Abisiyle ablasıyla tanısıcam lensimi takmalımıyım sizceee???

Gozunle ayni renk lens kullanacaksan tamam.ama farkli takicaksan bir izlenim olmaz.ayni durumu kiz kardesim yasamisti

Neden gözünüz bozuk değilse sürekli lens takıyorsunuz çok sağlıklı değil ve uğraştırıcı kahverengi gözünüzü mü sevmiyorsunız bence tabii ki doğal gidin

Neden gözünüz bozuk değilse sürekli lens takıyorsunuz çok sağlıklı değil ve uğraştırıcı kahverengi gözünüzü mü sevmiyorsunız bence tabii ki doğal gidin
Sürekli takmıyorum gözlerim bozuk ama ben renk için lens numara için gözlük kullanıyorum.

Sürekli takmıyorum gözlerim bozuk ama ben renk için lens numara için gözlük kullanıyorum.
Aklıma takılan bir nokta var, daha önce cevap verdiysen kusura bakma. Neden gözlerin bozuksa ve gözlük kullanıyorsan lenslerini numaralı almıyorsun?
Hem numaralı hem numarasız renkli lens kullandım, kesinlikle numaralı olanlar daha doğal ve daha inceler.

Gözlüğüm vardı zaten lens almak istiyordum.Bu markanın numaralı lenslerinin gelmesi 1 2 ayı buluyormuş.Beklemek istemedim 2 günde geldi numarasız olanlar canım.

Gözleri kahverengi olupta, renkli lens takan ve belli olmayan kimse tanımadım bugüne kadar. Buna kendim de dahil. Hangi marka olursa olsun, yanındaki insan bir gariplik olduğunu farkediyor. Aksi taktirde herkes lens takar, kendi gözüm derdi.

Gözlüğüm vardı zaten lens almak istiyordum.Bu markanın numaralı lenslerinin gelmesi 1 2 ayı buluyormuş.Beklemek istemedim 2 günde geldi numarasız olanlar canım.
Neymiş ki o marka? 1-2 ayı bulan numaralı lens hiç duymadım. Duydum da 10 numaranın üstünde olur genelde sıkıntı.
Bu arada konuya cevap yazayım, mavile oldukça yapay görünmüş, kendi gözlerin daha iyi dururyor. Yerinde olsam lens takmadan giderdim.

bence mutevazi gorunmen lazım bosver lensı dogal ol

Bence lenssiz git, lenssiz halin daha güzel gözlerin daha iri ve canlı duruyor. Hem de sana ön yargı ile yaklaşmasınlar, doğal halinde git.
Hediye olarak da kaliteli bir yerden alınmış baklava götürebilirsin.

Çok gereksiz değil mi bu konu ya. Mavi lense neden ihtiyaç duyuyorsun. Bence lensi numaralı kullan da gözlüğe ihtiyaç kalmasın.

Arkadaşlar bir şey yanlış anlaşılıyor sanırım. Ben normal günlerde lens kullanıp kullanmama konusunda danışmıyorum. Renk yada numaralı mı gözlük mü kullanayım da demiyorum. Diyorum ki ilk tanışma için lenslerimi takıp takmamam hangisi uygun olur diyorum.Her konuyu böyle saptırmada bazılarımızın üstüne yok Maşallah. konu farklı yönlere sapmasın lütfen.

Ya bu kahverengi gözlere karşı bir acımasızlık var, neden? Halbuki gözlerin lenssiz daha güzel, lensle o güzelliği öldürüyorsun. Doğal görünen lens de yok, bunlar pazarlama amaçlı söylenen laflar. Bırak ölü balık bakışını, gözün beyaz kısmına denk gelen halkayı bile görüyorum. Böyle bir psikopatım. Bak Alessandra Ambrosio'ya, kadın o kadar mavi gözlü sarı saçlı VS meleğinin içinde parlıyor resmen, bence de en güzeli. Bir eyeliner, bir rimel, hafif kırmızı ruj yeter sana.

Doğallık her zaman candır. Sana sempatik gelmek için mutlaka bir yerine iltifat etmeye çalışacaklar. Bir bayan için en hoş iltifat da gözlerinedir. Mutlaka ne güzel gözlerin varmış diyecekler. "Yok yeaa lens onlar ehehe" mi diyeceksin ? Göz şeklin gayet güzel. Eminim kendi göz rengin de güzeldir. Lenslerinden vazgeçmeni öneriyorum. Ne gerek var yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…