Ay çok güzel duruyor hep kullan benceBen de soloticadan iki lens kullanmıştımEki Görüntüle 1436284 Eki Görüntüle 1436285
Bi bu hangi renk kiBen de soloticadan iki lens kullanmıştımEki Görüntüle 1436284 Eki Görüntüle 1436285
Yeşil olan charm mel, diğeri quartzo ama quartzo pörtlek bir lens sevmedim ben.Bi bu hangi renk kibenimde göz yapım sizin gibi hep lens takmak istiyorum güvenemiyorum pörtlek durur diye
Sürekli takmıyorum gözlerim bozuk ama ben renk için lens numara için gözlük kullanıyorum.Neden gözünüz bozuk değilse sürekli lens takıyorsunuz çok sağlıklı değil ve uğraştırıcı kahverengi gözünüzü mü sevmiyorsunız bence tabii ki doğal gidin
Aklıma takılan bir nokta var, daha önce cevap verdiysen kusura bakma. Neden gözlerin bozuksa ve gözlük kullanıyorsan lenslerini numaralı almıyorsun?Sürekli takmıyorum gözlerim bozuk ama ben renk için lens numara için gözlük kullanıyorum.
Gözlüğüm vardı zaten lens almak istiyordum.Bu markanın numaralı lenslerinin gelmesi 1 2 ayı buluyormuş.Beklemek istemedim 2 günde geldi numarasız olanlar canım.Aklıma takılan bir nokta var, daha önce cevap verdiysen kusura bakma. Neden gözlerin bozuksa ve gözlük kullanıyorsan lenslerini numaralı almıyorsun?
Hem numaralı hem numarasız renkli lens kullandım, kesinlikle numaralı olanlar daha doğal ve daha inceler.
Neymiş ki o marka? 1-2 ayı bulan numaralı lens hiç duymadım. Duydum da 10 numaranın üstünde olur genelde sıkıntı.Gözlüğüm vardı zaten lens almak istiyordum.Bu markanın numaralı lenslerinin gelmesi 1 2 ayı buluyormuş.Beklemek istemedim 2 günde geldi numarasız olanlar canım.
Yeşil olan charm mel, diğeri quartzo ama quartzo pörtlek bir lens sevmedim ben.
Eki Görüntüle 1436175 Kızlar benim gözüm kahverengi.mavi lens kullanıyorum. Yarın sevgilimin abisiyle ve ablasıyla tanısmaya akşam yemegine götürücek beni. Sevgilim alısık lenslerime. Sizce orada lensimi takmalımıyım yoksa dogal mi gitmeliyim ilerde söz nişanda lensimi takmak istiyorum ama ilk tanısmada takmalımıyım karar veremedim.Birşey götürmelimiyim yanımda ne kadar oturmalıyım bilmiyorum. İlk tanısma tavsiyesi verirmisiniz kızlar. Çokkk heyecanlıyım.Lensli halim kızlar üzerine numaralı gözlüğümü takıyorum normalde böyleyim.
Ya numara demişim ama tam o tabir kullanılmıyor hani birden fazla yeşil oluyor ya..Şu forumdakendi kendini alıntılayan ilk kişi oldum sanırımNumarasını verebilirmisin benim istediğim yeşil tam da bu.:
Doğallık her zaman candır. Sana sempatik gelmek için mutlaka bir yerine iltifat etmeye çalışacaklar. Bir bayan için en hoş iltifat da gözlerinedir. Mutlaka ne güzel gözlerin varmış diyecekler. "Yok yeaa lens onlar ehehe" mi diyeceksin ? Göz şeklin gayet güzel. Eminim kendi göz rengin de güzeldir. Lenslerinden vazgeçmeni öneriyorum. Ne gerek var yahu..Eki Görüntüle 1436175 Kızlar benim gözüm kahverengi.mavi lens kullanıyorum. Yarın sevgilimin abisiyle ve ablasıyla tanısmaya akşam yemegine götürücek beni. Sevgilim alısık lenslerime. Sizce orada lensimi takmalımıyım yoksa dogal mi gitmeliyim ilerde söz nişanda lensimi takmak istiyorum ama ilk tanısmada takmalımıyım karar veremedim.Birşey götürmelimiyim yanımda ne kadar oturmalıyım bilmiyorum. İlk tanısma tavsiyesi verirmisiniz kızlar. Çokkk heyecanlıyım.Lensli halim kızlar üzerine numaralı gözlüğümü takıyorum normalde böyleyim.