ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

adra cım değişik tavuk tarifin varsa istiyorum. Artık klasik tarifleri yapmaktan sıkıldım.
Elimde tavuk dürüm var. İlk sayfada canım.Bir de tavukları sıvıyağlı,salçalı,yoğurtlu,sarımsaklı,pulbiberli,karabiberli,kekikli bekletip tavada kızartırsan nefis ötesi olur.Lokantadakiler gibi lezzetli olur.

Sosta bekletiyorum bende canım fırın yaparken falan. Dürümü hiç denemedim bakayım sağol

Sosta bekletiyorum bende canım fırın yaparken falan. Dürümü hiç denemedim bakayım sağol
Kızartıncı o lezzet iki katına çıkıyor.Bir de tavuk göğsü ince uzun doğranıp süt,yumurta ve tuz karışımda bekletiliyor,pane harcına batırılıp bol yağda kızartılıyor.Tavuk göğsü seviyorsan güzel oluyor.

İşte beklenen hamle
arkaya bakmadan kaç derim bir gelen bir daha çıkamıyor sizin için tehlikeli
Her daim çeşitim vardır.

Hamile olduğu için kaçabilir ama hamile olmayanlar gelsin.

tavuğun her türlüsünü severim. Tavuk sevilmez mi? Tavuk candır

Adra benim akılıma senin bu dürümün içinden börek yapmak geldi galeta unu bulayıp fırında yapsak çok lezzetli olur

Adra benim akılıma senin bu dürümün içinden börek yapmak geldi galeta unu bulayıp fırında yapsak çok lezzetli olur
Nasıl yani canım?Tavuk göğsünden börek mi?

Olmaz mı?hem kaloriside az
Benim damak tadıma pek gitmez.Çünkü dürümün içinde soğanı,patatesi,ketçapı,mayonezi var.Dürüme lezzet veriyor.Börekte tavuk göğsü pek gitmez sanki.

Benim damak tadıma pek gitmez.Çünkü dürümün içinde soğanı,patatesi,ketçapı,mayonezi var.Dürüme lezzet veriyor.Börekte tavuk göğsü pek gitmez sanki.
A ama ben öyle tavuklu börek yemistim arkadaşımda güzeldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…