Acaba Kim?

bence de ya açıkça sor (eğer kolay kolay yalan söylemeyen biriyse doğruyu söyler yada saçmalar ki anlarsız o zaman) yok güveniyorum dersen yanlış anlamışsındır zamana bırak derim

Kızlar dayanamadım sordum. Günahını almışım yaaaa:26: oyun indirmiş oyun oynuyo zavallım yaaa o kızda oyun inerken reklam çıkıyor ya oymuş. utandım şimdi kendimden

Kızlar dayanamadım sordum. Günahını almışım yaaaa oyun indirmiş oyun oynuyo zavallım yaaa o kızda oyun inerken reklam çıkıyor ya oymuş. utandım şimdi kendimden

Kızlar dayanamadım sordum. Günahını almışım yaaaa:26: oyun indirmiş oyun oynuyo zavallım yaaa o kızda oyun inerken reklam çıkıyor ya oymuş. utandım şimdi kendimden

gördün mü bak içine hemen kötü şeyler getirme sen yıpranırsın...neyse güzel bir sonuç

belki de cidden oyun yüklerken çıkan kız ve senin yanlış anlamandan korktuğu iiçinn ki anladınn biras :) onun için kapamıştır sayfayıda
4 yıl diyosun yani hemen kötü düşünmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…