Acaba Kim?

anladım canım çok haklısın. Umarım kötü bir şey çıkmaz.

Benim tahminim netten bir kizla chat yapti ya da oyun oynarken tanisti . Kiz buna resmini gonderdi. Arada bakarken sen yakaladin. En kotu bu kadardir. Zaten profesyonel bir capkin izlenimi vermedi bana. Gunahini aldiysamda kusura bakmasin. Ben her olaya iki tarafli bakarim.

çapkın değildir canım hafta sonları bıle benımle sağolsun işyerındede beraberiz. İnşallah düşündüğün gibi değildir.

bn kötü bşi olduğunu düşünmedim ama bellide olmaz tabi bnce inanmış gbi yap her zamanki gbi davran ama takipte ol yinede

yerınde olsam sorardım kım o dıye 4 yıllık geçmişiniz var bunu soravbılcek samımıyet aranızda oluşmuş olması lazım sen aynı şeyi yapsan telefonun kırılırdı genede bakılırdı bence sormalısın

Keşke hangi oyun olduğunu sorsaydınız.

Belki doğru söyleyip söylemediği oyunun içeriğinden anlaşılırdı.

4 yıl olmuş artık nye aldatsınki,sevmese 4yıl beraber olmazdı,dogru soyluyodur

ilk konuyu okuduğumda dedim kesin bunun hoşlandığı bir kız var onun resmini bulmuş ona bakıyor.

sonra oyun konusu ilginç geldi oyunsa bile nasıl bir oyun ki bu.adını söylesin sen de indir bak öyle reklamlar çıkıyormuymuş.hem sen görmedin mi resmi nasıl bir resimdi anlamadın mı?gerçek bir insan resmi gibi miydi?reklam resmi olabilir mi?sadece yüz müydü?

doğru da söylüyor olabilir yalan da.iyice araştır emin ol.

ayrıca 4 yıldan sonra aldatmaz diyenlere de katılmıyorum.asıl tehlikeli zamanlar bence.seni ne kadar sevse de biraz yeni heyecanlar arıyor olabilir.ama asla kimsenin günahını almak istemem.umarım gerçeği öğrenirsin.

içine kurt düşmesinde haklısın hayatım, banada birşeyler karıştırıyor gibi geldi.gidip direk bakıcam deseydin keşke

bencede arastır normal olsa hemen fotoyu kapatmaz sen gelince

Bence bunu bize değil, dört yıl boyunca birlikte olduğun adama sormalısın.
Açık açık sormaktan daha mantıklısı yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…