Acaba Kim?

amin canım.
güçlü olmaya üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum canım.

Kızlar şuan büyük bir şok yaşıyorum. Ayrılık isteği sadece onu anlamam içinmiş. Cuma saati olduğu için herkez 1 saat önce çıkıyor önce yemeğe sonra namaza ben tek bayan olduğum için yalnız kalıyorum. Kapı açıldı benimki içeri girdi elinde bir paket yüzünde gülümseme benim masama bıraktı. Hayırdır bu ne dedim. Deli kız ben seni hiç bırakırmıyım. Sadece bana güvenmediğin için ceza verdim sana dedi. Seni çok seviyorum ben dedi paketi açtım ayıcık almış. Aynı sen dememek için zor tuttum kendimi . Sizce hemen yelkenleri suya indirmelimiyim yoksa bende ona ceza vermelimiyim ?

Canım böyle uzatan birisi mi bir tartışmayı falan, kendine laf dedirtmeyen, ufak şeyleri büyüten birisi mi? Yani anlamaya çalışıyorum insanlar sağlam bir ilişkim olsun diye çırpınırken o dört senesini neden siler atar ki?

canım ayıcık almış gelmiş ya deli kız bırakırmıyım ben seni hiç dedi. bana güvenmediğin için ceza olsun diye yaptım dedi.

Ahahaaha konun nerden nereye gelmiş Seninki oynadığı oyunu hayata geçirmiş ama tersten. Önce bozuyor sonra yapıyor Samimiyetine inanıyosun yani sürekli kıvırıp duran biri değilse boşver tatsızlık çıkmasın...

çok atraksiyonlu bir konu oldu yaaaa. 4 yıldır 1 kere bile yalanını görmedim canım ne olursa olsun herşeyini paylaşır benimle. o yüzden hiç sorun yaşamamıştık. Güveniyorum ama aynı şeyi tekrarlarsa bu sefer güven kalmaz.

canım ayıcık almış gelmiş ya deli kız bırakırmıyım ben seni hiç dedi. bana güvenmediğin için ceza olsun diye yaptım dedi.

oooo süper canım ya Allah mutluluğunuzu daim etsin çok sevindim valla:) Seni gidi bi daha böyle ceza verme bana de ama iyi korkutmuş seni, iyi rol yapmış tamamen bitirmiş gibi hissettirmiş neyse her şey yoluna girmiş bi kulaklarını çek artık sen de :)

Hemde çok korktum canım yaaa ama şimdi düzeldi moralim.

CANIM benim sevgilini sen tanıyorsun sen biliyorsun ...nasıl davranacağını sen kestir artık.Yelkenleri suya mı indiriyon farklı mı daranıyon tercih senin ama ne olursa olsun hep ayakta dur yıkılma.

bahanelerede herzaman karının tok olsun.Ciddi olumsuz tuaf mi davarnış varsa tabiki ayrılmak en doğrusu .ama bahaneler sıralıyosa tamam sen halısın de geç ....

mutluluğuna bak ilişkine bak yürütmeye bak .seviyorsanızda çok uzatmayın derim. ciddiyete dkün artık.4 yıl olmuş.

canım benim bu sene nişan düşünüyoruz zaten kısmet olursa. Affettirdi kendini umarım aynı şeyi yapmaz artık.

ben demiştim ceza vrmiştir dye,daha fazla kurcalama bence sen . ayıcıgıda kaptın hadi gene iyisin kız

ay ne şirinsiniz koy ver gitsin yaa takılma böyle şüphe felan hayatınızı yaşayın evrene iyi düşüncelerini yollada sanada güzel şeyler gelsin....

canım benim bu sene nişan düşünüyoruz zaten kısmet olursa. Affettirdi kendini umarım aynı şeyi yapmaz artık.

çok güzel ama nişan düğün paket proğram olsun.nişanla düğün arasını çok uzatma ..senin için diyorum.4 yıl tanıyacağınız kadar tanımışsınızdır birbirinizi.
3. şahısarıda sokma ilişkine evliliğine ikiniz olun sadece herşeyde

mutluluk ve huzur seninle olsun

nişanla düğün arası 3 4 ay düşünüyoruz canım. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…