Abimin sorunlu eşi

Yengeniz abinizle evli sizinle değil, her dediğine he demiyorsunuz diye boşanacaksa bu abinizin sorunu.. Nerenin prensesiymiş?

Karakola mı cagrilirim? Sen beni güldürdün Allah da seni güldürmesin. Polis savcı işi gücü bırakmış kadınlar kulübü laf dalaşı için seferber oluyorlar . Ters kelepçe de takacaklar mı? Müebbet vermeseler bari. Gelince haber ver. Merak ediyorum gelişmeleri

Hangi hayal dünyası bu ?

Eğer konuyu dürüst anlattiysaniz kedileri düzgün besliyorsa birşey diyemem ama çocuklara bakmayıan kadın o kadar kedi nasıl bakıyor Onlariida size ona buna bak diyorsa bı yere tikiyorsa olmaz o kedi bakmak değil o iş sert vs niye susuyorsunuz ailecek Onuda anlamadım dürüst anlattiysaniz niye susacaksınız vermiyorum anahtarı kendi evini atölye yap deyin bu kadar .Ben babama söylerdim bana dediği o mallar bolusulmedi vs baba hayatta zaten babam olsa satar savar zırnık vermez o abiye de sizde bilmem durumları bizde edinilen mallar üzerinde öyle laf edemez kimse.

Kedi konusunda linçlenmeyi hak ediyor bence. Mevsim yaz olur anlarım. Bu kedi değilde kocaman sokak köpeği olur tehlikeli, bahçesine apartmanına almak istememesini anlarım. Fakat kedinin koku dışında ne zararı var? Oda apartmanı düzenli temizlemek ile hal olacak bir şey. İnsan sırf Allah rızası için bile şu kış günü bahçesini, apartmanını açar ne olacak. Apartmana almak istemiyorsa bahçede korunaklı bir yer ayarlasınlar, hayvancıklar sığınsın. Yani her şey bitti, kediler mi kaldı konu sahibinin gözünden....
Benim anneannem çok korkardı kedilerden, asla dokunup sevemezdi ama her zaman bahçemizde bakardık, onlara yer yapardık. Yeri gelir 3 kedi olurdu yeri gelir 13 ama mutlaka hep olurlardı...
Mamalarını sularını eksik etmezdik. İlla özel mama almaya gerek yok. Pişen yemeğin suyuna bayat ekmek doğrasalar o hayvanların yine karnı doyar. Bir avuç canları var zaten yazık günah değil mi? Niye kışkışlasın ya...

Yine diyorum, ev konusunda çok haklı. Ben olsam asla vermezdim o anahtarı.

Valla anlattığım gibi. Hatta fazlası var. Arkadaşlarım sok oldu zaten. Biz olsak bizi bogarsin yengene niye ses etmedin diye.

Dönmedi ama merakliysaniz sizin adınıza mesaj atayım adresinize hasortmanini hasirt diye göndersin
Tuvalet kokusuna layık gördüğün, lağım faresi dediğin gri haşufmanlı(!) cengaverin ahı çıkıyor. Panter Emel yengen evinde yiyor, içiyor, suya sabuna dokunmuyor, çocukları da size kitliyor; üstüne bir de sana kedi pisliği koklatıyor. “Haşırt” işleyen ilâhi adaletin, karmanın hastasıyız

İlkinin ahı tutmuş artık naptılarsa kadına, bi gitmiş ortam şenlenmiş.

Kedi severim ben kediye düzgün bakiliyorsa bakiyorsa ilgileniyorsa taktir ederim dediğim gibi vermiyorum kendi evini atölye yap deyin bu kadar ha mal benim diyorsa size verilen ev içinde bunu babanıza söyleyin tapuyu versin üstünüze büyür ev benim dersiniz bitti gitti

Hayvan istifciligi oyle bir sey degil, sokaktan hayvanlari evine doldurursun, kafeslere koyarsin, disari salmazsin odur hayvan istifciligi, cezasi da var. Sokaktaki hayvanlarin onune biraz mama koyup gece yatacak sicak yer verince istifcilik olmuyor.
Benim camimın önünde kediler için hem yuva hem de mama ve su kapları var. Bir kere bu buz gibi havada koku falan olmaz. Her gun o kapları temizlerse de hiç koku falan olmaz. Konu sahibi genel olarak ortaya insanları birbirine kirdiracak palavradan konular seçtiği için maalesef biz kendimizi açıklamak zorunda kaliyoruz.

Ayrıca size verilen evin yarışı onunsa onun orurdugu evin yarısıda sizin sizde bunu söyleyin ki aslında tüm mal babanın ama sizin ve abinizin babasının böyle söyleyin anlayacaktır ne demek istediğinizi

Kedileri bahçe duvarının dibinde de besleyebilir. Ama o kedi değil kedinin verdiği tatmini seviyor. Bahcemizin karşısı boş arsa.istese yuvaları oraya koyar. Mama ve su . Bitti gitti.
Benim daire giriş katta. Bazen kafa dinlemek için ders çalışmak için orada takılıyorum. Ama kedi bağrışiyla uyanıyorum. Alt katta merdiven boşluğu var. Oradaki kedi yuvalarından bana koku geliyor. Çöp koysam kedi dağıtıyor.
Ciceklerimi sebzelerimi kırıyorlar. Pencere açsam kediler pencereden giriyor. Bir defasında kontrol etmeden kapıyı kilitleyip çıktım, kedi içerse mahsur kalmış. Fatketmedim. Eve diskilamis her yer tüy ve çiş olmuş. Hala koku çıkmıyor. 3 gün sonra eve girdim. Penceremin dibinde de yuva var ve pireli battaniler içinde.
insana saygısı olmayan hayvan severim demesin. Gerçek hayvan seven herseye herkese saygı duyar. Sizin gibiler hayvan sevmiyor hayvanla kurduğu bağı seviyor. Benim hayvansever arkadaşım var. Bütün maaşını hayvana harcar ama insana azami özeni saygısı var. Kimseyi rahatsız etmez.
O kedi ölebilirdi de.

Temizlemiyor, temizlemiyor. Tek konu temizlik değil zaten. Çöp parcalamalari, bitki zedelemeleri, gece bagirmalari vs vs

Hayvan istifciligi oyle bir sey degil, sokaktan hayvanlari evine doldurursun, kafeslere koyarsin, disari salmazsin odur hayvan istifciligi, cezasi da var. Sokaktaki hayvanlarin onune biraz mama koyup gece yatacak sicak yer verince istifcilik olmuyor.
Hayvan istifçiliği 3 ten fazla hayvan biriktirmektir. Onlara ne kadar iyi şartlar sunduğunun önemi yok. 10 tane ama yarın 20 tane 30 tane de olur.
O kediler alan kavgası yapıyor. Sayı fazlaysa bu kaçınılmaz zaten. Alan kavgası yapmaya sebep oluyorsa 10 kedi fazladır bir yere. Kendisi evine 10 kişi ister mi? Kedileri neden 10 kişilik gruba maruz bırakıyor?

Bu durumda onların dairesinde de sizin hakkınız var gidip onun balkonunda yün yıkayın, mutfakta turşu kavanozu yıkayın, buzluk hazırlığı kızartma yapın bu mutfakta yapmak istedim miras bölünmesi deyin

Yapamazlar korkuyolar abisi yine boşanır diye.

Hakkı o ama hadsiz değilim ki onun gibi. Boş ev diye herkesin ortak malı sanıyor

Sanki yenge az bile yapiyor gibi. 80li bir menepoz (daha girmedim ama girmisim sana göre) teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…