- 19 Kasım 2013
- 18.629
- 33.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle yaparız.Hahahahaha Harbidenn ya,şurda bir tarif gördüm deneyelim diye diye yaparız biz Yapmasak dahi pandispanya olacak herdaim elimizin altında,krema sürer yeriz
Tabi canım şaka bir yana ekip kalabalık,keki biri yapıyor,çikolatayı biri hazırlıyor vs. Bizde hallederiz ne olacak,koyalım 15 kişi mutfağa
Tamam canım iyi geceler.Ben de öpüyorum.Adra'cım şarjım bitiyor canım,tabletimde tamirde,şimdi çıkmam gerek. Yarın uğrarım gelecekteki işimin ortağı Seni öpüyorum, iyi geceler
Canım muhteşem olmuş yine ellerine sağlık, bayıldım Bu saatte bana buzluktan mozaik pasta çıkarttırdın,tatlı krizine girdim
Çok güzeller canım,iyi günlerde kullan
Yok kız zor değil bak @yazıp Cho yazınca direk en üstte çıkıyor zaten uzun hemen bulursun ben denedimde lazım olursa diye chosunu öğren yeterKullanici adini degismisin canim , hayirli olsun
Seni etiketlemek hayal oldu artik okuyumca bilem yanlis okuyom
Yok kız zor değil bak @yazıp Cho yazınca direk en üstte çıkıyor zaten uzun hemen bulursun ben denedimde lazım olursa diye chosunu öğren yeter
Adra'cım şarjım bitiyor canım,tabletimde tamirde,şimdi çıkmam gerek. Yarın uğrarım gelecekteki işimin ortağı Seni öpüyorum, iyi geceler
Niye çıkmıyor ki? İşin zor o zaman canım.Kodları ezberliyorsan hafızan baya güzel maşallah.Benim telden cho falan cikmiyo gi İlla kullanici adlarini ezberliyom yani :) hatta smiley lari falan da kodu ile giriyom , fena bi beyin firtinasi oluyor benim icin
Öper öper kıskanma.Bizi opmuyon mu
Kınalı kafadan hemen bulursun zaten.Yok kız zor değil bak @yazıp Cho yazınca direk en üstte çıkıyor zaten uzun hemen bulursun ben denedimde lazım olursa diye chosunu öğren yeter
Hoşgeldin canım.Naber nasılsın?Ben geldim
Hoş buldum canım İyidir, sen nasılsınHoşgeldin canım.Naber nasılsın?
Ben de iyiyim canım çok şükür.Eşini uyuttun mu?Hoş buldum canım İyidir, sen nasılsın
Uyuttum 2 gündür geç yatıyor yaBen de iyiyim canım çok şükür.Eşini uyuttun mu?
Desene uyumasa gelemem. Niye geç yatıyor?Diziye,filme mi dalıyor.Sigortaları attır o yatınca açarsın.Uyuttum 2 gündür geç yatıyor ya
Sen de yat diye tutturdu, gitmediDesene uyumasa gelemem. Niye geç yatıyor?Diziye,filme mi dalıyor.Sigortaları attır o yatınca açarsın.
Buraya gireceğini biliyor belki de ondan öyle dedi.Evet ben de korkarım ama sen korku filmi seyretmiyormuydun rabia`nın tavsiyesiyle canım.Onlara nasıl bakıyorsun?Sen de yat diye tutturdu, gitmedi
Baktı benim yatacağım yok, yattı sonra O zaman korkarım ben karanlıktan
Hayranım çok sağolsunlar.Buyursunlar gelsinler.Adra ziyaretçilerin var
Olabilir Işıkta izliyorumBuraya gireceğini biliyor belki de ondan öyle dedi.Evet ben de korkarım ama sen korku filmi seyretmiyormuydun rabia`nın tavsiyesiyle canım.Onlara nasıl bakıyorsun?
Bence de 2 si gitti 1i kaldıHayranım çok sağolsunlar.Buyursunlar gelsinler.