Abimin sorunlu eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayvan olmak senin mesleğin. insan olsan zaten insanla empati yaparsın. Tavsiyen sana kalsın

ne demek hayvan istifciliğine başladı ya bu yazıyı okuyana kadar seni haklı bulmaya çalıştım ama bu yazıdan sonra sen yengeni kıskanıyorsun bacım zira kedilere bkmaya çalışan birisi kötü olmaz

Başkasının annesine ,kıymetlisine cacaron diyecek kadar ne yaşadın ucuz kevase seni. Ben senin gibi birinin annesine bile laf edemem. Hadsiz , arıza ,mutsuz,Leş karı ..
Kelime anlamı olarak çok konuşan demek, hakaret değil; sizin şu yazdıklarınız dümdüz küfür, hakaret, bir dava etse uğraşır durursun. Anonimliğin rahatlığına çok alışmayın derim.

Konu sahibesinin bani acilmis, terbiyesizliklerine tum hizla devam ediyor .. bence konuyu kapatin MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Geçen cinsel olarak sorunlu evliliğini adam sırf iyi diye yürütmeye çalışan bir üyenin konusuna yazmıştım, cinsellik benim için çok çok önemli bir konu oraya da yazdım; konu özelinde hiçbir diyaloğum olmamasına rağmen Nilvari beni alıntılamıştı, bilmem kaça kaç odun yetmez buna yazmıştı. Şu üsluba yanıt dahi vermemiştim seviyemi düşürmemek adına, hoşlanmıyorum gerçekten; bana yakışmıyor. Diğer hemcinslerine herkesin gördüğü bir platformda hitap şekli, menopozlu diyerek aşağılaması ve üslubu da yukarıda dillendirildi diye, bazı üyeler ne alâkası var diyerek eleştirdiler. Görsünler ne alâkası olduğunu.

Hayvanı yine yukarıda aşağılama ibaresi olarak kullanıyor; ama üyenin insana ait erdem, ahlâk, etik, maneviyat, adab-ı muaşeret gibi konularda sorunları var ne yazık ki. Tamam arkadaşım, biz hayvan oluruz.

İnsan sevmeyen hayvan sevemez gibi bişey demiştiniz, orda bahsi geçen insan olarak sizin kişilik yapınızdakiler baz alınırsa çok normal.

Konu sahibesi berbat bir insan, 513 eksi nedir kardeşim

Herkes hayvan beslemek ve ona tahammül etmek zorunda değil. Mesela benim kocamın abisi tavuk hastası. Salıyor yollara ortalık boktan geçilmiyor. Dışarda birine baklava verdik de çocuk yiyemeden tavuk kapmış. Siz bı hayvanı seviyorsunuz diye diğer insanları buna zorlayamazsiniz. Varsa yeriniz bakın.Yoksa insanları madur etmeyin. Geçen senelerde kedi almış hayvana bakmadılar poposunda siyah siyah parazitler vardı. Sorsan hayvan bakıyorlar. Görseniz hayvana acirdiniz. Yemek vermekle olmuyor o iş. Benim baligimin gözünde bı şey çıktı ne yapacağımı şaşırdım. Millet iki kap yemek döküyor diye bakıyor sanıyor. Ben kızımla kedi arayıp besletmis insanım ama parkın içinde köpek istemiyorum mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…