Erkekler fevri davrandığı zaman genelde birşeyleri saklamaya çalışıyo oluyorlar.Basit bişeyi sorup da ayrılalım istiyorsan konuşması geçiyorsa,buyuk ihtimalle ben bişey saklıyorum ama nasıl davranacağımı bilmiyorum diye düşünüyordur.
Ama bu sakladığı şey illa üçüncü şahıs değildir bana göre.Kızacağınız herhangi birşeyi saklarken de boyle eli ayağı karışır.Yani eğer kadın soymalı-giydirmeli bi puzzle oynuyorsa kızacağınız belli olduğu için başta reklam deyip sonra puzzle olduğunu itiraf etmiş olabilir.Oyunu da girip bakınca çıplak kadın göreceğiniz için silmiştir.Ayrılalım deyince ne ayrılması falan deyip o konuya kayacağınızı bildiği için yaptığı şey konuyu kapatma çabası da olabilir.
Ya da beğendiği birine bakıyordur ünlü veya ünsüz.
İki türlü de beni çıldırtmaya yetecek bir durum bu
evlendikten sonra bile aldatılıyo insan 4 yıl ne ki canım.
canım bende kararsız kaldım simdi ama aldatmıyodur ya boşuna gunahını alma
SONUÇ:
evet kızlar. 4 yılımın bir hiç olduğunu yaşanan onca güzel günlerin aslında bir yalan olduğunu çok iyi anladım. Dün akşam oturup konuştuk. yanımda o oyunu tekrar indirdi evet gördüğüm kız oydu. yapboz oyununda kızı tamamlamaya çalışıyor. Ben gelince kapatma sebebi ise ben arkasından geldiğim için başka birisi sanmış o yüzden kapatmış sorduğun gibide söyledim zaten diyor. Ama gel gelelim asıl meseleye. Artık bitirmek istediğini, yapamadığını 4 yıl geçmesine rağmen nasıl ona güvenmediğimi söylüyor.
Ben şimdi güvenmiyorsan evlenince hiç güvenmezmişim. Kendini riske atamazmış. Ya anlmıyorum herşey çok güzeldi. Ortada hiç bir şey yoktu en ufak bir sorun bile. Nasıl oluyorda o kız kim diye sorduğum için bir ilişki bitiyor anlamıyorum. Bende mi hata var? Sormamalımıydım? Bundan başka bi sorun varmı diyorum yok diyor. eeee ozaman sadece bunun için koskoca 4 yıl yaşanmışlıklar nasıl silinir diyorum. Ben olmayacağına inanıyorum diyor. 1 gecede çöktüm resmen. Emeklerime sevgime saygıma yazık.
lucesma hayatım ne kadar iyi niyetlisin,erkeklere karşı biraz daha temkinli olman gerek
çok üzüldüm canım 4 yıl kolay kolay silinmez,benm de 5 yıllık bi ilişkim var ayrılsamkafayı yerim heralde,sen canını sıkma gercekten seven ve baglanan bi erkek bu sebepten dolayı bitirmez,belki seni cezalandrmaya calısıyodur ona guvenmedgn için ,yada cok kızmıştır byle yapıyodur,sen ayrılmak istemiyosun ,o istiyor bırakta o düşünsün artık sonunu.
tamamen ayrıldınızmı,barışırsınız belki
evet son durum ne
Allah Allah bunda ne var ki bitecek? Çok mu gururlu anlamadım ki sen tanırsın ya gururuna mı dokunmuş ne varmış yani o senin telefonunda bir erkek resmi görse bu kim diye sormaz mıymış? Acaba tepkin mi çok ağırdı suçlar tarzda mı demiştin bu kim diye anlamadım ki bu kadar önemli olan ne yani?
SONUÇ:
evet kızlar. 4 yılımın bir hiç olduğunu yaşanan onca güzel günlerin aslında bir yalan olduğunu çok iyi anladım. Dün akşam oturup konuştuk. yanımda o oyunu tekrar indirdi evet gördüğüm kız oydu. yapboz oyununda kızı tamamlamaya çalışıyor. Ben gelince kapatma sebebi ise ben arkasından geldiğim için başka birisi sanmış o yüzden kapatmış sorduğun gibide söyledim zaten diyor. Ama gel gelelim asıl meseleye. Artık bitirmek istediğini, yapamadığını 4 yıl geçmesine rağmen nasıl ona güvenmediğimi söylüyor.
Ben şimdi güvenmiyorsan evlenince hiç güvenmezmişim. Kendini riske atamazmış. Ya anlmıyorum herşey çok güzeldi. Ortada hiç bir şey yoktu en ufak bir sorun bile. Nasıl oluyorda o kız kim diye sorduğum için bir ilişki bitiyor anlamıyorum. Bende mi hata var? Sormamalımıydım? Bundan başka bi sorun varmı diyorum yok diyor. eeee ozaman sadece bunun için koskoca 4 yıl yaşanmışlıklar nasıl silinir diyorum. Ben olmayacağına inanıyorum diyor. 1 gecede çöktüm resmen. Emeklerime sevgime saygıma yazık.
Arkadaşım, bahane arıyor olamaz değil mi?
SONUÇ:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?