- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Aman öpmezmiyim ev sahibimizsin sonuçta
Oyyy birileri kıskanıyormusta belli edermiste oyy oyy
Elimde tavuk dürüm var.adra cım değişik tavuk tarifin varsa istiyorum. Artık klasik tarifleri yapmaktan sıkıldım.
Sosta bekletiyorum bende canım fırın yaparken falan. Dürümü hiç denemedim bakayım sağolElimde tavuk dürüm var.İlk sayfada canım.Bir de tavukları sıvıyağlı,salçalı,yoğurtlu,sarımsaklı,pulbiberli,karabiberli,kekikli bekletip tavada kızartırsan nefis ötesi olur.Lokantadakiler gibi lezzetli olur.
İşte beklenen hamle
arkaya bakmadan kaç derim bir gelen bir daha çıkamıyor sizin için tehlikelieyvaaaahhhhh
hamile biri olarak girmemem gereken bi sayfaya girdiiiimmmm
yarın tavuk dürüm ile başlıcam galiba, emeğinize sağlık hepsi harika görünüyor
Kızartıncı o lezzet iki katına çıkıyor.Bir de tavuk göğsü ince uzun doğranıp süt,yumurta ve tuz karışımda bekletiliyor,pane harcına batırılıp bol yağda kızartılıyor.Tavuk göğsü seviyorsan güzel oluyor.Sosta bekletiyorum bende canım fırın yaparken falan. Dürümü hiç denemedim bakayım sağol
Her daim çeşitim vardır.İşte beklenen hamle
arkaya bakmadan kaç derim bir gelen bir daha çıkamıyor sizin için tehlikeli
tavuğun her türlüsünü severim. Tavuk sevilmez mi? Tavuk candırKızartıncı o lezzet iki katına çıkıyor.Bir de tavuk göğsü ince uzun doğranıp süt,yumurta ve tuz karışımda bekletiliyor,pane harcına batırılıp bol yağda kızartılıyor.Tavuk göğsü seviyorsan güzel oluyor.
Bence de.tavuğun her türlüsünü severim. Tavuk sevilmez mi? Tavuk candır
Kalorilere kalori katılım diyorsun yaniAdra benim akılıma senin bu dürümün içinden börek yapmak geldi galeta unu bulayıp fırında yapsak çok lezzetli olur
Nasıl yani canım?Tavuk göğsünden börek mi?Adra benim akılıma senin bu dürümün içinden börek yapmak geldi galeta unu bulayıp fırında yapsak çok lezzetli olur
Diyom ben sana burada bir şey var bizi cekiyor bak tarif bile uyguluyoruzKalorilere kalori katılım diyorsun yaniama güzel olur ya
Diyom ben sana burada bir şey var bizi cekiyor bak tarif bile uyguluyoruzadra netin bize
Olmaz mı?Nasıl yani canım?Tavuk göğsünden börek mi?
Size hipnoz uyguladım.Diyom ben sana burada bir şey var bizi cekiyor bak tarif bile uyguluyoruzadra netin bize
Yananı görür Allah.Yaktın bizi adra
Benim damak tadıma pek gitmez.Olmaz mı?hem kaloriside az
Bişey var adraSize hipnoz uyguladım.
A ama ben öyle tavuklu börek yemistim arkadaşımda güzeldi vallaBenim damak tadıma pek gitmez.Çünkü dürümün içinde soğanı,patatesi,ketçapı,mayonezi var.Dürüme lezzet veriyor.Börekte tavuk göğsü pek gitmez sanki.