Aaa bende diyecektim deadline'in dediği gibi cho yazsan ben çıkarım zaten diye ama işe yaramıyormuş canım. Takibimde değilsen izlemeye alıyorum seni kolay bul beni diye, tamammı canımKullanici adini degismisin canim , hayirli olsun
Seni etiketlemek hayal oldu artikokuyumca bilem yanlis okuyom
Aklımı okumuşsun canım,öyle bir nick almışım ki eşi menendi yok, 3 harf yazınca bulunuyoYok kız zor değil bak @yazıp Cho yazınca direk en üstte çıkıyor zaten uzun hemen bulursunben denedimde lazım olursa diye chosunu öğren yeter
Öpüyorum, öpmemmi hiç askolsunBizi opmuyon mu
Harbiden sağlam hafıza lazım,maşallahNiye çıkmıyor ki?İşin zor o zaman canım.Kodları ezberliyorsan hafızan baya güzel maşallah. 
Öper öper kıskanma.
Sen benim film arşivimi görsen evime giremezsin canım, testere,paranolmal aktivite, hostel ne ararsan varBakamam ki ben.Film kiralama işinde çalıştım dört beş sene.Müşteriye bazen bilgisayardan gösterirdim korku filmlerini kafam geride geride.
Maşallah sana vallahiDiger telefonumda kodlar falan cikiyordu ,bozulunca esimin eski telefonunu aldim mecburBunda is basa dusuyor
Aslinda unutkanimdir ama bu tel e geceli guclendigini hissediyorum :)
Taam ,optuyse sorun yok o zaman
Bende sizi opuyorum ,ii geceler canim
Cokk tesekkur ederim....zahmet etmissin:))
Ay bu benimde merak ettiklerimden
Benimde çok merak uyandırdıAy bu benimde merak ettiklerimdenMuhteşem görünüyor,her gördüğümde dibim düşüyor. Ellerinize sağlık
Aaa bende diyecektim deadline'in dediği gibi cho yazsan ben çıkarım zaten diye ama işe yaramıyormuş canım. Takibimde değilsen izlemeye alıyorum seni kolay bul beni diye, tamammı canım
Aklımı okumuşsun canım,öyle bir nick almışım ki eşi menendi yok, 3 harf yazınca bulunuyo
Öpüyorum, öpmemmi hiç askolsun
Harbiden sağlam hafıza lazım,maşallahÖptüm tabisi
Sen benim film arşivimi görsen evime giremezsin canım, testere,paranolmal aktivite, hostel ne ararsan varbayılırım gerilim korku filmlerine ben Hamileyken sinemada dabbeyi izlemistim,karnım burnumda,sinemada bana ,genç kızlar abla ne yapıyosun ya,doğuracaksın burda,korkmadınmı demişlerdi
Maşallah sana vallahi
Bu arada günaydın,mutlu sabahlar hepinize
ya ağzım sulandı ya off çok güzel duruyor zaten karnımda aç gideyimde bişeyler yiyeyim allahtan evde milfoy yok
Kepekli milföy çıkmadı mı dahaya ağzım sulandı ya off çok güzel duruyor zaten karnımda aç gideyimde bişeyler yiyeyim allahtan evde milfoy yokben sağlıklı yemeye kararlıyım bu aralar cumaya kadar yok pasta börek tost falan yemek ama canım çekti ya ben bu sayfayı unutmalıyım gelmemliyim buraya bence birisi burayı unuttursun bana
ya nerde yapsınlar koşa koşa alırımKepekli milföy çıkmadı mı daha
ya nerde yapsınlar koşa koşa alırımama onun haricinde milfoy içinde yağda var yağsız milfoy hayal edemedim
Sen en baba korku filmlerini seyretmişsin.Sen benim film arşivimi görsen evime giremezsin canım, testere,paranolmal aktivite, hostel ne ararsan varbayılırım gerilim korku filmlerine ben Hamileyken sinemada dabbeyi izlemistim,karnım burnumda,sinemada bana ,genç kızlar abla ne yapıyosun ya,doğuracaksın burda,korkmadınmı demişlerdi
Rica ederim canım:)Cokk tesekkur ederim....zahmet etmissin:))
Ellerine sağlık canım.Sen baya baya mutfağa girmeye başladın.
Beğenmene sevindim.
Ellerine sağlık canım, döktürmüşsün yineCanınız su böreği mi istedi.Çok kolay.
KOLAY SU BÖREĞİ
6 adet yufka
5 adet yumurta (2-3 tanesi köy yumurtası olursa daha güzel olur)
3 su bardağı süt
125 gr. tereyağ veya margarin
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
İÇ HARCI
Bir kalıp beyaz peynir
Maydanoz
YAPILIŞI
Bir kabın içersinde süt,yumurta,eritilip soğutulmuş tereyağ,sıvıyağ,tuz ve kabartma tozu iyice çırpılır.Sıvıyağla yağlanmış tepsiye bir adet yufka serilir.Üzerine kaşık yardımıyla harçtan dökülür.İkinci ve üçüncü yufkaya da aynı işlem yapılır.Üçüncü yufkanın üstüne peynirli maydanozlu harç yayılır.Geri kalan üç yufkanın her katına da aynı işlem yapılır.Bolca sütlü karışım dökülür.Börek dilimlenip kalan karışımın sonu en üste dökülür.Börek iyice çeksin diye yarım saat kenarda bekletilir.Yarım saat sonra üstüne susam ve çörek otu serpilip pişirilir.Pişince fırın kapatılıp yanmayacak şekilde fırının içinde börek dinlendirilir.
Eki Görüntüle 1720073
Eki Görüntüle 1720074
Eki Görüntüle 1720075
Eki Görüntüle 1720076
Eki Görüntüle 1720078
Eki Görüntüle 1720080 Eki Görüntüle 1720081
Eki Görüntüle 1720084
Eki Görüntüle 1720085
Eki Görüntüle 1720086
Hemde ne sevmek,kendime dvd koleksiyonu yapıyorum o dereceSen en baba korku filmlerini seyretmişsin.Hamile halinle korku filmi için sinemaya gitmen korku filmi hastası olduğunu gösteriyor.Korku severleri hiçbirgüç durduramaz.
Rica ederim canım:)
Beğenmene sevindim.Şuna dikkat ettim sen yemeği az pişmiş seviyorsun.
Sodalı da güzel oluyor canım.Ellerine sağlık canım, döktürmüşsün yine
Bende yapıyorum bu börekten ama ben 1 bardak yaģ,1 bardak süt ,2 yumurta ve 1 şişe soda ile harç yapiyorum. Yufkaları sosun icine daldırıp,tepsiye diziyorum. En son böreği dilimleyip kalan sosuda üzerine döküyorum ve dinlendiriyorum,hatta 1 gece önceden yapınca daha iyi cekiyor sosunu yufka. Bunuda deneyeceģim ama muhakkak.
Hemde ne sevmek,kendime dvd koleksiyonu yapıyorum o derecePsikopatmıyım neyim bilemedim. Eşim ilk evlendiģimizde aldığım filmleri görünce "benim hanım psikopat çıktı,gece kalkıp beni kesecek"diyordu arkadaşlara
Adra milföyler tost makinasına hafif yapışta panikten hemen aldımSen en baba korku filmlerini seyretmişsin.Hamile halinle korku filmi için sinemaya gitmen korku filmi hastası olduğunu gösteriyor:)Korku severleri hiçbirgüç durduramaz.
Rica ederim canım:)
Beğenmene sevindim.Şuna dikkat ettim sen yemeği az pişmiş seviyorsun.
Dene canım,begenirsin diye düşünüyorum, üstü çıtır içi yumuşak oluyor,birde fazlaca kabarıyor,tombik tombik bir börek oluyor.Sodalı da güzel oluyor canım.Seneler önce yapmıştım:)Bak ben de senin tarifinle deneyeyim bir dahakine. Evet bekletince daha güzel oluyor.Vakti olan daha çok bekletebilir.
Ooo sen dvd severlerdensin.Kalite diyorsun.Eşin izlemiyorsa senin izlemen onu şaşırtmıştır. Film hastalığını bilirim.Vizyona girmeden filmi sormaya başlarlardı.
Tost makinesinde birşey pişirirken yağlı kağıt koyarsan hiç kirlenmiyor. Ben köfte,tavuk bile pişiriyorum,artık normal tost yaparken bile kullaniyorum,kırıntı,erimiş peynir vs bulaşmıyor. Yapışmıyorda tabiAdra milföyler tost makinasına hafif yapışta panikten hemen aldım
Ama doğuru ben çok takur tukur şeyleri yemeyi sevmem yanımda yiyenede sinir olurum
Bazı tost makineleri yapıştırıyor maalesef.Bizimki Korkmazın.Süper bir tost makinesi.Herkese tavsiye ederim.Ben de iyi pişmiş severim.Çıtır çıtır.Adra milföyler tost makinasına hafif yapışta panikten hemen aldım
Ama doğuru ben çok takur tukur şeyleri yemeyi sevmem yanımda yiyenede sinir olurum
Tamam canım deneyeceğim.Dene canım,begenirsin diye düşünüyorum, üstü çıtır içi yumuşak oluyor,birde fazlaca kabarıyor,tombik tombik bir börek oluyor.
Bana kalsa vcd alırım ama eşim takıntıli dvd olacakmış illedeZaten onuda kendime benzettim 5 senede ,hadi korku filmi izleyelim diyor kızım erken uyuduğunda