Taşınması hayırlı olur , ama taşınmaz bu gidişle baksana hepinize kök söktürüyor, diğer gelinin çok ahını aldınız belkide , genelde ilk geline aile binasında baya çektirir kayın aileler , 2. Gelin de burnundan kıl aldırmaz, Allahın adaleti mi bilinmez , kim bilir...Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.
yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
22 yaşında sözde ama sokaktaki kediye kadar takıyor. Gençler tam tersine merhametli olurdu eskiden. Şimdikiler şimdiden sinir stres hastası olmuş, yazıkSize verilen dairede hak iddia etmesi düpedüz yüzsüzlük. Mal bölünmedi diye herkesin her şeyde hakkı varsa sizde gelen misafirleri aynı bahaneyle kendi eşyalı evinizde değil onun evinde ağırlayın bakalım ne oluyor.
Bunun dışında kedi meselesinde size katılmıyorum, dili olmayan zararsız masumlar neden size battı? İki lokma yemek veriyormuş kadın, sizde yapın. Dünya sadece insanlara ait değil
Allah sabır versin. Ben de boşanan abimin kızıyla ilgileniyorum. Annesi çalışıyor. Okul işleriyle falan da hiç ilgilenmiyor. Abinizin yeni eşi fenaymis gerçekten. Bahçede hayvan istifçiliği yapıyor kısmını tam anlayamadım. Hayvanlara yengeniz bahçede mı bakıyor? Ayrıca size verilen daireye abinizin konuşma hakkı yok bence. Sizden izin almadan abinizin eşine kardeşimin dairesinin anahtarını alabilirsin demesi saçma olmuş. Ayrıca o sırada dairede arkadaşlarınız mı vardı?Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.
yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Evet ben de hayvan istifçiliği yapıyor dediği kısma takıldımSize verilen dairede hak iddia etmesi düpedüz yüzsüzlük. Mal bölünmedi diye herkesin her şeyde hakkı varsa sizde gelen misafirleri aynı bahaneyle kendi eşyalı evinizde değil onun evinde ağırlayın bakalım ne oluyor.
Bunun dışında kedi meselesinde size katılmıyorum, dili olmayan zararsız masumlar neden size battı? İki lokma yemek veriyormuş kadın, sizde yapın. Dünya sadece insanlara ait değil
Doğru hissetmişimGeçen haftaki kapanan konunuda biliyoruz,sende az değilsin
Kediler çöpü parçalıyor, diski sidik sorunu oluyor. Gece bagrışıp uyutmuyorlar. Sorunum kedi değil, sayısı. ben de bahçe seviyorum. Sebzelerimi ciceklerimi kırıyorlar. Bıldırcın besliyordum, yengem kedi istiyor diye bıraktım. Kendini yabancı hissetmesin ,istediği olsun diye.Diğer anlattığın konularda haklısın eyvallah da kadının bahçede beslediği kedilere kadar karıştığına göre sen de fenasın ve muhtemelen kadına görümcelik(bu kelimeyi tiksinerek söylüyorum) yapıyorsun. Olayı tabii ki tek taraflı anlatmışsın bir de gelini dinlemek lazım. Hiç 22 yaşında bir genç kız nahifliği sezmedim sizde, siz de fenasınız kesinlikle
Verdi ama ona göre benimki ortak nedenseBabanız onlara da verdi dimi daire, eğer öyleyse sizde onların anahtarını isteyin henüz bolunmedi miras diye.
Koca yazının içinde bazı kelimeler insanı irrite ediyor zatenDoğru hissetmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?