ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Böyle lezzetli şeyleri yayınlıyorsunuz tam oturacağım sırada kalkıp ya yemek yapıyorum ya tatlı. Sonra da zayıflamak için diyet yapıyorum. Abonelikten çıkacağım vallahi bu nedir ya?

Ya bu nişastanın yerine başka bir şey koyabiliyor muyuz bu arada

Mesaj ne yardan vazgeçerim ne Serden der gibi bende aynı durumdayım ya tarifler mükemmel

Bu tarifi ilk defa denedim ve gerçekten süper oldu.Şiddetle tavsiye ederim.

PASTANE AÇMASI

1 su bardağı ılık su
1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvıyağ
1 yumurta
1 paket kuru maya
4 çorba kaşığı tepeleme şeker
2 tatlı kaşığı silme tuz
Aldığı kadar un

ÜZERİ İÇİN

1 yumurta sarısı
Susam
Çörekotu

YAPILIŞI

Ilık süt,maya ve şeker iyice karıştırılır şeker eriyinceye kadar.Sonra ılık su,sıvıyağ,yumurta ve tuz eklenip tekrar karıştırılır.Un eklenip güzelce yoğrularak ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.Üzeri kapakla kapatılır.Sofra beziyle sarılıp bir saat mayalandırılır.(Kalorifer veya soba yanı güzel olur.)Hamur mayalandıktan sonra iki tane ince uzun hamur yapılıp birlikte burulur.Yağlı kağıt serilmiş tepside 15-20 dakika tekrar mayalandırılır.Üzerine yumurta sarısı sürülür. Susam ve çörekotu serpilip pişirilir.

Öyle deme lazım olur bu tarifler.Yiyip spor yapmak en mantıklısı.

Nişasta yerine başka birşey konmaz.Un eklesen aynı tadı vermez.

En sevdiğimden

Efser burdan çıkamiyoruz farkettin mi Titanik batarken bile gemiyi terketmeyen kaptan gibiyiz
Kız Allah iyiliğini versin.Gemi batarsa birlikte batarız merak etmeyin.

Efser burdan çıkamiyoruz farkettin mi Titanik batarken bile gemiyi terketmeyen kaptan gibiyiz
Aynen birdaha bakmıyacagım diyorum merak etip tekrar geliyorum birde tarifleri görünce bunumuda denesem diye kendi kendimi yiyorum bir can yeleğimiz bile yok

Son düzenleme:
Kız Allah iyiliğini versin.Gemi batarsa birlikte batarız merak etmeyin.
batmayalim o zaman sağlam tut gemiyi adra

Aynen birdaha bakmıyacagım diyorum merak etip tekrar geliyorum birde tarifleri görünce bunumuda denesem diye kendi kendimmi yiyorum bir can yeleğimiz bile yok
Bence de ya bende gelmeyeceğini bir süre diyorum uğramadan yapamiyorum napalım bizde Titanik kaptanı gibi kapıları kapatıp kendimizi akışına birakalim adra yelek yapar bize

Aynen birdaha bakmıyacagım diyorum merak etip tekrar geliyorum birde tarifleri görünce bunumuda denesem diye kendi kendimmi yiyorum bir can yeleğimiz bile yok
Tariflerim çok cezbecidir kaçamazsınız.

Bizi dibe cekerse o yelekler sünger gibi yumuşak hamurdan yapar şimdi bu gidişle kapılardan cıkamıyacagız kalacağız zaten içerde

Tariflerim çok cezbecidir kaçamazsınız.
Bak yine geldim işte

Nar gibi kizarmislarrr Aksam aksam yine pasta krizim tuttu :) puskevit ( ) var ama o da paklamaz beni bu yavrulari gordukten sonra
Ellerine saglik canim

Bende isterim o can simitlerinden Napim ben sisme can simidini ,adranin hamurlu simidinden isterim Hem ne dimisler "Can bogazdan gelir "

Bizi dibe cekerse o yelekler sünger gibi yumuşak hamurdan yapar şimdi bu gidişle kapılardan cıkamıyacagız kalacağız zaten içerde

Bak yine geldim işte
Sizin için yağ ve su çekmeyen hamurdan yaparım.Bunlar hafif tarifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…