- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
Guzel gogus demek buyuk gogus demek degil buyuk olup sarkik olanida var kucuk olup sekilsiz olanida var ..
Kocamman burnunun karakteristik oldugunu savunuyorsan bende kucuk olan gogsumu hayli hayli guzel bulurum
Burnum çirkin. Karga drdiğin tip değil büyük. Karga demek kemikte kırıklık olmasından bahsediyorsun büyük ihtimal. Karakteristik demek güzel demek değildir. Ben senin göğsne çirkin demedim zira görmedim bile. Ayrıca kimsenin fiziksel özelliğiyle dalga geçmem.
Sorun güzel çirkin olmak değil. Senin burun kemiğinde kırık olan insanlarn burnuna karga demen.
Çok ayıp.
Yarası olanlar olarak fazla uzatiyorsunuz madem mutlusunuz kime neyi kanitlama cabasina giriyorsunuz sıkıldım yani her gocunan alintilayip biseyler yaziyor sizle ugrasamam ki o soyledigim kelimeyide kimseye kullanmam ,soylemem ,soylemedim ,dalga gecmedim kimseyle
Karga burun benzetmesi bana ait bi dusunce kisi veya kisileri hedef almadim ..ustune alinan alinir alinmayan alinmaz herkesin egosuyla ben mi ugrasicam burda
Ego mu dedin. İki saat kendini övdün. Bende kompleks yok olanı söylerim hahah :)
Karga burun benzetmesi mahalle ağzıdır.
Senin göz yapın çok güzel. Kaşların, göz kapakların da dahil. Bazı gözlere lens cidden gidiyor. Bayılırım ahu gözleree. Kk kadınları pek güzel tü tü nazar değmesin :))Hehe:) solotica hidrocharm mel diye aratırsan bulabilirsin. 3 tane mel var, hidrocharm, hidrocor, natural color olmak üzere. Hidrocharmın kenarında koyu bir hare var diğerlerinde yok hepsine bak istersen:)
Tamam Megan Fox, sakin olIyi bende mahalleliyim ozaman :)))) hepiniz burda elit site cocugu ayaklari yapiyorsunuz ne oldugunuz belli degil ..
harika ya cok yakısmıs canım ikinci resimdeki lensi rengi ne birde solotica nın hangi serisi nc mi?Ben de soloticadan iki lens kullanmıştımEki Görüntüle 1436284 Eki Görüntüle 1436285
Teşekkürler:) Hidrocharm mel, hareli olan...harika ya cok yakısmıs canım ikinci resimdeki lensi rengi ne birde solotica nın hangi serisi nc mi?
ben de hidrocor mel almıstm hic böyle durmadı bayıldım bayıldım canım gözlerin de cok güzelmis ayrıca:)Teşekkürler:) Hidrocharm mel, hareli olan...
Çok sağol canım, bir daha alırsam natural colors düşünüyorum bakalımben de hidrocor mel almıstm hic böyle durmadı bayıldım bayıldım canım gözlerin de cok güzelmis ayrıca:)
ben de natural colors ocre alıyorum bidahakiniÇok sağol canım, bir daha alırsam natural colors düşünüyorum bakalım
allahım allahııım derde bak...allah başka dert vermesin deyim bariiiEki Görüntüle 1436175 Kızlar benim gözüm kahverengi.mavi lens kullanıyorum. Yarın sevgilimin abisiyle ve ablasıyla tanısmaya akşam yemegine götürücek beni. Sevgilim alısık lenslerime. Sizce orada lensimi takmalımıyım yoksa dogal mi gitmeliyim ilerde söz nişanda lensimi takmak istiyorum ama ilk tanısmada takmalımıyım karar veremedim.Birşey götürmelimiyim yanımda ne kadar oturmalıyım bilmiyorum. İlk tanısma tavsiyesi verirmisiniz kızlar. Çokkk heyecanlıyım.Lensli halim kızlar üzerine numaralı gözlüğümü takıyorum normalde böyleyim.
hadi bakalm insallah güzel gecer:):)dönünce yaz:)Kızlar yoldayız lenssiz gidiyorum. Çok heyecan yaptım.