Bence hemen kötü düşünüp bir resme takılma öyle .Yok yerede canını sıkma derim.Tabiki gözün üzerınde olsun zaten senden habersiz birşeyler yapıyorsa mutlaka kendını ele verır zaten.
Valla yorumları okurken ben çok eğlendim :) Kazık yiye yiye pimpirikli olduk çıktık :) Kadınlar Kulübü kadınları ben yerim sizin paronayalarınızı ya çok tatlısınız :)
anladım canım çok haklısın. Umarım kötü bir şey çıkmaz.
Benim tahminim netten bir kizla chat yapti ya da oyun oynarken tanisti . Kiz buna resmini gonderdi. Arada bakarken sen yakaladin. En kotu bu kadardir. Zaten profesyonel bir capkin izlenimi vermedi bana. Gunahini aldiysamda kusura bakmasin. Ben her olaya iki tarafli bakarim.
çapkın değildir canım hafta sonları bıle benımle sağolsun işyerındede beraberiz. İnşallah düşündüğün gibi değildir.
Tahmin ettim, dusunmedim. Yani oyle olmasini istemem gercekten. Sadece bir tahmin.
bn kötü bşi olduğunu düşünmedim ama bellide olmaz tabi bnce inanmış gbi yap her zamanki gbi davran ama takipte ol yinede
O anda sormadın mı kimdi o diye?
yerınde olsam sorardım kım o dıye 4 yıllık geçmişiniz var bunu soravbılcek samımıyet aranızda oluşmuş olması lazım sen aynı şeyi yapsan telefonun kırılırdı genede bakılırdı bence sormalısın
canım iş yerınde 6 kişiyiz diğerleri bilmiyor birlikte olduğumuzu.
Kızlar erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz. bi kaç saattir telefonuna bakıyor fakat bana msj atmıyo merak ettım dosya bırakmak için yanına gittiğimde bir kızın fotoğrafına bakıyordu gördüğümü anlayınca hemen kapattı. İçime kurt düştü. 4 yıldır beraberiz ilk defa böyle oldu.
Keşke hangi oyun olduğunu sorsaydınız.
Belki doğru söyleyip söylemediği oyunun içeriğinden anlaşılırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?