- 30 Ocak 2013
- 29.329
- 43.869
- Konu Sahibi setenaysetenay
Allah başka dert vermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elrim benden 5byas buyik ona ismiyle hitap ediyorum. Ama kaynim 10 yas buyuk ona abi diyorum. Gorumcem benden 8byas buyuk ona abla diyorum esine de esnite diyorum. Kardesim olmadigi icin kendintrafimdan bir ornek vermedim :)Benim kardeşim benden 1 yaş küçük.esimle ben de aynı yastayiz.tabi kardeşim esimden 1 yaş küçük olunca hiç abi demedi.ismiyle hitap eder,bazen de espirisine enişte der.bu normal de kardeşimin eşi kardesimden 6 yaş kucuk.kardesim bana abla diyor,esi de abla diyor.7 yaş var sonuçta aramızda.esime de başlarda abi derdi şimdi ismiyle hitap ediyor.esim de bana niye abi demiyor bir garip oluyor bence kaç yaş küçük benden diyor.ben de savunmaya çalışıyorum sonuçta eşi ne derse onu diyordur ondan diyorum ama aslında bana da garip geliyor.ayri şehirlerdeyiz haftaya gelecekler stres yapıyorum.aslinda daha önce kardeşimin eşi diye bir konu da acmistim.hareketleri bazen garip oluyor ben de eşime karşı mahcup oluyorum.bir sezdirmeme cabasindayim hep.istemem eşimin onun davranışlarını yanlış bulmasını.biraz da onu stres yapıyorum.bir de bu isimle hitap etme çıktı.aslinda eşim onu bunu sorun edecek biri değildir de bazen eleştiriyor davranışlarını ben de niyeyse hep iyi görsün istiyorum.kardesime de abi desin diyememki,kiz ne der ablası da benim ne diyecegime mi karar veriyor diyecek.ne bileyim sizce normal mi
Aslında konumun sonuna birşey eklemek istedim düşüncemin normal olup olmadığını anlamak istiyorum.boyle kendinden 6-7 yaş falan büyük yengesi ya da eniştesi olan varsa (yani gorumcesinin ya da kaynının eşi olarak)ona ismiyle hitap eden var mı yoksa abi abla mi diyorsunuz
Genelde herkese adıyla hitap ederim. Abla abi dememBenim kardeşim benden 1 yaş küçük.esimle ben de aynı yastayiz.tabi kardeşim esimden 1 yaş küçük olunca hiç abi demedi.ismiyle hitap eder,bazen de espirisine enişte der.bu normal de kardeşimin eşi kardesimden 6 yaş kucuk.kardesim bana abla diyor,esi de abla diyor.7 yaş var sonuçta aramızda.esime de başlarda abi derdi şimdi ismiyle hitap ediyor.esim de bana niye abi demiyor bir garip oluyor bence kaç yaş küçük benden diyor.ben de savunmaya çalışıyorum sonuçta eşi ne derse onu diyordur ondan diyorum ama aslında bana da garip geliyor.ayri şehirlerdeyiz haftaya gelecekler stres yapıyorum.aslinda daha önce kardeşimin eşi diye bir konu da acmistim.hareketleri bazen garip oluyor ben de eşime karşı mahcup oluyorum.bir sezdirmeme cabasindayim hep.istemem eşimin onun davranışlarını yanlış bulmasını.biraz da onu stres yapıyorum.bir de bu isimle hitap etme çıktı.aslinda eşim onu bunu sorun edecek biri değildir de bazen eleştiriyor davranışlarını ben de niyeyse hep iyi görsün istiyorum.kardesime de abi desin diyememki,kiz ne der ablası da benim ne diyecegime mi karar veriyor diyecek.ne bileyim sizce normal mi
Aslında konumun sonuna birşey eklemek istedim düşüncemin normal olup olmadığını anlamak istiyorum.boyle kendinden 6-7 yaş falan büyük yengesi ya da eniştesi olan varsa (yani gorumcesinin ya da kaynının eşi olarak)ona ismiyle hitap eden var mı yoksa abi abla mi diyorsunuz
Ablam 81 ben 91'liyim ismiyle hitap ediyorum,acaba dertlenmismidir boyle