belki de cidden oyun yüklerken çıkan kız ve senin yanlış anlamandan korktuğu iiçinn ki anladınn biras :) onun için kapamıştır sayfayıda
4 yıl diyosun yani hemen kötü düşünmee
Valla var ya top yekün paranoyak olduk. Eminsen sorun yok canım.
Valla var ya top yekün paranoyak olduk. Eminsen sorun yok canım.
emin değil zaten sorun orda
Kafam iyice karıştı :44:
emin değil zaten sorun orda
Baktım oyunmuş falan diyince pek bir emin konuştu gibi geldi de bana.
güveniyorum tabi ama gerçekten reklamsa neden kapattı. yanlış anlarsın diye diyo ama ne bileyim.
farkındayım çünkü herkes farklı yaklaşıyor
yoo kesinlikle kızmam neden öyle yaptı anlamadım.
Alllaa bugün ilk kez mi böyle yaptı?
Oyuna düşkünlüğü var mı ki? Hayret ediyorum şu erkeklere cepten bile oyun oynuyorlar.
Yarın izle bize de haber ver olur mu canım merak etmeyelim sonucu.
Baktım oyunmuş falan diyince pek bir emin konuştu gibi geldi de bana.
Esegini saglam kaziga bagla da sonra uzulen sen olma. Nasrettin hoca'nin dedigi gibi ya tutarsa. Birsey yapmiyorsa ne kadar saf, temiz bir delikanliymis, tam bana layik dersin. Birsey yapiyorsa ona kararini kendin ver, ben karismam. Hic birseye kizmiyorum, su bazi erkeklerin kadinlari aptal yerine koymasina kiziyorum. Uyarim bu yuzdendir.
o nasıl oyun reklamı dedim şimdide oyun reklamı değil yapboz oyunuydu diyo yani kız resmini birleştiriyosun yapboz oluyo beğenmedim sildim diyo.
feminist değilim ama erkekler okadar sinsi anlayamıyosun 4 sene 5 sene 10 sene derman değil iyi ölçüp tartmak gerekiyo ama buda biz kadınlar için çok zor
Arada ya inanmazsa diye, baska yalan dusunmus hinzira bak.
hemen gitme erkek arkadaşının üstüne biraz bekle bakalım. zamanla çıkar kokusu nasılsa
unutma öfkeyle kalkan zararla oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?