Abisiyle ablasıyla tanısıcam lensimi takmalımıyım sizceee???

Ben de lens kullanıyorum numaralı lensim sarı renk gözlerimi ela bal rengi arası bir renk yapıyor. Şimdiye kadar gözlerin lens mi diye soran olmadı çünkü tonu biraz açıldı o kadar. Ama sen kahverengi gözünü mavi yaparsan ortaya bariz bir renk değişimi çıkar. Haliyle ailesi gözlerini doğal mavi sanırlarsa bir mesele, sanmazlarsa da niye lens takıyorsun muhabbeti olabilir.

Lenslerin güzel görünüyor bu arada ama dediğim gibi ela, bal rengi gibi anlaşılmayacak ara tonlar değil, mavi diye bağırıyor. Ben olsam takmazdım sanıyorum.

Bir ara bizim yurtta lens çılgınlığı vardı arkadaşımın yeni tanıştığı erkek arkadaşı kızın gözlerini doğal sanmış bir iltifatlar yağdırmış ki bir daha gerçeği söyleyememişti arkadaşım. O zaman bu konu yurdun bir numaralı gündem maddesiydi az planlar üretmemiştik ..:KK45:

Bir de kahverengi gözlerinin fotosunu atsan daha doğru yorumlar alırsın bence.
canım ya lensinin markası nedir kimse sormadığına göre baya doğal demek ki öğrenebilir miyim markasını sakıncası yoksa:):):

IMAG2012_1_2.jpg
IMAG2326_1_1.jpg

Lensleri çıkartıp,gözlerinin doğal halinin resminide koyar mısın?

Ben de lens kullanıyorum numaralı lensim sarı renk gözlerimi ela bal rengi arası bir renk yapıyor. Şimdiye kadar gözlerin lens mi diye soran olmadı çünkü tonu biraz açıldı o kadar. Ama sen kahverengi gözünü mavi yaparsan ortaya bariz bir renk değişimi çıkar. Haliyle ailesi gözlerini doğal mavi sanırlarsa bir mesele, sanmazlarsa da niye lens takıyorsun muhabbeti olabilir.

Lenslerin güzel görünüyor bu arada ama dediğim gibi ela, bal rengi gibi anlaşılmayacak ara tonlar değil, mavi diye bağırıyor. Ben olsam takmazdım sanıyorum.

Bir ara bizim yurtta lens çılgınlığı vardı arkadaşımın yeni tanıştığı erkek arkadaşı kızın gözlerini doğal sanmış bir iltifatlar yağdırmış ki bir daha gerçeği söyleyememişti arkadaşım. O zaman bu konu yurdun bir numaralı gündem maddesiydi az planlar üretmemiştik ..:KK45:

Bir de kahverengi gözlerinin fotosunu atsan daha doğru yorumlar alırsın bence.

Bende merak ettim aynı şekilde gözlüklü olarak lenssiz fotonuda atar mısın

Lensli halini beğendim, kahverengi halini göndersen daha iyi karşılaştırabiliriz.
lens takınca güzel duruyorsa kullanmanda sakınca yok bence. Çoooook yakışan arkadaşlarım var:) lens takıyorum demese anlaşılmaz yani. Göz yapısıyla alakalı sanırım. Küçük gözlere gidiyor lens. Ben taksam kurbağa gözü gibi pörtler ya ;(

Lens mi? hadi gözlük yerine numaralı lens çok mantıklı, başımın üstüne, sağlık kullanım kolaylığı der geçerim

renk değiştirmek ne demek yaa, o cocuk seni mavişim diye mi sevsin? bu nasıl bi başkasını aldatma? nasıl kendini aldatma?
Sevgilimde aileside lens kullandıgımı biliyor. Sevgilim iki türlü de görüyor beni. Ben ilk tanısmada takıp takmamam uygun olur mu diye danıştım. Lütfen türkçemizin güzel cümlelerini idrak ederek saygı çerçevesi altında cevap yazalım.

bunlar ayrıntılı düşüncelerin değil vücut özelliklerin olmuş canım

ve ben konuyu açtığım zaman senin vücut özelliklerini okumak zorunda değilim sonuçta kimse de değil

çok anlatmak istiyorsan bu ayrıntılı düşüncelerini onun için konu aç

ayrıca böyle konularda gelip birisinin kendinin ne kadar güzel olduğunu anlatmasını saçma buluyorum

Saglam catlamissin :KK70:
Eger buraya burnum soyle kotu boyle cirkinim desem boyle bir tepki vermezdin hatta takilmazdin bile klasik kk
Biseyin fiyatini soyleyen 2 kisi varsa pahali fiyat soyleyeni bir dövmediginiz kaliyor bu kadar milleti kiskanacaginiza kendinizi gelistirin biraz :KK70: benim yorumlarimi tabiki gormek zorunda degilsin ,bunun icinde gormezden gel 'e basiyorsun sevdigim bir butondur o işini gorur
bunu herseferinde itinayla soylerim benden rahatsiz olanlar kafilesi olarak bunu yapsaniz bir sorun kalmayacak ama hem rahatsiz olup hem ne yazdigimi okumak istiyorsunuz ben ne yapayim "sahsen ben cidden yazilarindan rahatsiz oldugum ve gormek istemedigim uyeleri gormezden geliyorum" tantana yapmaya gerek yok bas butona geç ayni sekilde dusunenler icinde gecerli yorumlarimi zorla okutmiyorum sen okumak istiyorsun ki okuyorsun .. forumda okumama gibi bi secenegin oldugu halde

HERKESIN KEYFINE GORE YORUM YAZAMAM :)

Bence lensli :KK70: Ama tabi net görmek lazım böyle flu hali hoş, gerçekte bombeli duruyorsa kesinlikle çıkartmalısın...

Öncelikle hayırlı olsun. İlk görüşmede takma. Neden dersen her lens takan gibi sen de ''Gözlerin lens mi?''sorusuna maruz kalacaksın. Biraz sinir bozucu olabilir, çünkü zaten gergin olmuş olacaksın ziyadesiyle bir de o sorular silsilesi seni rahatsız eder bence. O yüzden ben takma diyorum.
Umarım tanışma çok güzel geçer. :)

Ben lensimle tanistim yillardir da lenslerimi kullandığım için kahverengi gözümü daha hic gormediler :KK70: ilk görüş onemlidir sürekli takmiyosanda hangisiyle daha güzel olduğunu dusunuyosan öyle git. Her zaman güzel hatirlanir en kötü halinle bile görseller sonradan hep güzel olduğunu savunurlar.

X