Vardı. Onların yanında gerilmek istemedimAllah sabır versin. Ben de boşanan abimin kızıyla ilgileniyorum. Annesi çalışıyor. Okul işleriyle falan da hiç ilgilenmiyor. Abinizin yeni eşi fenaymis gerçekten. Bahçede hayvan istifçiliği yapıyor kısmını tam anlayamadım. Hayvanlara yengeniz bahçede mı bakıyor? Ayrıca size verilen daireye abinizin konuşma hakkı yok bence. Sizden izin almadan abinizin eşine kardeşimin dairesinin anahtarını alabilirsin demesi saçma olmuş. Ayrıca o sırada dairede arkadaşlarınız mı vardı?
Normal, bahçede fare börtü böcek olmaz. Daha ne istiyorsun? Yengen de mi menapozlu yoksaSokakta değil algın yetersiz galiba. Bahçede, bina içinde. Bunun yaşla ne ilgisi var. 10 kedi normal mi?
Yok onun daha çok var. 80 doğumlu değilNormal, bahçede fare börtü böcek olmaz. Daha ne istiyorsun? Yengen de mi menapozlu yoksa?
Bu işi anca baban çözerAbimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.
yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Birincisi minnoş diye küçümsemeye çalıştığın beynimin yüzde 5 ı bile sende yoktur . İlk yengeyi kaçırmışsınız şimdi aman yuva yıkılmasım diye alttan alıyoruz demişsin bir de ayyy düşman başına sizin gibiler boşansalar göbek atıcaksınızTam olarak ne gibi bir terör algıladı minnoş beynin ?
Ay yok malesef benim ve bikac kişinin alistirdigi 6-7kedi var sitede. Çok seviyorum onları aileden, birey gibi ama yangın merdiveni berbat halde yönetici ve bina görevlisi çıldırıyor biz gizli gizli yinede alıyoruz içeriye. Temizleyebildigimiz pislik varsa temizliyoruz ama geneli apartman görevlisine kalıyor malesefKediler dışkılarını gömerler ortaya yapmazlar. Kaç senedir kedi besliyoruz binaca bahçede dışkı sorunu diye bir şeyin konusu dahi geçmedi. İstifçi dediğiniz yengeniz çevredeki aç kedileri besliyor sadece, bir yere istif etmiyor ve 10 kedi gayet normal biz de bahçede 8-10 kediye bakıyoruz zaten o kediler sabit durmaz gidip gidip gelir. Bitkimi kırıyor saçmalığına cevap bile vermeyeceğim ama bıldırcın konusunu yengenizle konuşabilirdiniz. İyi elektrik almadım sizden, önceki konunuza bakınca da bazı şeyler anlaşılıyor
Ben de menopozlu teyzeyimm biliyor musun
Dediğin her konuya hak verdim fakat ne zorun var kedilerle? Ne olmuş hayvanlar güvenle bahçenizde dursa, size ne zararı var? Hayvan istifçiliği ne demek ya??Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.
yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Hahah süper yorum böyle görümcelere böyle yengeler denk gelince çok mutlu oluyorumYengeyi tuttum. Dinsizin hakkından imansız gelir. Yengeciyiz.
Kum koyun yangın merdivenine olsun bitsin.Ay yok malesef benim ve bikac kişinin alistirdigi 6-7kedi var sitede. Çok seviyorum onları aileden, birey gibi ama yangın merdiveni berbat halde yönetici ve bina görevlisi çıldırıyor biz gizli gizli yinede alıyoruz içeriye. Temizleyebildigimiz pislik varsa temizliyoruz ama geneli apartman görevlisine kalıyor malesef
Laf söyledi bak kabağıYok onun daha çok var. 80 doğumlu değil
Valla kediler de az değil ki. Bir de yuva koymuş merdiven boşluğuna. Girerken buram buram kokuyor. Kedi beslemediğiniz belli. Kokuyorlar. Bahçemiz büyük . 1 dönüm var. Kimseye gitmez kokuAy köy yerinde misiniz Allâh aşkına tavuk bıldırcın bahçeyi geç 3 apartman ötesine gider onların kokusu kedi ile bir mibinaya özen saygı değil mahalleye özen saygı olmuş tercihiniz
Girmediyse bile bir gün menopoza girecek, hem menopozlu hem Panter Emel bir yenge… Neydi o söz? Yılanı ancak akrep sokar.Normal, bahçede fare börtü böcek olmaz. Daha ne istiyorsun? Yengen de mi menapozlu yoksa?
Benimki parfüm gibi kokuyor valla. Sen kendi kokunu alıyor olmayasın?Valla kediler de az değil ki. Bir de yuva koymuş merdiven boşluğuna. Girerken buram buram kokuyor. Kedi beslemediğiniz belli. Kokuyorlar. Bahçemiz büyük . 1 dönüm var. Kimseye gitmez koku
Dinsizin hakkından imansız gelir kuzum, yengeye tam destekGirmediyse bile bir gün menopoza girecek, hem menopozlu hem Panter Emel bir yenge… Neydi o söz? Yılanı ancak akrep sokar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?