Acaba Kim?

suan tutuyorum kendimi ama bir Allah biliyo bi ben yerimde zor duruyorum.

suclamak istemem o yuzden bilemem ama hem oyunu silmesi hem de bitir istersen diyerek umursamaz tavra bürünmesi hiç hoş değil
insanın karsısındaki kisiye saygısı yok olur ne demek bitir ya..elbette soracaksın birine güvenmek en güzel duyguyken süphe korku bir bayana cok ağır gelir anlayıslı olması gerekirken bu tavrı hiç iyi değil

SONUÇ:

evet kızlar. 4 yılımın bir hiç olduğunu yaşanan onca güzel günlerin aslında bir yalan olduğunu çok iyi anladım. Dün akşam oturup konuştuk. yanımda o oyunu tekrar indirdi evet gördüğüm kız oydu. yapboz oyununda kızı tamamlamaya çalışıyor. Ben gelince kapatma sebebi ise ben arkasından geldiğim için başka birisi sanmış o yüzden kapatmış sorduğun gibide söyledim zaten diyor. Ama gel gelelim asıl meseleye. Artık bitirmek istediğini, yapamadığını 4 yıl geçmesine rağmen nasıl ona güvenmediğimi söylüyor.

Ben şimdi güvenmiyorsan evlenince hiç güvenmezmişim. Kendini riske atamazmış. Ya anlmıyorum herşey çok güzeldi. Ortada hiç bir şey yoktu en ufak bir sorun bile. Nasıl oluyorda o kız kim diye sorduğum için bir ilişki bitiyor anlamıyorum. Bende mi hata var? Sormamalımıydım? Bundan başka bi sorun varmı diyorum yok diyor. eeee ozaman sadece bunun için koskoca 4 yıl yaşanmışlıklar nasıl silinir diyorum. Ben olmayacağına inanıyorum diyor. 1 gecede çöktüm resmen. Emeklerime sevgime saygıma yazık.

çok üzüldüm canım 4 yıl kolay kolay silinmez,benm de 5 yıllık bi ilişkim var ayrılsamkafayı yerim heralde,sen canını sıkma gercekten seven ve baglanan bi erkek bu sebepten dolayı bitirmez,belki seni cezalandrmaya calısıyodur ona guvenmedgn için ,yada cok kızmıştır byle yapıyodur,sen ayrılmak istemiyosun ,o istiyor bırakta o düşünsün artık sonunu.

öyle tabi ama canım acıyo.

evet son durum ne

SONUÇ:

evet kızlar. 4 yılımın bir hiç olduğunu yaşanan onca güzel günlerin aslında bir yalan olduğunu çok iyi anladım. Dün akşam oturup konuştuk. yanımda o oyunu tekrar indirdi evet gördüğüm kız oydu. yapboz oyununda kızı tamamlamaya çalışıyor. Ben gelince kapatma sebebi ise ben arkasından geldiğim için başka birisi sanmış o yüzden kapatmış sorduğun gibide söyledim zaten diyor. Ama gel gelelim asıl meseleye. Artık bitirmek istediğini, yapamadığını 4 yıl geçmesine rağmen nasıl ona güvenmediğimi söylüyor.

Ben şimdi güvenmiyorsan evlenince hiç güvenmezmişim. Kendini riske atamazmış. Ya anlmıyorum herşey çok güzeldi. Ortada hiç bir şey yoktu en ufak bir sorun bile. Nasıl oluyorda o kız kim diye sorduğum için bir ilişki bitiyor anlamıyorum. Bende mi hata var? Sormamalımıydım? Bundan başka bi sorun varmı diyorum yok diyor. eeee ozaman sadece bunun için koskoca 4 yıl yaşanmışlıklar nasıl silinir diyorum. Ben olmayacağına inanıyorum diyor. 1 gecede çöktüm resmen. Emeklerime sevgime saygıma yazık.

Allah Allah bunda ne var ki bitecek? Çok mu gururlu anlamadım ki sen tanırsın ya gururuna mı dokunmuş ne varmış yani o senin telefonunda bir erkek resmi görse bu kim diye sormaz mıymış? Acaba tepkin mi çok ağırdı suçlar tarzda mı demiştin bu kim diye anlamadım ki bu kadar önemli olan ne yani?

ah bir anlasam. Tepkide vermedim alttan alarak söyledim canım dedim ki aşkım resimdeki tatlı kızda kimdi dedim tartışma şeklinde filanda söylemedim.

Arkadaşım, bahane arıyor olamaz değil mi?

İNŞALLAH bahane değildir bu ayrılmak için
sen şimdi sakin ol hiç arama işyerinde yüzüne bakma iş dışı hiç konuşma bekle işyerinde hiç üzgün durma eve gelince üzülürsün
asıl o pişman olsun basit birşeyden senden ayrıldığına
seni gerçekten sevmişse döner hiç merak etme ama sakın yalvarıp yakarma
dönmezse bu ayrılmak için bahanesi olmuştur artık seni sevmiyordur
mutlu olmanı dilerim hakkında hayırlısı

Selam,

Bir tek senin konuna yazicam bir sure. Bana da bahane ariyor gibi geldi. Saklamasaymis o zaman Allah Allah. Ben biscolata erkeklerden birinin oyununu indirseydim sen bakmaz miydin, diyebilirsin. Bu kadar basit sebepten iliski mi bitermis. Benim bildigim erkekler araba oyunu , dovus oyunu indirir. Nedir bu guzel kiz oyunu indirme ve saklama. Fazla ustune dusme artik, dustukce daha kotu olabilir durumun. Bu arada senin burcun ve onun burcu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…