Abimin sorunlu eşi

"Hayvan istifçiliği , çok sayıda hayvan biriktirerek hayvanların beslenme, sağlık, temizlik, veteriner bakımı gibi ihtiyaçları minimal düzeyde bile karşılamada yetersizlik, hayvanların genel durumunun kötüleşmesine (hastalık, açlık ya da ölüm gibi), çevrenin de aşırı kalabalık ve sağlıksız koşullar nedeniyle bozulmasına sebep olma, şeklinde tanımlanabilir.
Hayvanların yaşadığı bu doğal olmayan, aşırı kalabalık ortamlar fiziksel sağlıklarında bozulmanın yanı sıra davranış problemlerine, sosyalleşememekten kaynaklanan uyumsuzluklara neden olmaktadır."

Bir sey bilmiyorsaniz da element uydurmayin rica ediyorum ya. Hayvan istifciligi suc zaten, polise sikayet edin bakalim bu durumu ciddiye alacaklar mi.

Hayvanlara kötü sartlarda bakıyorsa bu üzücü veterinere de götürmek lazım hadi sokak hayvanlarında elinden yettiğince belediye vs hizmetlerinden yararlanarak birşeyler yapıyorsun ama belli sayıdaki kediyi öylece bir yere koyup düzgün beslemiyor ve duygusal olarak ilgilenmiyorsa bu üzücü sizin anlattığıniz gibi kayinvalideye al bak çocukları yapıyorsa sert sert kedilere nasıl bakıyor ki orası uyuşmuyor tuhaf geldi bana birde sevmiyorum ya böyle ukala gibi hani gorumce kaynana elti beni sıfatlar ilgilendirmiyor böyle gelio evin anahtarını ver mallar bölünmedi orayı atölye yapacağım abinin haberi var abi erkek ya ...Ben sevmem böyle muhabbeti yapamaz onun yenge olması değil konu isterse halam olsun bu doğru gelmedi bana.

Kum filan temizlenmezse kokar tabi koy bırak olmaz ama kedi kokan hayvan değil hastalığı varsa o ayrı mesele kedinin kumu kokar ama temizlenmezse apartmanda kum filanda yokmuş bahçede besliyor nesi kokmuş ben onu anlamadım

Öncelikle bazen sinir bozucu olduğunun farkındayım bende görümceyim 2. Evlilik durumu bizde de var tek fark biz hepimiz farklı yerlerde oturuyoruz farklı ülkelerde zaten kontak da yok yılda 2 kez ya görürüz birbirmizi ya görmeyiz okadar. Hastalıklda felan ararım okadar kendileri bu soğukluğu baştan istedi bende bozmadım ve fazlasıyla da yaş farkımız var böyle daha iyi. Sen yengene hiç bir şekilde hesqp vermek zorunda değilsin o lafları da direk annene babana söyle gitsin ne demek daha miras mal bölünmedi ne demek istiyor yani o daire sana verilmis özel esyalarin var hayir dersin biter. Bence bu saaten sonra eq annenler bakmasin kendi anasina biraksin is yok guc yok oh ne ala sanki diger gelin gezmesini bilmiyor ay ne terbiyesiz sey gercekten ne kiymet bilmez insanlar cogaldi. Sakin verme anahtari ailenden habersiz akila binbir turlu sey geliyor ..

Bizde koku yok ki sizin alanlar koktuguna göre? Konuyu ben açmadım yani siz şimdi o keskin burnunuzla bizim evin kokusunuda alırsınız gerçi kadına uyuz olmuşsunuz bulaşacak bahane edecek yer arıyorsunuz yüzüne söyleyemiyorsunuz burada yazmışsınız söyleyin çözün o zaman anahtara bile laf edememişsiniz

Son paragraf durumu özetliyor zaten. Element diye ukalalık etmeden önce iyi analiz edin. Kediler birbiriyle didisiyor, bahceyi paylasamiyor. Kavga ediyorlar. Evet davranış problemleri var. Tam olarak onu anlatıyor. Bunun nesini anlayamadın. Mamaları, kapları temiz ama ister istemez diskilari toprağa gömüyorlar ve kokuyor. Kokar yani.

Herkes hayvan istifçiliği kısmına takmış ama ne demek istediğiniz ben anlıyorum. Aynı bela yenge bizde de var ve apartmanda yapıyo bunları. Ben hayvanları severim asla da zarar vermem fakat bana göre herşeyin fazlası zarar.

Eviniz varsa gidin oraya oturun çalısıyorsanız. Kadın şu konuda haklı bu da torun evet arada bakabilir anneniz madem diğerlerine bakıyor. Boş ev anahtar isteme vs olayını abinize deyin . O cözsün. Yeğen bakma olayı anneniz ile alakalı yine gelip yiyip içip gitme olayı da öyle. Yani anne babanız ses etmiyorsa sizi dinleyen olmaz. İş güç sahibi iseniz o evinize gećin bence. Gündüz evde torun vs de var kalabalık bir aile evindesiniz

Sen daha once omrunde kedi gordugune emin misin? Normal kediler alan kavgasi yapar, isterse mahallede 2 tane kedi olsun, dogal sosyal davranislari bu. Benimkiler komsunun kedisini bahceye sokmuyor. Topraga gomdukleri sey nasil kokuyormus ya, bana biraz atiyorsun gibi geliyor ya neyse. Senin karakterinin nasil oldugu eski konundan belli, temizlik gorevlisi bey seni reddettigi icin gel tuvaletleri temizle lagim faresi falan yazmistin adama

Ben burdan sinir oldum , boş evde hakkımız var ne demek. O zaman onların oturduğu evin anahtarını da siz alın istediğiniz odaya girip çıkın. Abiniz 2.evliliği olduğu için alttan alıyor belli ki ama bazı insanlar iyiliği suistimal etmeyi çok iyi bilirler. Allah kolaylık versin hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…