• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin sorunlu eşi

Yengem önceleri hiç istemiyordu bizimle yaşamak. Borçlar bitene kadar oturup sonra çıkacağız diyordu. Ama bahçe, büyük ev , akşam yemek ,çocuklara bakıcı bulunca gitmekten vazgeçti.
Zaten o ne isterse o oluyor.
İste cnm gebelde kimse anlasamior herkes biyerde farkli yapıda insanlar oyuzden ben hic dogru blmuorm bu duzeni gidilen aileninde bir sekilde huzuru kaçıyor, evli ciftinde

Nasıl içine kapanıksin ki bir insanin yüzüne karşı lağım faresi diyebiliyorsun. Biraz tavırların, cevapların aksini söylüyor.
Binde bir patlıyorum. Onun dışında çok aşırı sessizim. Valla öyleyim. Öyle olmasam yengem zaten çekinirdi. Yırtıcı tiplerden herkes çekinir

Çırkeflige bak ya😂 kolay yolu bulmuş, çocuklarına baktir,bedava evde otur.Ekstra boş daire de varmış kullanmaya. hayata bak kıskandım🫣😁şaka bir yana yengenizin tavırları ne kadar yanlış olsa da,abinizin eşinin arkasinda durmasıni takdir ettim.Tabi ki yanlisi savunuyor ama yine de aranıp da bulunmayan cinsten.Biraz daha ciddi bir yorum yapacak olursam daha anne baba hayattayken nasıl böyle mirastan haktan bahsedebilir,ne kadar çirkin muhabbetler.Hem de misafirin yanında.Sen kim köpek diyeceksin böylesine de.Ancak böyle bir üslubu hak ediyor sanki🥴

Son düzenleme:
Kimisi 30'unda giriyor, kimisi 50'sinde, yani teyzelikle falan alakası yok. Dediğin gibi doğal bir süreç ama sen hiç girmeyecek gibi konuşuyorsun sanki.
Üç sene sonra menopoza girdim çocuğum olmayacak böhüüü diye ağlamalı konusunu bekliyorum. İlahi adalet, karma vs biri işler bence.

Burda herkese bi cevabın var ama yengeye çıtın çıkmıyor. Benim babam bana ev verecek de yenge gelip anahtarı alacak abinin payı var diyecek onu orda bokun içine sokup çıkarırım. Ver derim evinizin anahtarını benimde hakkım var. Çocuklarını da sen bak derim eşeğin mi var. İstediğime bakarım istemediğime bakmam keyif benim değil mi?

Üç sene sonra menopoza girdim çocuğum olmayacak böhüüü diye ağlamalı konusunu bekliyorum. İlahi adalet, karma vs biri işler bence.
Sözüm ona oradan vuracakta, keşke menepoza sadece yaşlı teyzelerin girmediğini bilmeyecek kadar cahil olmasaydı.

Ben aile bakanı olsam aile apartmanı yıkım kararı getiririm herhalde. Yengen hem eltisi hem görümcesiyle yarış halinde. Böyle insanlar çok. Benim abimin eşi de böyle biraz. Evin anahtarını verme ezdirme kendini.

Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.

yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Miras bölünmediyse senin evin de ortak mal hafta sonu arkadaşlarla senin evde kalmaz deseydin ya

Ben aile bakanı olsam aile apartmanı yıkım kararı getiririm herhalde. Yengen hem eltisi hem görümcesiyle yarış halinde. Böyle insanlar çok. Benim abimin eşi de böyle biraz. Evin anahtarını verme ezdirme kendini.
Zaten ikimizi de kıskanıyor.

Burda herkese bi cevabın var ama yengeye çıtın çıkmıyor. Benim babam bana ev verecek de yenge gelip anahtarı alacak abinin payı var diyecek onu orda bokun içine sokup çıkarırım. Ver derim evinizin anahtarını benimde hakkım var. Çocuklarını da sen bak derim eşeğin mi var. İstediğime bakarım istemediğime bakmam keyif benim değil mi?
Arkadaşlarım vardı. Onlar daha fazla şahit olsun, olay büyüsün istemedim

Kimin sözü geçecek yarışı var. Bazıları evlenince kendini gelin olarak evin kızından üstün görüyor
Ego savaşına girdi gerçekten. Rakip değiliz anlamıyorum tavrını. Çok istese kendi evinde de ebru çalışması yapabilir arkadaşlarıyla. Onu da söyledim neden kendi evinde değil diye . 5 odali evi. müsait olmazmış. Benimki boşmuş. Ne olacakmış.

Kimin sözü geçecek yarışı var. Bazıları evlenince kendini gelin olarak evin kızından üstün görüyor
Ego savaşına girdi gerçekten. Rakip değiliz anlamıyorum tavrını. Çok istese kendi evinde de ebru çalışması yapabilir arkadaşlarıyla. Onu da söyledim neden kendi evinde değil diye . 5 odali evi. Ama müsait olmazmış. Benimki boşmuş. Ne olacakmış. Bana ne zararı varmış

Aaaaa ne münasebet! Elin delisini sen mi çekeceksin? Arkadaşın varsa da var. Yüzüne kapatsaydın kapıyı. Abin de poposuna güvenmiyorsa evlenmeseydi! Annende bakmasın çocuğuna. Abin de beğenmiyorsa alıp delisini gitsin istediği yere.

Back