ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Erkekler klübü bu kadar rağbet görür mü acaba?Kıskanıyor bence erkekler burayı.Gayet güzel ve faydalı bir site.Gizliden burayı çok erkek takip ediyor bence.

Bence de Yemek bolumu dikkatlerini cekmiyordur muhtemelen kk nun en rahat alani burasi bence

Selam kızlar.Nasılsınız bakalım.

Çok güzel çikolatalı ve kahveli browni tarifim var.Nefistir nefis.Şiddetle tavsiye olunur.

ÇİKOLATA SOSLU KAHVELİ BROWNİ

3 adet yumurta
1,5 su bardağı şeker
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1,5 su bardağı un

KAHVELİ SOS MALZEMESİ

1 kupa süt
1 yemek kaşığı nescafe golf
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı şeker

ÇİKOLATA SOS MALZEMESİ

2,5 su bardağı süt
1 paket çikolata sos

YAPILIŞI

Şeker ve yumurta iyice çırpılır.Süt,sıvıyağ,kakao,kabartma tozu,vanilya ve un eklenip karıştırılır.Yağlanmış yuvarlak tepsiye dökülüp kek ayarında pişirilir.Kek pişerken kahveli sos için bir kupa süt,nescafe,kakao ve şeker iyice eritilir.Kek pişince çatalla delikler açılıp bu karışım hemen dökülür.Kek dilimlenir.En son çikolata sos üzerindeki tarife göre hazırlanıp ılıyınca kekin üstüne dökülür.Hindistan cevizi veya fındık serpilerek servis edilir.

Son düzenleme:
ay mükemmel beni yoldan çıkarır bu tarif ama çok nefis görünüyor ay çıkmayım yoldan ben cezalıyım ben gidiyorum adra yapılır mı bu bari tuzlu bişey ekleseydin canım çok çekmiyor onları

ay mükemmel beni yoldan çıkarır bu tarif ama çok nefis görünüyor ay çıkmayım yoldan ben cezalıyım ben gidiyorum adra yapılır mı bu bari tuzlu bişey ekleseydin canım çok çekmiyor onları
Ben tatlıcıyım canım.Çok nefis dimi. Çay demleniyor yiyeceğiz şimdi koş gel.

daha önce haber verseydin şimdiye ordaydım ben gelene kadar biterse hayal kırıklığına uğrarım kalır mı o güzel nefis tatlıdan ya
Tüh bir dahakine öyle yapayım bari.

Bugün dolmalarımız çeşit çeşitti.Annenin boş zamanlardaki hobisi dolma sarmak.

Üstteki kara lahanadan yarmalı dolma.Diğeri yaprak sarma tabiki:) Yaprak komşunun bahçesinden.Çok güzel ekşimsiydi.Limona bile gerek kalmadı.

adra ciddi ciddi bir gün kapını çaldırtacaksın bana ya yapma etme böyletariflerr ekleme yada ekle ya yoksa nasıl öğrencem ne dediğim belli değil valla
Gel buyur canım.Hepsi sizin için ama.Öğren lazım olur.
Hediyen harikaymis adracim
Gule gule ,iyi gunlerde kullan canim
Çok sağol Nur`cuğum.

Canım muhteşem olmuş yine ellerine sağlık, bayıldım Bu saatte bana buzluktan mozaik pasta çıkarttırdın,tatlı krizine girdim
Yemek yarışmasından hediyelerim bugün geldi.

Eki Görüntüle 1718917
Çok güzeller canım,iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…