- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Püskevit nedir ki nur'cuğum o kesmez bizi.Teşekkür ederim.Nar gibi kizarmislarrr Aksam aksam yine pasta krizim tuttu :) puskevit ( ) var ama o da paklamaz beni bu yavrulari gordukten sonra
Ellerine saglik canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püskevit nedir ki nur'cuğum o kesmez bizi.Teşekkür ederim.Nar gibi kizarmislarrr Aksam aksam yine pasta krizim tuttu :) puskevit ( ) var ama o da paklamaz beni bu yavrulari gordukten sonra
Ellerine saglik canim
Evet günün özlü sözü bu.Can boğazdan gelir.Can simiti naylondan olmaz hamurdan olur.Bende isterim o can simitlerinden Napim ben sisme can simidini ,adranin hamurlu simidinden isterim Hem ne dimisler "Can bogazdan gelir "
Çare sende Efser.Bul care adra dökül hepsini sende kurtul bizde
Çare sende Efser.
Dost acı söyler.
Şimdi benim tanıdığım adra bunun üstüne bir puskevitli pasta tarifi cakardi buraya o öyle tek güzel olmaz diyePüskevit nedir ki nur'cuğum o kesmez bizi.Teşekkür ederim.
Bugün dostlarım benimle tesatüfe bakDost acı söyler.
Sen yeterki iste.Muzlu pudingi pişir.Dök püskevitin arasına.Süperdir.Şimdi benim tanıdığım adra bunun üstüne bir puskevitli pasta tarifi cakardi buraya o öyle tek güzel olmaz diye
Ayyy evet yanlış sayfadasınız.Canınız ister sonra.Tavuk dürüm süperdir.Küçük küp küp doğrarsanız çok iyi olur.Çok teşekkür ederim.Az kalmış doğuma.Hayırlı doğumlar dilerim.eyvaaaahhhhh
hamile biri olarak girmemem gereken bi sayfaya girdiiiimmmm
yarın tavuk dürüm ile başlıcam galiba, emeğinize sağlık hepsi harika görünüyor
Ahahahaha
Dostlarımdan bugün agzım yandıAhahahaha
Bugün dostzedesin galiba Efser.Dostlarımdan bugün agzım yandı
Olsun ağzımın yanması iyidirBugün dostzedesin galiba Efser.
EfserimDostlarımdan bugün agzım yandı
KuzumEfserim
Efserim
Beni de öpün.
Aman öpmezmiyim ev sahibimizsin sonuçtaBeni de öpün.
Oyyy birileri kıskanıyormusta belli edermiste oyy oyyBeni de öpün.