Abisiyle ablasıyla tanısıcam lensimi takmalımıyım sizceee???

bunları buraya yazmanın konuya faydası nedir açıkla ben fesat olayım bişe demem

Ilk mesajimda bana kotu geldigini ama cani istiyorsa ve surekli kullaniyorsa takmasini soyledim konu sahibine sonucta onlara begendirecek degilsin dedim .. ve sorusunu cevapladim.. tutup kendimden bahsetmedim ..defnehanla konusurken bahsettim ayrintili dusuncelerimden :)) caninin istedigini degil yazdiklarimin tamamina bak oyle yorum yap yapacaksan

Kahverengi göz parlak ve etkileyici olur. Gözlerinin doğal güzelliğini kullan. Lens son derece yapay görünüyor.

Lensli gözlerim kızlar üzerine numaralı gözlügümü takıyorum.normalde böyleyim yani. Eki Görüntüle 1436133
Hiç doğal ya da güzel durmuyor bence. Hatta çok kötü duruyor bana kalırsa. Fotoğrafa göre yorum yapıyorum. Lens nedir yahu? Umarım şu 60-70 TL'lik olanlardan değildir. Kendinle barışık mı değilsin? Sevmiyor musun tipini? Bence orijinal göz renginle takıl kendinle bi problemin yoksa.

bunlar ayrıntılı düşüncelerin değil vücut özelliklerin olmuş canım

ve ben konuyu açtığım zaman senin vücut özelliklerini okumak zorunda değilim sonuçta kimse de değil

çok anlatmak istiyorsan bu ayrıntılı düşüncelerini onun için konu aç

ayrıca böyle konularda gelip birisinin kendinin ne kadar güzel olduğunu anlatmasını saçma buluyorum

Arkadaşım her zaman basılsan öyle ol

Sokakta karşılaşsanız mavi olacaksan mavi ol

Bazı günler takıp bazılarında takmıyorsam kahverengi olabilirsin

Benim iş arkadaşım vardı göze ben lensim diye bağırmasına rağmen onu hiç lenssiz görmedik

Seninki çok bağırmıyor gibi hep takıyorsan çıkarma bence

Sonraki görüşmelerde takarsın ama ilkinde takma. Çünkü mutlaka, gözlerin lens mi şeklinde bir soruya maruz kalacaksın, bunu dert etmeyeceksen takabilirsin.

lensler fotografta yapay görünmüyor ama görüntünün aslıda fotoğraf gibi olmuyor hiç bir zaman senin gençliğin tazeliğin güzelliğin yeter . lensin yarattığı nüansa gerçekten ihtiyacın olduğunu hiç sanmıyorum.

bunlar ayrıntılı düşüncelerin değil vücut özelliklerin olmuş canım

ve ben konuyu açtığım zaman senin vücut özelliklerini okumak zorunda değilim sonuçta kimse de değil

çok anlatmak istiyorsan bu ayrıntılı düşüncelerini onun için konu aç

ayrıca böyle konularda gelip birisinin kendinin ne kadar güzel olduğunu anlatmasını saçma buluyorum[/QUOTE]
Aynen.bir de reelde de gozlemledigim kadariyla surekli guzel olduklarindan bahsedenler genelde anlattiklari gibi olmuyorlar egolarini tatmin ediyorlar anlasilan yaziiiik sonucta guzellik anlatilabilen degil farkeedilen birsey
Konuya gelince de bence konu sahibi dogal halinle git derim yemege

Ben de lens kullanıyorum numaralı lensim sarı renk gözlerimi ela bal rengi arası bir renk yapıyor. Şimdiye kadar gözlerin lens mi diye soran olmadı çünkü tonu biraz açıldı o kadar. Ama sen kahverengi gözünü mavi yaparsan ortaya bariz bir renk değişimi çıkar. Haliyle ailesi gözlerini doğal mavi sanırlarsa bir mesele, sanmazlarsa da niye lens takıyorsun muhabbeti olabilir.

Lenslerin güzel görünüyor bu arada ama dediğim gibi ela, bal rengi gibi anlaşılmayacak ara tonlar değil, mavi diye bağırıyor. Ben olsam takmazdım sanıyorum.

Bir ara bizim yurtta lens çılgınlığı vardı arkadaşımın yeni tanıştığı erkek arkadaşı kızın gözlerini doğal sanmış bir iltifatlar yağdırmış ki bir daha gerçeği söyleyememişti arkadaşım. O zaman bu konu yurdun bir numaralı gündem maddesiydi az planlar üretmemiştik ..

Bir de kahverengi gözlerinin fotosunu atsan daha doğru yorumlar alırsın bence.

Lensli halini beğendim, kahverengi halini göndersen daha iyi karşılaştırabiliriz.
lens takınca güzel duruyorsa kullanmanda sakınca yok bence. Çoooook yakışan arkadaşlarım var:) lens takıyorum demese anlaşılmaz yani. Göz yapısıyla alakalı sanırım. Küçük gözlere gidiyor lens. Ben taksam kurbağa gözü gibi pörtler ya ;(

Kaş göz yapınız çok hoş duruyor. Göz sağlığınız için takmıyorsanız takmayın bence. Giderken de tatlı alırsınız ya da pasta.

Ne farkeder ki? Yani lens olup olmaması neyi değiştirecek? Normalde takıyorsam takardım ben olsam.
Belli olmayan lensler de var ayrıca hepsi ölü balık gibi durmuyor...

Valla lenslerden anlamayan biriyse grrcek olmadigini bile anlamayabilir. Bir kez lens takiyim dedim. Onda da misafir geldi. Cikaramadim da. Bi ovguler bi ovguler. Lens diyemedim.
Sonra anneme de bayagi ovmustu kadin
Birgun lenssiz karsilasicaz diye korkmaya basladim resmen

Lens mi? hadi gözlük yerine numaralı lens çok mantıklı, başımın üstüne, sağlık kullanım kolaylığı der geçerim

renk değiştirmek ne demek yaa, o cocuk seni mavişim diye mi sevsin? bu nasıl bi başkasını aldatma? nasıl kendini aldatma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…