Üzülme . Bütün kadınlar giriyor. Yalnız değilsin. Doğal bir süreçSanki yenge az bile yapiyor gibi. 80li bir menepoz (daha girmedim ama girmisim sana göre) teyze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme . Bütün kadınlar giriyor. Yalnız değilsin. Doğal bir süreçSanki yenge az bile yapiyor gibi. 80li bir menepoz (daha girmedim ama girmisim sana göre) teyze
Kum filan temizlenmezse kokar tabi koy bırak olmaz ama kedi kokan hayvan değil hastalığı varsa o ayrı mesele kedinin kumu kokar ama temizlenmezse apartmanda kum filanda yokmuş bahçede besliyor nesi kokmuş ben onu anlamadımİnanın kediler çok fena kokuyorlar
Bundan 6 sene evvel binamiza bir hamile kedi aldılar, kedi yavruladi , biraz buyudu yavrular , kum falan koymus binadakiler ama ne temizleyen var ne bakan , yemin ediyorum size ceset gibi kokmaya başladı binamız, bir de ben yoneticiyim binamizda herkes kapıma gelmeye başladı, bir iki daire var , yazık dışarı çıkarmayalım binada buyusunler dediler , dedim ki beslemek isterseniz evinize alın lütfen, ama binada olmaz , siz kokuyu almıyor musunuz dedigimde , yılardır kedi besledigimiz için koku almıyoruz demislerdi.
O koku bende kaldı , şimdi ne zaman çimlerden falan geçsem hele bir de yağmur falanla birlestiyse o çim kokusundan buram buram kedi kokusu alırım ki eve alıp beslememek için zor tuttuğum bir kedim var dışarda.
Kedi seversiniz ama 10 tane birden kedi ortak kullanılan alanlarda inanin zor , hele bir de temizlenmiyorsa daha da zor oluyor.
Öncelikle bazen sinir bozucu olduğunun farkındayım bende görümceyim 2. Evlilik durumu bizde de var tek fark biz hepimiz farklı yerlerde oturuyoruz farklı ülkelerde zaten kontak da yok yılda 2 kez ya görürüz birbirmizi ya görmeyiz okadar. Hastalıklda felan ararım okadar kendileri bu soğukluğu baştan istedi bende bozmadım ve fazlasıyla da yaş farkımız var böyle daha iyi. Sen yengene hiç bir şekilde hesqp vermek zorunda değilsin o lafları da direk annene babana söyle gitsin ne demek daha miras mal bölünmedi ne demek istiyor yani o daire sana verilmis özel esyalarin var hayir dersin biter. Bence bu saaten sonra eq annenler bakmasin kendi anasina biraksin is yok guc yok oh ne ala sanki diger gelin gezmesini bilmiyor ay ne terbiyesiz sey gercekten ne kiymet bilmez insanlar cogaldi. Sakin verme anahtari ailenden habersiz akila binbir turlu sey geliyor ..Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.
yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Bizde koku yok ki sizin alanlar koktuguna göre? Konuyu ben açmadım yani siz şimdi o keskin burnunuzla bizim evin kokusunuda alırsınız gerçi kadına uyuz olmuşsunuz bulaşacak bahane edecek yer arıyorsunuz yüzüne söyleyemiyorsunuz burada yazmışsınız söyleyin çözün o zaman anahtara bile laf edememişsinizSizin saç dibi, ayakkabı, koltukalti kokuyor mu ? Himm. Baya kokacak yerler olduğunu bildiğinize göre.
Kedi besleyen hiç kimse kedi kokuyor demez. Zaten alışmış. Hem sorun sadece koku mu ? Bahçedeki bitkiler zarar görüyor. Onları daha çok seviyorum, oldu mu?
Son paragraf durumu özetliyor zaten. Element diye ukalalık etmeden önce iyi analiz edin. Kediler birbiriyle didisiyor, bahceyi paylasamiyor. Kavga ediyorlar. Evet davranış problemleri var. Tam olarak onu anlatıyor. Bunun nesini anlayamadın. Mamaları, kapları temiz ama ister istemez diskilari toprağa gömüyorlar ve kokuyor. Kokar yani."Hayvan istifçiliği , çok sayıda hayvan biriktirerek hayvanların beslenme, sağlık, temizlik, veteriner bakımı gibi ihtiyaçları minimal düzeyde bile karşılamada yetersizlik, hayvanların genel durumunun kötüleşmesine (hastalık, açlık ya da ölüm gibi), çevrenin de aşırı kalabalık ve sağlıksız koşullar nedeniyle bozulmasına sebep olma, şeklinde tanımlanabilir.
Hayvanların yaşadığı bu doğal olmayan, aşırı kalabalık ortamlar fiziksel sağlıklarında bozulmanın yanı sıra davranış problemlerine, sosyalleşememekten kaynaklanan uyumsuzluklara neden olmaktadır."
Bir sey bilmiyorsaniz da element uydurmayin rica ediyorum ya. Hayvan istifciligi suc zaten, polise sikayet edin bakalim bu durumu ciddiye alacaklar mi.
Hayvan istifçiliği - Anadolu Kedisi
İstifçilik, DSM-5 (2013) tanı kitabında tekrarlayıcı, takıntılı düşünce ve davranışlar olarak adlandırabileceğimiz “obsesif kompulsif bozukluk…www.anadolukedisi.com
Hayatta kabul etmezler, kumu atarlar çöpe. Olsun ben yine de aliyorum içeriye soğukta donsunlar mi? Gördüğüm zaman temizliyorum boşver.Kum koyun yangın merdivenine olsun bitsin.
Kimisi 30'unda giriyor, kimisi 50'sinde, yani teyzelikle falan alakası yok. Dediğin gibi doğal bir süreç ama sen hiç girmeyecek gibi konuşuyorsun sanki.Üzülme . Bütün kadınlar giriyor. Yalnız değilsin. Doğal bir süreç
Üzülme . Bütün kadınlar giriyor. Yalnız değilsin. Doğal bir süreç
Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.
yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne
Herkes hayvan istifçiliği kısmına takmış ama ne demek istediğiniz ben anlıyorum. Aynı bela yenge bizde de var ve apartmanda yapıyo bunları. Ben hayvanları severim asla da zarar vermem fakat bana göre herşeyin fazlası zarar.Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
bu kadar alınganlık yapacağınızı bilsem demezdim. Menopozlu demek olgun yaşta olmak ve olgun davranmak demek. Olgun olmaya davet ettim sizi sadeceSen bi kontrole gitsene, malum menepoz sinir yapiyor - sendeki gibi
Eviniz varsa gidin oraya oturun çalısıyorsanız. Kadın şu konuda haklı bu da torun evet arada bakabilir anneniz madem diğerlerine bakıyor. Boş ev anahtar isteme vs olayını abinize deyin . O cözsün. Yeğen bakma olayı anneniz ile alakalı yine gelip yiyip içip gitme olayı da öyle. Yani anne babanız ses etmiyorsa sizi dinleyen olmaz. İş güç sahibi iseniz o evinize gećin bence. Gündüz evde torun vs de var kalabalık bir aile evindesinizAbimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Sen daha once omrunde kedi gordugune emin misin? Normal kediler alan kavgasi yapar, isterse mahallede 2 tane kedi olsun, dogal sosyal davranislari bu. Benimkiler komsunun kedisini bahceye sokmuyor. Topraga gomdukleri sey nasil kokuyormus ya, bana biraz atiyorsun gibi geliyor ya neyse. Senin karakterinin nasil oldugu eski konundan belli, temizlik gorevlisi bey seni reddettigi icin gel tuvaletleri temizle lagim faresi falan yazmistin adamaSon paragraf durumu özetliyor zaten. Element diye ukalalık etmeden önce iyi analiz edin. Kediler birbiriyle didisiyor, bahceyi paylasamiyor. Kavga ediyorlar. Evet davranış problemleri var. Tam olarak onu anlatıyor. Bunun nesini anlayamadın. Mamaları, kapları temiz ama ister istemez diskilari toprağa gömüyorlar ve kokuyor. Kokar yani.
Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Gıcık etmek için söylüyorum of takılmayın.Kimisi 30'unda giriyor, kimisi 50'sinde, yani teyzelikle falan alakası yok. Dediğin gibi doğal bir süreç ama sen hiç girmeyecek gibi konuşuyorsun sanki.
Aaa bu o mu? Nasılda kendini sessiz sakin olarak tanıtmış bu konuda
Evet temizlikçi eski sevgilisine lağım faresi diyen, sitedeki kadınlara menapozlu teyzeler diyen kişiAaa bu o mu? Nasılda kendini sessiz sakin olarak tanıtmış bu konuda
Zaten sessiz sakin içine kapanık biriyim. Ama insanların bir anı diğerini tutmaz ki.Aaa bu o mu? Nasılda kendini sessiz sakin olarak tanıtmış bu konuda