ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Hahahahaha :KK70::KK70::KK70: Harbidenn ya,şurda bir tarif gördüm deneyelim diye diye yaparız biz:KK70: Yapmasak dahi pandispanya olacak herdaim elimizin altında,krema sürer yeriz:KK70::KK70:
Tabi canım şaka bir yana ekip kalabalık,keki biri yapıyor,çikolatayı biri hazırlıyor vs. Bizde hallederiz ne olacak,koyalım 15 kişi mutfağa:KK3:
Aynen öyle yaparız.:KK70:

Biz de hallederiz ne olacak.:KK53:

Adra'cım şarjım bitiyor canım,tabletimde tamirde,şimdi çıkmam gerek. Yarın uğrarım gelecekteki işimin ortağı:KK60: Seni öpüyorum, iyi geceler:KK60:
Tamam canım iyi geceler.:KK200:Ben de öpüyorum. :KK60:

Canım muhteşem olmuş yine ellerine sağlık, bayıldım:KK200: Bu saatte bana buzluktan mozaik pasta çıkarttırdın,tatlı krizine girdim:kk77:

Çok güzeller canım,iyi günlerde kullan:KK60:

Kullanici adini degismisin canim , hayirli olsun :-)
Seni etiketlemek hayal oldu artik :KK53: okuyumca bilem yanlis okuyom :KK70:

Yok kız zor değil bak @yazıp Cho yazınca direk en üstte çıkıyor zaten uzun hemen bulursun:KK70: ben denedimde lazım olursa diye chosunu öğren yeter:KK70:

Benim telden cho falan cikmiyo gi :KK53: İlla kullanici adlarini ezberliyom yani :) hatta smiley lari falan da kodu ile giriyom , fena bi beyin firtinasi oluyor benim icin :KK45: :KK70:

Benim telden cho falan cikmiyo gi :KK53: İlla kullanici adlarini ezberliyom yani :) hatta smiley lari falan da kodu ile giriyom , fena bi beyin firtinasi oluyor benim icin :KK45: :KK70:
Niye çıkmıyor ki? :KK22:İşin zor o zaman canım.Kodları ezberliyorsan hafızan baya güzel maşallah.:nazar:
Öper öper kıskanma.:-)

Sen de yat diye tutturdu, gitmedi:KK70:
Baktı benim yatacağım yok, yattı sonra:KK45: O zaman korkarım ben karanlıktan:KK17:
Buraya gireceğini biliyor belki de ondan öyle dedi.:KK48:Evet ben de korkarım ama sen korku filmi seyretmiyormuydun rabia`nın tavsiyesiyle canım.Onlara nasıl bakıyorsun?:KK53:

X