- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Bence de her türlü götürürüm.Her türlü gideri var
Birde bunu boş yuvarlak yapıp saçta pişiriyorsun.
Daha sonra erittiğin tereyağının içine pekmez koyup yağlıyorsun adra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de her türlü götürürüm.Her türlü gideri var
Birde bunu boş yuvarlak yapıp saçta pişiriyorsun.
Daha sonra erittiğin tereyağının içine pekmez koyup yağlıyorsun adra![]()
Neee sen bu zevki tatmadın mı hiç.Skandallll.
O ustaların gelirim diyip gelmemelerini,küçük tüpte yemek pişirmeleri,her tarafın toz toprak içinde kalmasını tatmadın yani.
En kısa zamanda tat bu zevki Vuslat.
![]()
Kendi evin olsun da tat inşallah bu keyfi canım.AhahahhMaalesef tatmadım canım
İnşaAllah nasip olur da kendi evim olursa, o zaman ben de tadarım o zevki
![]()
Ahh ah, İnşaAllah canımKendi evin olsun da tat inşallah bu keyfi canım.İnşallah nasip olur.
![]()
Beğendiğinize sevindim.İnşallah tariflerimi de denersiniz birgün kendi mutfağınızda.Teşekkür ederim.offf harika bi konu
hepsini yaparım umarım bir gün kendi mutfağımda
karnım acıktı resimlere bakınca hehe
takipteyim mesaj yazayım ki unutmayayım![]()
Ellerine sağlık canım.Umarım beğenmişsindir:)Aslında biz de karışık kullanırız salçayı.Belki herkes sevmez diye öyle yazdım.Ben pulbiber ekliyorum ama sen kurusundan ekledin sanırım.Bir dahakine ben de öyle deneyeyim.Güzel olur bol acılı:)adra senin çorbadan yaptm :) ama ben biber domates karışık salça kullandım birde acı biber de koydum :)
![]()
pul biber yerine taze yeşil biber kullandım canım :) yazın ev yapımı salça almıştık biber domates karışıkmış ondan kullandım gayet de güzel oldu :)Ellerine sağlık canım.Umarım beğenmişsindir:)Aslında biz de karışık kullanırız salçayı.Belki herkes sevmez diye öyle yazdım.Ben pulbiber ekliyorum ama sen kurusundan ekledin sanırım.Bir dahakine ben de öyle deneyeyim.Güzel olur bol acılı:)
Ben de yeşil biber kullandım ama dondurucudan:)Domates biber karışık salça çok daha lezzetli oluyor canım.Afiyet olsun.pul biber yerine taze yeşil biber kullandım canım :) yazın ev yapımı salça almıştık biber domates karışıkmış ondan kullandım gayet de güzel oldu :)
teşekkürler canım :) ben bir normal tatlı biber koydum birde acı biber :) tazeydi ikisideBen de yeşil biber kullandım ama dondurucudan:)Domates biber karışık salça çok daha lezzetli oluyor canım.Afiyet olsun.![]()
Beğendiğinize sevindim.İnşallah tariflerimi de denersiniz birgün kendi mutfağınızda.Teşekkür ederim.![]()
Tembelin aklına pratik fikirler gelirmiş:)Rica ederim canım.bazıları çok pratikmiş, kendim ailemleyim pratik hemen karın doyurmalık şeyler arıyordum çok işime yarayacak teşekkürler tekrar![]()