Acaba Kim?

Biz hiç bilemeyiz ki kim
Bence direk sor böyle düşünüp duracağına
Hesap sorarak değil de hayırdır de bakalım bi

yapboz dedi kız resminden yapboz yapıyormuş. ayrıca bende inanmıyorum benım babam 10 yıl sonra aldattı annemi.

Biz hiç bilemeyiz ki kim
Bence direk sor böyle düşünüp duracağına
Hesap sorarak değil de hayırdır de bakalım bi

oyun dedi tatlım suandada aramız kötü uzak duruyo benden bana güvenmıyorsun diyo. bu ilişkiyi ben bitirmiyorum ama sen bitirmek istiyosan bitir diyo durup dururken.

oyun dedi tatlım suandada aramız kötü uzak duruyo benden bana güvenmıyorsun diyo. bu ilişkiyi ben bitirmiyorum ama sen bitirmek istiyosan bitir diyo durup dururken.

Üzülerek söylüyorum ama bi işler karıştırıyor gibi
Oyunsa açsın göstersin
Niye bu kadar alınganlık ediyo ki, suç bastırır gibi
4 yıllık bi ilişki de, bunu sordun diye ilişki bitmez.. Başka güvendiği biri yoksa

En güzeli dürüstlük :) iki taraf da Şeffaf olduktan sonra güven ilişkisi olur. sen sormayıp saklasaydın sen de şeffaf olmayacaktın :)

yapbozmu oynuyormuş,neden kedi köpek resmi değil de kız resminden? Allahım ne günlere kaldık.Allahtan kıyafet giydirme oyunu oynamıyo

Ben tartışmadan rahatlamazdım açıkçası
Oyunsa niye gösteremiyorsun da bi soru sorduk diye işi ayrılığa getiriyorsun
Ayrılmak istiyorsan açıkça söyle, bahane arama derim

haklısın. şimdi söyleyeceğim iş çıkışı bi yerde oturup konuşalım böyle olmayacak.

Ayy sen hala öğrenemedin mi? Kız resminden yap boz mu yapıyormuş? Başka resim mi bulamamış…

haklısın. şimdi söyleyeceğim iş çıkışı bi yerde oturup konuşalım böyle olmayacak.

Tamam
Kesinlikle alttan alma
Kim olsa sorar ama tepki vermez karşı taraf
Bi soruyla 4 yıllık ilişkiyi bitirmeyle tehdit edemez

Varsa birşey zaten şu an barışsanız bile, sonra çıkar
Adam gibi açıkça söylesin ne varsa
Ha oyunsa da açsın yanında bi oynasın da, sen de gör bakalım ( Sanmıyorum ama )

sende deki öğlen yemeğinde birlikte oynıycaz asıl yap bozu ,4 yıl yaptığın herşeyi bozarak.daha çok oynama vakti olur ozaman .oyunsa oynadığı neden saklıyorsunki insanı kıllandırıyosun yani.

Son düzenleme:

bende sanmıyorum canım. Ve şöyle düşünüyorum. Yalanlarla devam etmesindense doğrularla bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…