Abisiyle ablasıyla tanısıcam lensimi takmalımıyım sizceee???

sana
'' senın en güzel yerın kahverengı gözlerın''
adlı sarkıyı armağan edıyorum.....

Renkli lens kadar yapay ve itici birsey yok ya. O kadar belli oluyor ki. Zaten belli oldugu icin insanlarda hep gozlerinin koyu renkli oldugunun bilincinde oluyor. O zaman ne geregi var? Ayrica dogal renginizle gozleriniz o kadar guzel ki. Benim gozlerim renkli ama kucuk gozluyum maalesef. Sizinkiler gibi iri ve koyu renkli gozlere bayiliyorum.

Her ne yapsan sorun gibi.
Ben bilemedim lenslerimi sadece gozum bozuk oldugu icin kullaniyorum.
Ama kahverengi takip yolda gozunu mavi gorurlerse evet cok abes durur.
Galiba her gun lens takiyorsan. O yuzden hergun seni lensli goreceklri icin bence tak lensini.
Ayrica cilt tenin cok guzel

Eki Görüntüle 1436175 Kızlar benim gözüm kahverengi.mavi lens kullanıyorum. Yarın sevgilimin abisiyle ve ablasıyla tanısmaya akşam yemegine götürücek beni. Sevgilim alısık lenslerime. Sizce orada lensimi takmalımıyım yoksa dogal mi gitmeliyim ilerde söz nişanda lensimi takmak istiyorum ama ilk tanısmada takmalımıyım karar veremedim.Birşey götürmelimiyim yanımda ne kadar oturmalıyım bilmiyorum. İlk tanısma tavsiyesi verirmisiniz kızlar. Çokkk heyecanlıyım. :oops: Lensli halim kızlar üzerine numaralı gözlüğümü takıyorum normalde böyleyim.
Normalde nasılsan öyle git doğal halinden onlara ne canım ya

lensli de doğal da çok güzel paşa gönlün nasıl istiyosa öyle yap kimse seni beğenmek zorunda değil

ayrıca leasing yakıştığı ve sırıttığı insanlar var hele ucuz lens olup kayan alttan kendi gözü görünen var ama seninki gayet yakışmış

Aynen lens,estetik cıktı mertlik bozuldu -.- guzel guzelligini bilemiyor valla ama gercek olmayan illa ki belli ediyor kendini hele lens .. ben gece yatarken kahverengiye donmuyorum en azindan :KK70: ha kahverengi kotudur demiyorum onemli olan bakislar ama olmayan şeyi parayla almak mantiksiz bir ara bende gogus buyutme isi aklima girmisti ama yapmiyacagim eşiminde payi var bunda
Ama yesil gozlu olacagim diye lens takan var ,burnu duzgun olsun diye karga burnunu kirdiran var dudaklari dolgun olsun diye biseyler yaptiran var .. bende sukur hepsi kendiliginden var mememde kucuk olsun napayim Allah oyle yaratmiş .. fabrika cikisli degiliz ya :)

senin burnun senin tabirinle karga olsa sende yaptırırdın insanlar begenmedikleri yerlerini yaptırabilir bunu yargılamak hele ki bu şekilde cümleler kurmak kimseye düşmez

Şu lensler ne kadar itici ya.Benim gözler ela.Mavi lens aldım.İlk aldığımız gün zorlanarak taktım.Birkaç fotoğraf çektim.İnanamadım,bir de gözler benim için çok önemlidir.Nasıl balık gibi çıkmışım bir bilsen?:KK48:
Kendi kahve ama güzel bakan gözlerin daha hoştur bence.Düğününde de takma.:KK48:

Ya numara demişim ama tam o tabir kullanılmıyor hani birden fazla yeşil oluyor ya..Şu forumdakendi kendini alıntılayan ilk kişi oldum sanırım:110:
Hehe:) solotica hidrocharm mel diye aratırsan bulabilirsin. 3 tane mel var, hidrocharm, hidrocor, natural color olmak üzere. Hidrocharmın kenarında koyu bir hare var diğerlerinde yok hepsine bak istersen:)

Hehe:) solotica hidrocharm mel diye aratırsan bulabilirsin. 3 tane mel var, hidrocharm, hidrocor, natural color olmak üzere. Hidrocharmın kenarında koyu bir hare var diğerlerinde yok hepsine bak istersen:)

Benim de aklıma soktun haa gözlerim koyu kahve nasıl durur ki bide bunların numaralı. olanları da var mı

Benim de aklıma soktun haa gözlerim koyu kahve nasıl durur ki bide bunların numaralı. olanları da var mı
Evet bunlar numaralı şimdi lazer olduğım için artık lens kullanmıyorum:KK70:
Bence en güzel duran renkler hidrocharm mel ve natural colour mel. benimkiler de kahve ben beğeniyordum...

Aynen lens,estetik cıktı mertlik bozuldu -.- guzel guzelligini bilemiyor valla ama gercek olmayan illa ki belli ediyor kendini hele lens .. ben gece yatarken kahverengiye donmuyorum en azindan :KK70: ha kahverengi kotudur demiyorum onemli olan bakislar ama olmayan şeyi parayla almak mantiksiz bir ara bende gogus buyutme isi aklima girmisti ama yapmiyacagim eşiminde payi var bunda
Ama yesil gozlu olacagim diye lens takan var ,burnu duzgun olsun diye karga burnunu kirdiran var dudaklari dolgun olsun diye biseyler yaptiran var .. bende sukur hepsi kendiliginden var mememde kucuk olsun napayim Allah oyle yaratmiş .. fabrika cikisli degiliz ya :)

Eşin para harcamamak için ikna etmiştir seni küçük göğüslerinin güzel olduğuna :KK76::KK76:

insanların burnuna karga burun denir mi? Bir insanın organını nasıl bir hayvana benzetiyosun? Bu yaptığın kültürsüzlüktür mahalle ağzıyla konuşmaktır.

Yukarda yazdığım cümle de benim sarfedebilceğim bişey değil de sana senin dilinden cevap vermek istedim.

Kocaman burnum var memleket itibariyle. :) Burnumdan sağlık oroblemleri nedeniyle ameliyat olduğumda doktorum estetik önerdi istemedim. Karakteristik olduğunu düşünüyorum. İsteyebilirdim de ayrıca. Sanane?

Eşin para harcamamak için ikna etmiştir seni küçük göğüslerinin güzel olduğuna :KK76::KK76:

insanların burnuna karga burun denir mi? Bir insanın organını nasıl bir hayvana benzetiyosun? Bu yaptığın kültürsüzlüktür mahalle ağzıyla konuşmaktır.

Yukarda yazdığım cümle de benim sarfedebilceğim bişey değil de sana senin dilinden cevap vermek istedim.

Kocaman burnum var memleket itibariyle. :) Burnumdan sağlık oroblemleri nedeniyle ameliyat olduğumda doktorum estetik önerdi istemedim. Karakteristik olduğunu düşünüyorum. İsteyebilirdim de ayrıca. Sanane?

Guzel gogus demek buyuk gogus demek degil buyuk olup sarkik olanida var kucuk olup sekilsiz olanida var ..
Kocamman burnunun karakteristik oldugunu savunuyorsan bende kucuk olan gogsumu hayli hayli guzel bulurum

Bence lenssiz kendini güvensiz hissedeceksen lensle git
yok ben kendimi her koşulda beğeniyorum diyorsan lenssiz git
çünkü sen kendini nasıl hissedersen dışarı öyle yansır

Renkli lens hastasıyim diyebilirim.kullanmadim marka kalmadi.
Soloticalarin çoğu rengini kullandim.bu siteye uye olmamin nedenidir renkli lens.
gozlerim bal rengi.
ve renkli lens benim icin aksesuardir.
nasil kendi sacimiz kahveeengiyse 'gidip kizil yada sari yaptiriyorsak onun gibi ayrica .
miyobum.seffaf lensde takarim renklide.rengarenk cesit cesit takarim.
gelelim dogalliga,
tabanin rengi aciksa kens dogalliga yaklasir.
.benim aciktir ve lens gozumle kaynasir. Cogu yerde gozlerinizin rengi ne kadar guzel denmistir.
ha solotica artik materyali bozdu
en son aldigim charm mel inanilmaz dogal.ama msalesef gözümde feci rahatsizlik veriyor.takamiyorum.bu beni cok uzdu dersem yalan olmaz.
simdi desio lara taktim.iki tane bekliyorum. 3 ay oldu. Firmayi budayaagim hala gelmedi.:)
konuya gelince .ilk tanisma. Kendi gözunle gitmeni tavsiye ederim.
sonrakilerde ara ara takarsin

Son düzenleme:
X