Abisiyle ablasıyla tanısıcam lensimi takmalımıyım sizceee???

Kendini beğendirmene gerek olmadığına göre bence lens takma daha rahat hissedersin hem.
Birşey götürme meselesine gelince belki güzel bir tatlı, veya güzel bir pasta götürebilirsin bence. Ben olsam öyle birşey götürürüm..

Herzaman takıyorsan tak bence, giderken bir kilo baklava yemek arkasından. Yemek bitince de duruma göre kalkarsınız geç saatlere kadar durmaya gerek yok.

Ölü balık gibi bakıyor bence lens takanlar .. fotograflarda filan sırıtmayanları var ama yuz yuze olunca hissiz gorunuyor .. bi 2barkadasim kullaniyordu biri erkekti onun gozleri bozuktu nihayetinde seffaf lense ikna etmistim herneyse
Canın takmak istiyorsa ,surekli kullaniyorsan tak kendini onlara begendirecek degilsin sonucta

Bence takma doğal git , kahverenginin üstüne mavi naasıl duruyor yav?

Hele kahverengi göze lens takılınca 1 metreden anlaşılıyor, yüzyılın en gereksiz icadı bence, rnumaralı olsa neyse, benim erkek arkadaşımda kedi gözü gibi derdi dışarı çıkık duruyor ya. :) bence en güzel doğal olması.

Hiç heyecanlanma. bence o lensleri hiç takma gözlerine yazık inan bana kahve gözler daha çekici geliyor benimkiler yeşil mesela kahve gözde makyaj daha güzel duruyor ve daha ok kendini gösteriyor liner daha çok yakışıyor bak türkan şorayın gözlerine ne kdr güzel bence doğal halin çok daha güzeldir.inan gözlerine yazık yoruyorsun

Lens bana da itici geliyor ama gözünüz bozuk olabilir o yüzden yorum yapmıyorum.
Bence lens takmayın ve akşam yemeğe eve gidiyorsanız tatlı alın

Aynen lens,estetik cıktı mertlik bozuldu -.- guzel guzelligini bilemiyor valla ama gercek olmayan illa ki belli ediyor kendini hele lens .. ben gece yatarken kahverengiye donmuyorum en azindan ha kahverengi kotudur demiyorum onemli olan bakislar ama olmayan şeyi parayla almak mantiksiz bir ara bende gogus buyutme isi aklima girmisti ama yapmiyacagim eşiminde payi var bunda
Ama yesil gozlu olacagim diye lens takan var ,burnu duzgun olsun diye karga burnunu kirdiran var dudaklari dolgun olsun diye biseyler yaptiran var .. bende sukur hepsi kendiliginden var mememde kucuk olsun napayim Allah oyle yaratmiş .. fabrika cikisli degiliz ya :)

Eğer bu lensleri her zaman takıyorsan tak sonra seni gördüklerinde daha saçma olur bide kahverengi göze mavi lens hiç olmuyor yani göz mavi olmuyor lacivert gibi falan oluyor sanki

Gri lens kullansana
mavi eminim Çok yapaydir
Gözün kahverengiyse gri kullan
Doğal duruyor deme sakin =)

Kahverengi göze renkli lens hiç güzel olmuyor cidden.Bakışlar çok anlamsızlaşıyor. Eğer çok büyük bir kusur yoksa her şeyin doğalı güzel.Bana kalirsa normal hayatta da takmayın.Ama sevgilinizin ailesiyle tanışırken hiç takmayın.

Insanlar "karga "burunlarini yaptirsinlar bu yapaylik değil Ki
kemikte kırık var ki öyle olmuş bozukluğu duzelttiriyorlar
burun ameliyatı silikon vs. Gibi değil
onu da yaptirsinlar zaten harika duruyor bence her türlü estetik ameliyat
silikonu da düşünün derim
kaç kere dünyaya geliyoruz
gogusleriniz küçükse ve daha büyük olmasını istiyorsanız böyle bir imkan var neden kullanamayacaksınız?
çok doğal duruyor dokununca 7 ay sonra filan hissedilmiyor

bir de böyle bir konu çıksa da ben de kendimi iki övsem diye bekleyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…