Sıkıntıların biran önce son bulur inşallah canım.İyi diyelim, iyi olalım canımSen nasılsın
Buna biz "loluk "deriz adra
Amin canım benim, İnşaAllahSıkıntıların biran önce son bulur inşallah canım.Ben de iyiyim çok şükür.
Hadi ya ilk defa duydum.Buna biz "loluk "deriz adra
Amin canım.Amin canım benim, İnşaAllahAdra'cım, Efser'den haberin var mı Bayağıdır görünmüyor.
Anladım canım, son zamanlarda o da iyi pek iyi değildi sanki. O yüzden gelmiyor sandım.Amin canım.Efser'in evinde tadilat var.Onunla uğraşıyor canım.İyi yani.
Yok canım tadilat zordur bilirsin.Ustalarla uğraşmak ondan da zor.Anladım canım, son zamanlarda o da iyi pek iyi değildi sanki. O yüzden gelmiyor sandım.
Görüşürsen selam söyle canım
Memleket teee uzaklar diyimHadi ya ilk defa duydum.Memleket neresi?Bizim evdeki adı da sacta hamurişi.Yağda olana da yağda hamurişi deriz. Hani herkes pişi der ya:)
Valla canım hiç tadilat yaptırmadım bilmiyorum ne kadar zor olduğunuYok canım tadilat zordur bilirsin.Ustalarla uğraşmak ondan da zor.Ondan yani.Tabi canım söylerim.
Anladım.Memleket teee uzaklar diyim
İçine ıspanaklı /sucuklu harçta çok yakışır
Her türlü gideri varAnladım.Ben kıymalı seviyorum.Ama napim kan grubum onu istiyor. Peynirli,kaşarlı dediğin gibi ıspanaklı sucuklu da çok güzel olur.Ben bir keresinde sucukları rendeleyip koymuştum.
Neee sen bu zevki tatmadın mı hiç.Valla canım hiç tadilat yaptırmadım bilmiyorum ne kadar zor olduğunuAma aklımda olsun, ona göre hazırlıklı olurum