4 yıl olmuş artık nye aldatsınki,sevmese 4yıl beraber olmazdı,dogru soyluyodur
4 yıllık sevgilisiniz ve bilmiyor ? saçma geldi ailevi değilse neden saklıyorsunuz
ilk konuyu okuduğumda dedim kesin bunun hoşlandığı bir kız var onun resmini bulmuş ona bakıyor.
sonra oyun konusu ilginç geldi oyunsa bile nasıl bir oyun ki bu.adını söylesin sen de indir bak öyle reklamlar çıkıyormuymuş.hem sen görmedin mi resmi nasıl bir resimdi anlamadın mı?gerçek bir insan resmi gibi miydi?reklam resmi olabilir mi?sadece yüz müydü?
doğru da söylüyor olabilir yalan da.iyice araştır emin ol.
ayrıca 4 yıldan sonra aldatmaz diyenlere de katılmıyorum.asıl tehlikeli zamanlar bence.seni ne kadar sevse de biraz yeni heyecanlar arıyor olabilir.ama asla kimsenin günahını almak istemem.umarım gerçeği öğrenirsin.
Bence bunu bize değil, dört yıl boyunca birlikte olduğun adama sormalısın.
Açık açık sormaktan daha mantıklısı yok bence.
Biz hiç bilemeyiz ki kim
Bence direk sor böyle düşünüp duracağına
Hesap sorarak değil de hayırdır de bakalım bi
oyun dedi tatlım suandada aramız kötü uzak duruyo benden bana güvenmıyorsun diyo. bu ilişkiyi ben bitirmiyorum ama sen bitirmek istiyosan bitir diyo durup dururken.
Üzülerek söylüyorum ama bi işler karıştırıyor gibi
Oyunsa açsın göstersin
Niye bu kadar alınganlık ediyo ki, suç bastırır gibi
4 yıllık bi ilişki de, bunu sordun diye ilişki bitmez.. Başka güvendiği biri yoksa
En güzeli dürüstlük :) iki taraf da Şeffaf olduktan sonra güven ilişkisi olur. sen sormayıp saklasaydın sen de şeffaf olmayacaktın :)
Kafam allak bullak inan ki.
Ben tartışmadan rahatlamazdım açıkçası
Oyunsa niye gösteremiyorsun da bi soru sorduk diye işi ayrılığa getiriyorsun
Ayrılmak istiyorsan açıkça söyle, bahane arama derim
yapbozmu oynuyormuş,neden kedi köpek resmi değil de kız resminden? Allahım ne günlere kaldık.Allahtan kıyafet giydirme oyunu oynamıyo
Ayy sen hala öğrenemedin mi? Kız resminden yap boz mu yapıyormuş? Başka resim mi bulamamış
haklısın. şimdi söyleyeceğim iş çıkışı bi yerde oturup konuşalım böyle olmayacak.
Tamam
Kesinlikle alttan alma
Kim olsa sorar ama tepki vermez karşı taraf
Bi soruyla 4 yıllık ilişkiyi bitirmeyle tehdit edemez
Varsa birşey zaten şu an barışsanız bile, sonra çıkar
Adam gibi açıkça söylesin ne varsa
Ha oyunsa da açsın yanında bi oynasın da, sen de gör bakalım ( Sanmıyorum ama )
sende deki öğlen yemeğinde birlikte oynıycaz asıl yap bozu ,4 yıl yaptığın herşeyi bozarak.oyunsa oynadığı neden saklıyorsunki insanı kıllandırıyosun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?