Bence de her türlü götürürüm.Her türlü gideri var
Birde bunu boş yuvarlak yapıp saçta pişiriyorsun.
Daha sonra erittiğin tereyağının içine pekmez koyup yağlıyorsun adra
Neee sen bu zevki tatmadın mı hiç.Skandallll. O ustaların gelirim diyip gelmemelerini,küçük tüpte yemek pişirmeleri,her tarafın toz toprak içinde kalmasını tatmadın yani. En kısa zamanda tat bu zevki Vuslat.
Kendi evin olsun da tat inşallah bu keyfi canım.AhahahhMaalesef tatmadım canım İnşaAllah nasip olur da kendi evim olursa, o zaman ben de tadarım o zevki
Ahh ah, İnşaAllah canımKendi evin olsun da tat inşallah bu keyfi canım.İnşallah nasip olur.
Beğendiğinize sevindim.İnşallah tariflerimi de denersiniz birgün kendi mutfağınızda.Teşekkür ederim.offf harika bi konu
hepsini yaparım umarım bir gün kendi mutfağımda
karnım acıktı resimlere bakınca hehe
takipteyim mesaj yazayım ki unutmayayım
Ellerine sağlık canım.Umarım beğenmişsindir:)Aslında biz de karışık kullanırız salçayı.Belki herkes sevmez diye öyle yazdım.Ben pulbiber ekliyorum ama sen kurusundan ekledin sanırım.Bir dahakine ben de öyle deneyeyim.Güzel olur bol acılı:)adra senin çorbadan yaptm :) ama ben biber domates karışık salça kullandım birde acı biber de koydum :)
pul biber yerine taze yeşil biber kullandım canım :) yazın ev yapımı salça almıştık biber domates karışıkmış ondan kullandım gayet de güzel oldu :)Ellerine sağlık canım.Umarım beğenmişsindir:)Aslında biz de karışık kullanırız salçayı.Belki herkes sevmez diye öyle yazdım.Ben pulbiber ekliyorum ama sen kurusundan ekledin sanırım.Bir dahakine ben de öyle deneyeyim.Güzel olur bol acılı:)
Ben de yeşil biber kullandım ama dondurucudan:)Domates biber karışık salça çok daha lezzetli oluyor canım.Afiyet olsun.pul biber yerine taze yeşil biber kullandım canım :) yazın ev yapımı salça almıştık biber domates karışıkmış ondan kullandım gayet de güzel oldu :)
teşekkürler canım :) ben bir normal tatlı biber koydum birde acı biber :) tazeydi ikisideBen de yeşil biber kullandım ama dondurucudan:)Domates biber karışık salça çok daha lezzetli oluyor canım.Afiyet olsun.
Beğendiğinize sevindim.İnşallah tariflerimi de denersiniz birgün kendi mutfağınızda.Teşekkür ederim.
Tembelin aklına pratik fikirler gelirmiş:)Rica ederim canım.bazıları çok pratikmiş, kendim ailemleyim pratik hemen karın doyurmalık şeyler arıyordum çok işime yarayacak teşekkürler tekrar