Acaba Kim?

Tatlım inşallah çok mutlu olursunuz ben de eşimde 7 sene görüştükten sonra evlendim. o 7 senede ne ayrılıklar ne barışmalar oldu bilsen :) Ama herşey tatlı birer anı şimdi hatırlayıp glüyoruz. hatta bir kere benden ayrılmak istediğini söyledi. ben de şimdi git ama nasılsa geri döneceksin , biz evleneceğiz sen de göreceksin dedim :) Nitekim öyle de oldu :) Evlendik...
çünkü onu tanıyordum beni ne kadar sevdiğini biliyordum aşkın karşısında hiç bir engel duramaz. Tüm badireleri atlatır gerçek aşklar...

canım senin adına çok sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah Darısı benim başıma

sayfaları ilerlettikce sevindm canım:) erkekler güven vermeyi severler bell ki o da üzülmüs bende uzatmaman gerektiğini düsünüyorum yalnız onun empati yapmasını sağla yani bana nasl güvenmiyorsun dememeli...güveniyorsun tabiki gözlerinle gördüğün birsey var sadece...ispat etse ne olur yani :)
neyse biz bayanlar farklı düsünüyoruz
mutluluklar

uğraştırdı beni ama olsun Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…