Abisiyle ablasıyla tanısıcam lensimi takmalımıyım sizceee???

Gerçek hayatta nasılsan öyle git bence.
Haftanın her günü, bütün gün lens takıyorsan bence neden öyle gitmeyesin?

Sonuçta seni olduğun gibi görüp öyle benimsemeliler.

Niye takmayasın zaten lensle yaşıyorsun çoğunlukla kime beğendireceksin ki..Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle git..Sevgilin beğenmiş sonuçta

Bu lens düsmani kadinlara cok güldum bu dogaliktan yana hatunlar acaba makyaj yapmiyorlar mi merak ediyorum sonucta makyajda bizi ne kadar degistiriyorsa lenste o kadar degistiriyor,makyajda yapmiyorlarsa evde nasil giyiniyorlarsa sevgililerinin yaninada oyle gidiyorlardir herhalde sonucta dogaligi seviyorsunuz ya kiyafette insani cok degistirirkonu sahibine gelince gitmissin ama yinede soyleyeyim kadin kendinu nasil iyi hissederse oyle cikmali baskalarinin dedigine gore yasarsan süsünude baskalari icin yapmis olursun kendini iyi hissetmene göre yasarsan kendin icin yapmis olursun

Ben kahverengi gözlerini çok beğendim çok güzelsin maşallah. Ben olsam takmazdım. Ama sürekli lens takıyorsan o halini daha çok seviyorsan lensli git.

Lensini takma şimdilik zamanla gide gele iyice tanışırsınız o zaman takarsın.
Şimdi görümce seni inceleyecektir emin ol sen sade ve doğal ol.
Bir de akşam yemeğine gittiğin için tatlı ya da pasta götürmen bence uygun düşer.
hatta belki bir çiçek bile yanına eklesen güzel olur

Canım gencecik kızsın bence doğallık en iyisi.Ablamın oğlu 20 yaşında kız arkadaşıyla bizi tanıştırmıştı.Kızda lens vardı yaşı 18 civarındaydı kızın.En ufak bir negatiflikte takma göz diye bahsedildi arkasından.Bence doğallığından taviz verme.Eminim çok güzel bir kızsındır en iyisi olduğun gibi görünmen.Sevgiyle kal...

istersen tak benim kardeşim getirse kız arkadaşını lens taktığını anlarım ,,,,
fakat neden lens taktığınla ilgilenmem bana artısı eksisis olmaz..
ya gözün bozuktur...ya olanı beğenmiyosundur...
ama hakkatten lens takanlarda pek bi bayık bakıyolar resimdeki sen misin

her zaman doğal güzellikten yanayım

lens,takma kirpik vb şeyler çok göze batıyor yapay duruyor bazen

ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin lensle iyi hissediyorsan lensle git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…