Abimin sorunlu eşi

O zaman sizin iş zor bu tarz yerlerde baba pasifse herkes boruyu otturur

Aile apartmani Turklerin en kotu aile yapisi evlenince herkes kendi diyarina gitmeli her turlu sorun.
Yengem önceleri hiç istemiyordu bizimle yaşamak. Borçlar bitene kadar oturup sonra çıkacağız diyordu. Ama bahçe, büyük ev , akşam yemek ,çocuklara bakıcı bulunca gitmekten vazgeçti.
Zaten o ne isterse o oluyor.

Ev konusunda haklısınız ne demek miras bölünmedi sonuçta dağıtılmış evler orası sizinde vermek istememekte haklısınız ama onun harici yazdığınız şeyler abartılacak şeyler değil. Herkes kayınvalidesine çocuk bırakabilir gelip yemek yiyebilir vs

Boşver konu sahibine hiçbir konuda hak verilmez. Kim bilir yengeyi nasıl delirtmistir. Sinirlenince seviyeyi görmen lazım

Gelin sizin yeğeninize bakmak zorunda mı tabi siz bakacaksınız bedava bakıcı mı sandınız kadını iyi yapıyor
Anlamamışsın ki . Biz diğer yengem çalıştığı için onun çocuklarına bakıyoruz. Bu yengem çalışmıyor. Çalışmadığı halde onun çocuklarına bakıyorsunuz benimkine de bakın diye bize bırakıp gezmeye vs gidiyor

Sizin saç dibi, ayakkabı, koltukalti kokuyor mu ? Himm. Baya kokacak yerler olduğunu bildiğinize göre.
Kedi besleyen hiç kimse kedi kokuyor demez. Zaten alışmış. Hem sorun sadece koku mu ? Bahçedeki bitkiler zarar görüyor. Onları daha çok seviyorum, oldu mu?

İnanın kediler çok fena kokuyorlar
Bundan 6 sene evvel binamiza bir hamile kedi aldılar, kedi yavruladi , biraz buyudu yavrular , kum falan koymus binadakiler ama ne temizleyen var ne bakan , yemin ediyorum size ceset gibi kokmaya başladı binamız, bir de ben yoneticiyim binamizda herkes kapıma gelmeye başladı, bir iki daire var , yazık dışarı çıkarmayalım binada buyusunler dediler , dedim ki beslemek isterseniz evinize alın lütfen, ama binada olmaz , siz kokuyu almıyor musunuz dedigimde , yılardır kedi besledigimiz için koku almıyoruz demislerdi.

O koku bende kaldı , şimdi ne zaman çimlerden falan geçsem hele bir de yağmur falanla birlestiyse o çim kokusundan buram buram kedi kokusu alırım ki eve alıp beslememek için zor tuttuğum bir kedim var dışarda.

Kedi seversiniz ama 10 tane birden kedi ortak kullanılan alanlarda inanin zor , hele bir de temizlenmiyorsa daha da zor oluyor.

Niye linç .Pardonda adil olalim bakamayacagin kediyi alıp rezil etmeyeceksin pardonda üretimini yapanlar var .Şimdi bakın abimin isterse 9 cu evliliği olsun bir carparim yer çarpar duvardan seker fiziksel değil sözle.Kimsenin evlilik sponsoru değilim babam herkese ev verdi ise o kocasının evi üzerine konuşur dağdan gelip bağdakini kovamaz anneniz pasif emireri gibi bunu diyecek ve ben öyle duracağım ha tarih yazar o kavgayı çok ciddiyim babanız pasif abiniz pasif .Vermeyin anahtarı falan cesedimi çiğner bakın ben haklı ya haklı öyle kadın diye yengenize susmam.Bence sizde susmayın kadin diye her edepsize boyun eğecek değil kimse ha ben o abiyle de konuşmam o kadınlada konuşmam.Yalniz anne ve babanız çok tuhaf gerçekten benim babam olsa valla billa abimi vs atardı al karını git banami guvendiniz diye annenize o yaptığı tam doğruyu anlatiyorsaniz ama bakın.Cıngar çıkarın ailecek o evi abime vermezdi benim babam bizde saygı önemlidir.Gitsin kiraya göreyim ben onun o sertliğini susmayın .

Abinin arasını bozmak için değil de bu daire konusunda sana haksızlık yapıldığını annen ve babanla paylaşmalısın, onlar da uygun dille abine söylesinler. Herkesin özel alanını belirlemek için tapu çıkarmak gerekmiyor. Diğer konularda senlik hiçbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…