- 25 Aralık 2024
- 206
- 330
- 18
- 32
Arkadaşlarım vardı. Onlar daha fazla şahit olsun, olay büyüsün istemedim
Pardon kiminle laf dalaşına girmişim de yengemle de girmeliyim?Yiyorsa yenge hanim ile laf dalaşina girin.
Gitmistir artik misafirler
Pardon kiminle laf dalaşına girmişim de yengemle de girmeliyim? Sizin niye zorunuza gitti hayırdır?Yiyorsa yenge hanim ile laf dalaşina girin.
Gitmistir artik misafirler
Aranız iyi olsa neyse de yok verme. Arkasından temizlik mi yapacaksınEgo savaşına girdi gerçekten. Rakip değiliz anlamıyorum tavrını. Çok istese kendi evinde de ebru çalışması yapabilir arkadaşlarıyla. Onu da söyledim neden kendi evinde değil diye . 5 odali evi. Ama müsait olmazmış. Benimki boşmuş. Ne olacakmış. Bana ne zararı varmış
O benim görümcem gibi . Hatta kaynanam gibiÇok yüz vermişsiniz. Hele çocuk mevzusu beni deli ediyor. Doğuracak hanfendiler kaynanalar bakacak oldu. Tut götünü madem bakamayacaksın. Yok ya görümcelik işini beceremiyorsun sen.
Keşke öyle yapsaydım. Çünkü konuşmanın, tartışmanın fayda vermediği biri. Konuşarak çözemiyoruz. Ya onun dediği olacak ya kavga çıkacak. Ama asla sakince oturup konusamayiz. Çünkü konuşmaya değil istediğini almaya geliyorAaaaa ne münasebet! Elin delisini sen mi çekeceksin? Arkadaşın varsa da var. Yüzüne kapatsaydın kapıyı. Abin de poposuna güvenmiyorsa evlenmeseydi! Annende bakmasın çocuğuna. Abin de beğenmiyorsa alıp delisini gitsin istediği yere.
Bence çizgini çekmelisin. Bir kere taviz verirsen gerisi gelir. Abin de dengesiz. Neden ben bşr tabak daha fazla koyayım sofraya? Hiç sevmem davetsiz misafir. Gidip evinde yesin.Keşke öyle yapsaydım. Çünkü konuşmanın, tartışmanın fayda vermediği biri. Konuşarak çözemiyoruz. Ya onun dediği olacak ya kavga çıkacak. Ama asla sakince oturup konusamayiz. Çünkü konuşmaya değil istediğini almaya geliyor
Tabi ki hayır. Ama canımı sıkıyor her zaman sıkacak bir şey bulacak. Nasıl baş ederim diye yazdım konuyu. fikir olurAnahtarı vermeyi düşünüyor musun peki?
Haklıysam nasıl haklı olduğum konuda görümcelik yapacağım ki. Benim 2 yengem daha var.Konu sahibi üslup itibarıyla haksız duruyorsunuz ama anahtar konusunda haklısınız çocuk konusunda haklısınız kedi konusunda herkes kedi sevmek zorunda değil kimisi bitkileri daha çok sevebilir ya da komple kedileri istemeyebilir ama dışardan verdiğiniz enerji de buradaki gibiyse yani görümcelik yapıyor gibi görünüyorsanız bu sıkıntı çözülmez
Sevince kokmaz geliyor demek ki ama bilen bilirBence çizgini çekmelisin. Bir kere taviz verirsen gerisi gelir. Abin de dengesiz. Neden ben bşr tabak daha fazla koyayım sofraya? Hiç sevmem davetsiz misafir. Gidip evinde yesin.
Kedi konusunda da sana hak verdim. Kedi kokmaz demiş biri. Ama leş gibi kokuyor. Bizim bir komşumuz evinde beslerdi. Aman Allah o nasıl koku lağım gibi kokardı evi. Ben bşr sineğe bile zarar vermem. Ama bu evimin dibinde de kedi beslenmesini istemem. Çok seveni var biliyorum. Evlerinde beslesinler bence.
Sağolsun kenara çekilir oralı olmaz.Senin konuyu abinle çözmen lazım
yazdığımı anlamamışsınız, görümcelikyapıyorsunuz demiyorum öyle görünüyor diyorum verdiğiniz enerjiden .kadına daha farklı yaklaşmak gerek yengenize yaniHaklıysam nasıl haklı olduğum konuda görümcelik yapacağım ki. Benim 2 yengem daha var.
O zaman seyretsin kavgayı.Sağolsun kenara çekilir oralı olmaz.
Sevmediğimi hissettirmis olabilirim. Çünkü oldukça soğuk ve mesafeliyim. Merhaba iyi akşamlar, iyi günler dışında muhabbetim yok.Konu sahibi üslup itibarıyla haksız duruyorsunuz ama anahtar konusunda haklısınız çocuk konusunda haklısınız kedi konusunda herkes kedi sevmek zorunda değil kimisi bitkileri daha çok sevebilir ya da komple kedileri istemeyebilir ama dışardan verdiğiniz enerji de buradaki gibiyse yani görümcelik yapıyor gibi görünüyorsanız bu sıkıntı çözülmez
yazdığımı anlamamışsınız, görümcelikyapıyorsunuz demiyorum öyle görünüyor diyorum verdiğiniz enerjiden .kadına daha farklı yaklaşmak gerek yengenize yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?