Abimin sorunlu eşi

Valla kediler de az değil ki. Bir de yuva koymuş merdiven boşluğuna. Girerken buram buram kokuyor. Kedi beslemediğiniz belli. Kokuyorlar. Bahçemiz büyük . 1 dönüm var. Kimseye gitmez koku
Evimde 1 bahçemde 8 var hiçte kokmuyor kendinizi yoklayın bence sokaktan 5 kişi çevirsem 3ünden daha temiz çıkarlar

Onu siz başkasına sorun. Ve bence siz kokuya alıştığınız için kendinizi yoklama şansınız bile yok
Madem koku oluyor Allah rızası için o zaman temizlersiniz apartmanı vs nerede koku oluyorsa. Çözülmeyecek bir şey değil bu.
Hayvanların iki karnı doysun, soğukta yağışta dışarıda kalmasınlar diye düşünmüyorsun da " Yok koku oluyorda bıdı bıdı bıdı". Ay hayret bir şey ya. İşte insanda merhamet olmayınca, diğer konularda istediği kadar haklı olsun gözüme görünmüyor.

Onu siz başkasına sorun. Ve bence siz kokuya alıştığınız için kendinizi yoklama şansınız bile yok
Tabi tabi şurda 50 kişi kedi kokmaz diyor yarısı hayvan sahibi bir siz akıllısınız sorun kimde bir yoklayın isterseniz kol atı olur ayakkabılar olur saç dibi olur kontrol şart yine olmadı bir kbb randevusu alırsınız

Allah yardımcınız olsun
Elbette karşı tarafı dinlemek lazım ama anlatilana göre zor
Bir yerden sonra abiniz ile babanız ya da annenizin konuşması lazım
"Biz huzurunuz kaçmasın diyoruz ama,sizde biraz sınırı bilin" gibisine ,düzgünce bir şekilde tabikii
Hayvan konusunda size katılıyorum -ki kedi köpek vs hayvan çok çok severim ve bu zamana kadar cok baktim -
Herkes sevmek zorunda değil ,zarar vermesin yeterki. Sokakta bakıyorsa neyse ancak size ait bir bahçede birden fazla kedi istemeyebilirsiniz . Sizi hayvan düşmanı ilan edemem
Takmamaya çalışın ve biran evvel abiniz ile bu durumun konuşulmasını sağlayın

Valla kediler de az değil ki. Bir de yuva koymuş merdiven boşluğuna. Girerken buram buram kokuyor. Kedi beslemediğiniz belli. Kokuyorlar. Bahçemiz büyük . 1 dönüm var. Kimseye gitmez koku
Kedi kokmaz. Kakası doğal olarak kokar. Kakası kokmayan canlı mı var, bizimkiler gül suyu mu kokuyor? Kediler kakalarını toprakla kumla kapatırlar, bahçeye doğal gübre işte, fare ve böcek avcılıklarıyla da haşereleri uzak tutarlar. Akıllarına öldüklerim, ortalama bir insandan daha faydalılar.

Buradaki menopozlu teyzelerini kısır gününe davet et, abinden benim de sizin dairede hakkım var diyerek anahtarını istersin; yengene gününü gösterelim.

Ne zorum olduğunu tarafsız bir şekilde tavuk veya keçi olsaydı ne olurdu diye bir düşünün . Hatta fare. Fare de besleyebilir ve fareyle ne zorunuz var diyebilirim. Hatta hamambocegi besleyen insanlar var. Hamambocegi besleyip size ne zararı var diyebilirim.

Hayvan sevgisi bu soruyu soracak raddeye getirmemeli. çünkü sevgiden bağımsız tarafsız bakan herkes kedilerin de rahatsız edici olabildiğini farkeder. Sadece kedi yerine tolere edemeyeceğiniz bir hayvanı koyun ve tekrar düşünün.

Bende onun evinde bir parti veririm sonuçta miras bölünmedi habersiz planlar yaparım eviyle ilgili sonuçta o evde benim de hakkım var derim
Bunu da bir bahaneyle yap çok heveslendim sizse olmasına de . O başına eksidikce sen on katı git ve eğer birşey derse sen yanlış anladın ben seni seviyorum ondan de. Kuytu köşe o kaçsın . Sazı eline almış çalıyor

Bende onun evinde bir parti veririm sonuçta miras bölünmedi habersiz planlar yaparım eviyle ilgili sonuçta o evde benim de hakkım var derim
Cidden en çok bu konuya hak verdim konu sahibine. Sinirden yorum yapmamıştım bu konulara. Madem miras bölüşülmedi, sizde kendi evinizmiş gibi davranın onun evine. Yada sizin hakkınız olan evi kiraya verin. Alın parasını. Onlar sonuçta bedavaya oturuyor.

Kedi besleyen insana laf ettin ya ne yazsan ne söylesen nafile. Yengen cok iyi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…