- 31 Ocak 2009
- 1.577
- 212
- 38
Insanlar "karga "burunlarini yaptirsinlar bu yapaylik değil Ki
kemikte kırık var ki öyle olmuş bozukluğu duzelttiriyorlar
burun ameliyatı silikon vs. Gibi değil
onu da yaptirsinlar zaten harika duruyor bence her türlü estetik ameliyat
silikonu da düşünün derim
kaç kere dünyaya geliyoruz
gogusleriniz küçükse ve daha büyük olmasını istiyorsanız böyle bir imkan var neden kullanamayacaksınız?
çok doğal duruyor dokununca 7 ay sonra filan hissedilmiyor
bir de böyle bir konu çıksa da ben de kendimi iki övsem diye bekleyenler var
Bence bu tamamen kıskançlık =) benim postisi sevmemem gibi meselaYok yahu kemerli oluyor vs onu kirdirip artik napiyolarsa yok ucunu kaldir filan bi sekle sokuyorlar
bence yapaylik dogal olanin ne kiymeti kaldi bu konuda cok fesatim kendimde dogal olani baskalari yaptirinca,takinca boyle bakiyorum oyuzden bende gogsumu yaptirmamaya karar verdim .. aslinda kucuk gogus bir kusur veya ,eksiklik degil (hic gogsu olmayanlardan bahsetmiyorum) onun icin parayla bunu kendime taktirinca ne olacak zatende gören eşim oluyor.. bi memnuniyetsizligi yok .. bence ac gozlu olmamak gerek ben bende olan seyler icin milletin harcadigi paralari gorunce boyle dusunmeye basladim ,belki onlarinda baska yerleri cok guzeldir ama goremiyorlardir :)) yada hakikaten yokturnebileyim ben dusuncem boyle iste
Bence bu tamamen kıskançlık =) benim postisi sevmemem gibi mesela
yapay veya değil sonuçta güzel oluyorlar mi oluyorlar ben de kendimi ama onların saçı postis yapay diye teselli ediyorum =)
Içimden bir ses ilerleyen zamanlarda yaptiracaginizi söylüyor =) hadi bakalım hayırlısı olsun
Kız markası ne lensin doğal gibi duruyor normalde pörtlek gibi durması gerek , fotodaki gibiyse tak belli olmuyorLensli gözlerim kızlar üzerine numaralı gözlügümü takıyorum.normalde böyleyim yani.Eki Görüntüle 1436133
Lensli gözlerim kızlar üzerine numaralı gözlügümü takıyorum.normalde böyleyim yani.Eki Görüntüle 1436133
girelim mi iddiaya =)) 4 sene Içinde ??Aynen kiskanclik tabikibenim sacim uzunkende potise uyuz olurdum suan kisa omuzlarimda gene uyuz oluyorum ha guzel duruyor bazilari oda bir gercek ama yaptirmayacaggim silikon emin ol
Yapay durmuyorsa takabilirsin. Mesela bende cem yilmaz bi filmnde komutan rolundeydi tam hatırlamıyorum. Aynen öyle duruyor .Kızlar benim gözüm kahverengi.mavi lens kullanıyorum. Yarın sevgilimin abisiyle ve ablasıyla tanısmaya akşam yemegine götürücek beni. Sevgilim alısık lenslerime. Sizce orada lensimi takmalımıyım yoksa dogal mi gitmeliyim ilerde söz nişanda lensimi takmak istiyorum ama ilk tanısmada takmalımıyım karar veremedim.Birşey götürmelimiyim yanımda ne kadar oturmalıyım bilmiyorum. İlk tanısma tavsiyesi verirmisiniz kızlar. Çokkk heyecanlıyım.
2019 28 ŞubatGirelimm
Kac kere kendimi ovdugumu gordunde hemen atliyorsun ?? Her konuya gelsem anlayacagim dedigini ovuncek olsam gider estetik konularina yazarim dimi ?? Yada koyarim bi kac kere foto mu ??? Bendende fesatlar var
Kac kere kendimi ovdugumu gordunde hemen atliyorsun ?? Her konuya gelsem anlayacagim dedigini ovuncek olsam gider estetik konularina yazarim dimi ?? Yada koyarim bi kac kere foto mu ??? Bendende fesatlar var
Lensli gözlerim kızlar üzerine numaralı gözlügümü takıyorum.normalde böyleyim yani.Eki Görüntüle 1436133