Normal de dahi takma ne öyle yapay yapay eminim lenssiz halin çok daha iyidir.Eki Görüntüle 1436175 Kızlar benim gözüm kahverengi.mavi lens kullanıyorum. Yarın sevgilimin abisiyle ve ablasıyla tanısmaya akşam yemegine götürücek beni. Sevgilim alısık lenslerime. Sizce orada lensimi takmalımıyım yoksa dogal mi gitmeliyim ilerde söz nişanda lensimi takmak istiyorum ama ilk tanısmada takmalımıyım karar veremedim.Birşey götürmelimiyim yanımda ne kadar oturmalıyım bilmiyorum. İlk tanısma tavsiyesi verirmisiniz kızlar. Çokkk heyecanlıyım.Lensli halim kızlar üzerine numaralı gözlüğümü takıyorum normalde böyleyim.
Bence tak canim cok yakismis, bu arada lenslerinin markasi rengi ne tam olarak cok guzelmisLensli gözlerim kızlar üzerine numaralı gözlügümü takıyorum.normalde böyleyim yani.Eki Görüntüle 1436133
yazdıkların çok saçma geldi normalde gözlerim mavi numaralı lens kullanıyorum hazel renkli almıştım bundan bi sene once severek de kullanmıştım dediklerinin hiiç biri de aklıma gelmemişti açıkçası değişiklik diye bir şey var hergun aynı kıyafeti mi giyiyosun mesela ya da boşa para verme beyaz tshirt beyaz kot giy tum sene dolaş yıkayıp yıkayıp guzel çeşitlki giysiler alırsan bu kendini beğenmediğini filan mı gösterir yaa ama çok saçmaymış ciddenGöz burun gibi meme gibi şekil bozukluğu olan organ değilki..sırf rengi için kendi gözünü sevmediğini sakladığını gösterir lens takmak.
Benim düşüncem bu.
Göz saliseler içinde beyin ve cevre arasında ne koordinasyonlar kuruyor.içindeki merceği nasıl da büyüyüp küçülüyor..off aşığım ben bu göz organına.yeminle.muhtesem bişey bu.
Elime verseler seveceğim yani o derece..
Kendi gözün dünyada hiç kimsede yok bir tek sana özel hemde ..oysa sen onu basitlestirip saklamayı tercih ediyorsun..
Tüm lens takanlara gelsin.
önemli olan başkasının ne gördüğü değil senin nasıl kendini iyi hissettiğindir sen hangisiyle iyi hissediyorsan normalde nasılsan karşındakilere de kendini öyle tanıtmalısın tatlım hangi halinden daha memnunsan öyle gitEki Görüntüle 1436175 Kızlar benim gözüm kahverengi.mavi lens kullanıyorum. Yarın sevgilimin abisiyle ve ablasıyla tanısmaya akşam yemegine götürücek beni. Sevgilim alısık lenslerime. Sizce orada lensimi takmalımıyım yoksa dogal mi gitmeliyim ilerde söz nişanda lensimi takmak istiyorum ama ilk tanısmada takmalımıyım karar veremedim.Birşey götürmelimiyim yanımda ne kadar oturmalıyım bilmiyorum. İlk tanısma tavsiyesi verirmisiniz kızlar. Çokkk heyecanlıyım.Lensli halim kızlar üzerine numaralı gözlüğümü takıyorum normalde böyleyim.
Cevaplarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.Lensinde diğer günlük kıyafetler takılar aksesuarlar ayakkabılar hatta hergün farklı renk sürdüğünüz far ve rujunuzdan bir farkı olmadıgını kabullenmeniz için daha süre var diye düşünüyorum. Bir öğretmen olarak toplumumuzun malesef bu kadar geri kalmışlıgına üzülüyorum.Dün lenssizdim bugün mavi farımla makyajımla lenslerimi zevkle kullanıyorum ve bundan hayli mutluyum.
ya bir de o kadar fenalar kiii kız demişki lensli mi gidiyim lenssiz mi lens takaym mı takmayım mı filan diye de sormamış hani yani iş saç boyamaya gelince tamaaam makyaja gelince taaamaaam lens e gelince lens daha az kullanılıyor ya hemen işi bir doğallığa vurma çabası işte kendimizi beğenmiyormuşuz filan bi de bunları söylerken bazıları bir lutufmuş gibi benim de şuram böyle öbür her şeyim muhteşem de ama ben yaptırmıyorum diyenler filan da var nasıl saçmalar 5 senedir numaralı şeffaf lens kullanıyorum butun lens markalarına özelliklerine kadar bilirim ama yeni tanıştığım biri lensli olsun dibine dibine girmeden farketmem yani ay gözleri ne kadar guzelmiş lens mi acaba diye incelerim ondan sonra anlarım yani burdakilerin çoğuuu belliki hayatında bir sürü lensli kişi görmüş yok balık gibi bakıyolarmış yok donukmuş filan yav bizm kahverengi gözlü arkadaşıma mavi lens almıştık ünide arkadaşa maşallah gözlerin ne kadar guzel filan diyolardı nasıl balık balık baktıysa artık kızYa arkadaşlar neden renkli lens kullananları gömüyorsunuz? Biz insan degil miyiz?
Fazla felsefe yaptınız yahu. Saç boyatanlr da doğal değil, makyaj yapanlar da. Ne farkı var lens takmaktan?