalar yapan bir tasarım pastacının adı. 24 kitchende izliyorum genelde,en son Christian Louboutin için üzerinde bacaklar ve o meşhur ayakkabılardan olan bir pasta yapımını izlemiştim,muazzamdı.
Benimde pasta işi hayalimdi hep,bu sebeple yakın hissediyorum bu isme.
Aaa baya anlamlı bir isimmiş.Evet canım aynen.
İsim uzun ama söylemek keyifli,çok zor gelmiyor okurken. Bu Londra'da çikolatadan muazzam pastalar yapan bir tasarım pastacının adı. 24 kitchende izliyorum genelde,en son Christian Louboutin için üzerinde bacaklar ve o meşhur ayakkabılardan olan bir pasta yapımını izlemiştim,muazzamdı.
Benimde pasta işi hayalimdi hep,bu sebeple yakın hissediyorum bu isme.
Toplaşıp pastane açalım bari.bende diyorum bana çok tanıdık geliyor biliyorum o programı mümkün olduğunca izlemiyorum ama diyetteyim debende hep bir pastahane yada pasta yapan bir yer açmak istemişimdir çok seviyorum ya tatlıları belki birgün olur olmasa da hayal işte
bende diyorum bana çok tanıdık geliyor biliyorum o programı mümkün olduğunca izlemiyorum ama diyetteyim debende hep bir pastahane yada pasta yapan bir yer açmak istemişimdir çok seviyorum ya tatlıları belki birgün olur olmasa da hayal işte
Yok canım benim için anlamlı,hastasıyımAaa baya anlamlı bir isimmiş.Ben de hani bazen her nic alınmış olur da sen de sinirle önüne gelen tuşa basarsın ve o nicle kalırsın ya öyle birşey sandım. O programı hiç seyretmedim sanırım.Merak ettim.Umarım hayallerine birgün kavuşursun canım.
Toplaşıp pastane açalım bari.Şubeler açıp bulunduğumuz ilde başına geçelim.
Ama bu bir sanat eseri.Eki Görüntüle 1719027
Bu sevdiğim pastalarından ,kim der buna çikolatadan yapılmış diye. Bunlar pastaysa bizim yıllardır yaptıklarımız neHeykel gibi. Birde Amazing Wedding Cakes var onlarda başarılilar gayet.
Benimde hayalimdi,ama çok ciddi emek ve vakit isteyen bir iş,ben mükemmelliyetçiyim ticarete döksem,kafayı yerim,uyku uyuyamam gece,nasıl yapsam diyeBunlar asmışlar,gayet rahat kağıda taslak çizip çalışıyorlar. Hastasıyım.
Ben de hastası oldum şimdiden.Yok canım benim için anlamlı,hastasıyım
Gelin açalım valla,çikolatadan olmasada şeker hamurundab çakmasını yaparız
Valla ben yıllardır izliyorum,hayalde kuruyorum,keşke benimde yeteneğim imkanım olsa diyorum ah ahhhAma bu bir sanat eseri.Biraz tombul ama olsun. Mükemmel. Bizim yaptıklarımız çocukça kaldı. Ben de çok mükemmeliyetçiyim.Fazla mükemmeliyetçilik de insanı hasta eder:)Ama biz de yapa yapa bu pastayı yapan gibi usta olabiliriz dimi.
Bu bişey değil,ne pastalar var,inanamazsınBen de hastası oldum şimdiden.Çikolatadan olsa yarısını biz yeriz zaten. Şeker hamuru çok mantıklı.
Aslında yetenek biraz da çalışmayla ortaya çıkıyor.Belki sende de var ama ortaya çıkaracak imkanın yok.Usta olunca sabır da geliyordur peşinden.Biz bu işi yaparız o ışığı gördüm ben.Valla ben yıllardır izliyorum,hayalde kuruyorum,keşke benimde yeteneğim imkanım olsa diyorum ah ahhhAdamlar sabırlı,adamlar sanatkar,adamlar usta olmuş,bizde 40 firın ekmek yersek oluruz be canım
Bu bişey değil,ne pastalar var,inanamazsınMinik minik çiçekler,işlemeler,bina şeklinde olanlar,insan figürleri,hayvanlar ohoooo bayılıyorum Bencede biz şeker hamuruyla yapalım,bize çikolata dayanmaz Merdivenlerden yuvarlanarak ineriz
Aslında yetenek biraz da çalışmayla ortaya çıkıyor.Belki sende de var ama ortaya çıkaracak imkanın yok.Usta olunca sabır da geliyordur peşinden.Biz bu işi yaparız o ışığı gördüm ben.Bina yapamayız da odun yaparız,bardak yaparız. Yuvarlanmak hiç estetik değil ama yuvarlanmak kaderimizde varsa çekeceğiz napalım.
Tamam o zaman.yok ya çikolatayla yapmıcaz,şeker hamurunu yiyemeyiz,kiloda almayız,bu sebeple merdivenlerden yuvarlanarak inme durumu olmaz heralde galiba sanırsam
Kızımın 3 yaş günündede ben yaptım şeker hamuruyla pastasını ama 15 kişiye yapmak bile zorluyor canım insanı. Bu adamlar 150 kişilik yapıyor. Bizde yaparız ama elbirliğiyle,kadınların elinden birsey kurtulmaz.Choccywoccydoodah bekle bizi sana Türk usulü rakip geliyor,kork bizden
HahahahahaTamam o zaman.Şeker hamuru birşeye yaramıyor zaten. Ama biz o arada bir kek çırpar yine de o merdivenlerden yuvarlanarak ineriz gibime geliyor galiba sanırsam.
Mutfak zor canım.Hele pasta yapmak daha da zor.Kreması,süsü püsü insanı yoruyor.Bir de çıkan bulaşık çabası.O ustaların yardımcıları vardır rahat çalışıyorlar.Bize de verseler yardımcı o dediğin kişiyi geçeriz. Adı çok uzun yazamadım.