Abimin sorunlu eşi

Arkadaşlarım vardı. Onlar daha fazla şahit olsun, olay büyüsün istemedim

Çok yüz vermişsiniz. Hele çocuk mevzusu beni deli ediyor. Doğuracak hanfendiler kaynanalar bakacak oldu. Tut götünü madem bakamayacaksın. Yok ya görümcelik işini beceremiyorsun sen.

Aranız iyi olsa neyse de yok verme. Arkasından temizlik mi yapacaksın

Keşke öyle yapsaydım. Çünkü konuşmanın, tartışmanın fayda vermediği biri. Konuşarak çözemiyoruz. Ya onun dediği olacak ya kavga çıkacak. Ama asla sakince oturup konusamayiz. Çünkü konuşmaya değil istediğini almaya geliyor

Bence çizgini çekmelisin. Bir kere taviz verirsen gerisi gelir. Abin de dengesiz. Neden ben bşr tabak daha fazla koyayım sofraya? Hiç sevmem davetsiz misafir. Gidip evinde yesin.
Kedi konusunda da sana hak verdim. Kedi kokmaz demiş biri. Ama leş gibi kokuyor. Bizim bir komşumuz evinde beslerdi. Aman Allah o nasıl koku lağım gibi kokardı evi. Ben bşr sineğe bile zarar vermem. Ama bu evimin dibinde de kedi beslenmesini istemem. Çok seveni var biliyorum. Evlerinde beslesinler bence.

Konu sahibi üslup itibarıyla haksız duruyorsunuz ama anahtar konusunda haklısınız çocuk konusunda haklısınız kedi konusunda herkes kedi sevmek zorunda değil kimisi bitkileri daha çok sevebilir ya da komple kedileri istemeyebilir ama dışardan verdiğiniz enerji de buradaki gibiyse yani görümcelik yapıyor gibi görünüyorsanız bu sıkıntı çözülmez

Haklıysam nasıl haklı olduğum konuda görümcelik yapacağım ki. Benim 2 yengem daha var.

Sevince kokmaz geliyor demek ki ama bilen bilir

Konu sahibi üslup itibarıyla haksız duruyorsunuz ama anahtar konusunda haklısınız çocuk konusunda haklısınız kedi konusunda herkes kedi sevmek zorunda değil kimisi bitkileri daha çok sevebilir ya da komple kedileri istemeyebilir ama dışardan verdiğiniz enerji de buradaki gibiyse yani görümcelik yapıyor gibi görünüyorsanız bu sıkıntı çözülmez
Haklıysam nasıl haklı olduğum konuda görümcelik yapacağım ki. Benim 2 yengem daha var.
yazdığımı anlamamışsınız, görümcelikyapıyorsunuz demiyorum öyle görünüyor diyorum verdiğiniz enerjiden .kadına daha farklı yaklaşmak gerek yengenize yani

Ya mesajlara bakıyorum da herkes kedi sevmek zorunda mı ? Hayvan seven insandan zarar gelmez yazmış biri Harika ölçüt. Birileri de mesela yorumuna bırakınca forumda yorumlarımızı arayıp yapıyor. Kadın kendi çocuklarını kayınvalideye bırakıyor bakmak zorundasınız diye biri de nasıl anladıysa kadın sizin yeğeninize bakmak zorunda mi demiş konu sahibine katılıyorum arsız yenge ve kedi sevmiyorum ben de. Şimdi gelsin ler. Belki kapıma polis de dayanır

Sevmediğimi hissettirmis olabilirim. Çünkü oldukça soğuk ve mesafeliyim. Merhaba iyi akşamlar, iyi günler dışında muhabbetim yok.

Babanızdan kendı tapunuzu isteyın . İlerde gerçekten büyük kavgalar çıkar aile dağılır şimdiden böyleyse . Diğerleri çokta mühim değil olur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…