Yengem önceleri hiç istemiyordu bizimle yaşamak. Borçlar bitene kadar oturup sonra çıkacağız diyordu. Ama bahçe, büyük ev , akşam yemek ,çocuklara bakıcı bulunca gitmekten vazgeçti.O zaman sizin iş zor bu tarz yerlerde baba pasifse herkes boruyu otturur
Aile apartmani Turklerin en kotu aile yapisi evlenince herkes kendi diyarina gitmeli her turlu sorun.
Beş yaşında çocuk ya abim izin verince hakkı olduğunu düşünmek zorunda.Sonucta abine sormus, abin de yengene izin vermis evi ebru atolyesi yapsin diye. Yiyorsa git abinle kavga et.
Ev konusunda haklısınız ne demek miras bölünmedi sonuçta dağıtılmış evler orası sizinde vermek istememekte haklısınız ama onun harici yazdığınız şeyler abartılacak şeyler değil. Herkes kayınvalidesine çocuk bırakabilir gelip yemek yiyebilir vsAbimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.
yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Boşver konu sahibine hiçbir konuda hak verilmez. Kim bilir yengeyi nasıl delirtmistir. Sinirlenince seviyeyi görmen lazımCidden en çok bu konuya hak verdim konu sahibine. Sinirden yorum yapmamıştım bu konulara. Madem miras bölüşülmedi, sizde kendi evinizmiş gibi davranın onun evine. Yada sizin hakkınız olan evi kiraya verin. Alın parasını. Onlar sonuçta bedavaya oturuyor.
Anlamamışsın ki . Biz diğer yengem çalıştığı için onun çocuklarına bakıyoruz. Bu yengem çalışmıyor. Çalışmadığı halde onun çocuklarına bakıyorsunuz benimkine de bakın diye bize bırakıp gezmeye vs gidiyorGelin sizin yeğeninize bakmak zorunda mı tabi siz bakacaksınızbedava bakıcı mı sandınız kadını iyi yapıyor
Senin seviyene inecek kadar değilBoşver konu sahibine hiçbir konuda hak verilmez. Kim bilir yengeyi nasıl delirtmistir. Sinirlenince seviyeyi görmen lazım
Sizin saç dibi, ayakkabı, koltukalti kokuyor mu ? Himm. Baya kokacak yerler olduğunu bildiğinize göre.Tabi tabi şurda 50 kişi kedi kokmaz diyor yarısı hayvan sahibi bir siz akıllısınızsorun kimde bir yoklayın isterseniz kol atı olur ayakkabılar olur saç dibi olur kontrol şart yine olmadı bir kbb randevusu alırsınız
Ohhh iyi yapıyorYengem önceleri hiç istemiyordu bizimle yaşamak. Borçlar bitene kadar oturup sonra çıkacağız diyordu. Ama bahçe, büyük ev , akşam yemek ,çocuklara bakıcı bulunca gitmekten vazgeçti.
Zaten o ne isterse o oluyor.
Ohh sefası olsunAnlamamışsın ki . Biz diğer yengem çalıştığı için onun çocuklarına bakıyoruz. Bu yengem çalışmıyor. Çalışmadığı halde onun çocuklarına bakıyorsunuz benimkine de bakın diye bize bırakıp gezmeye vs gidiyor
Dönmedi ama merakliysaniz sizin adınıza mesaj atayım adresinize hasortmanini hasirt diye göndersinAa sen su gri haşortmanli temizlik elemanini aşağılayip ardından ozurdilesem mi diye dolanan genc degil misin?
Noldu haşortman bey dondu mu?
Sen de kına yakOhhh iyi yapıyor
Hata bende seni görünmez yapmamışimSenin seviyene inecek kadar değil
Tabi tabi şurda 50 kişi kedi kokmaz diyor yarısı hayvan sahibi bir siz akıllısınızsorun kimde bir yoklayın isterseniz kol atı olur ayakkabılar olur saç dibi olur kontrol şart yine olmadı bir kbb randevusu alırsınız
Ayyy yakarım tabiiiiSen de kına yak
Ben yaptım. Zahmet etmeHata bende seni görünmez yapmamışim
Yok benim evde hazir haşortmanlim var, tisikkirlir.Dönmedi ama merakliysaniz sizin adınıza mesaj atayım adresinize hasortmanini hasirt diye göndersin
Korkmuyorum?Korkuyorum dese zaten sıkıntı yoktu ama kullandığı kelime hiç hoş değil. Ya da kendini daha farklı ifade etseydiyorumlarda yazdığı gibi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?