Abimin sorunlu eşi

Vardı. Onların yanında gerilmek istemedim

Bu işi anca baban çözer
Toplasın herkesi
Herkese haddini ve yerini bildirsin

Tam olarak ne gibi bir terör algıladı minnoş beynin ?
Birincisi minnoş diye küçümsemeye çalıştığın beynimin yüzde 5 ı bile sende yoktur . İlk yengeyi kaçırmışsınız şimdi aman yuva yıkılmasım diye alttan alıyoruz demişsin bir de ayyy düşman başına sizin gibiler boşansalar göbek atıcaksınız

Ay yok malesef benim ve bikac kişinin alistirdigi 6-7kedi var sitede. Çok seviyorum onları aileden, birey gibi ama yangın merdiveni berbat halde yönetici ve bina görevlisi çıldırıyor biz gizli gizli yinede alıyoruz içeriye. Temizleyebildigimiz pislik varsa temizliyoruz ama geneli apartman görevlisine kalıyor malesef

Dediğin her konuya hak verdim fakat ne zorun var kedilerle? Ne olmuş hayvanlar güvenle bahçenizde dursa, size ne zararı var? Hayvan istifçiliği ne demek ya??

Allah'ın sessiz kulları onlar. Hayret bir şey! Bi kap su, mama koymak öldürmez sizi.

Kum koyun yangın merdivenine olsun bitsin.

Ay köy yerinde misiniz Allâh aşkına tavuk bıldırcın bahçeyi geç 3 apartman ötesine gider onların kokusu kedi ile bir mi binaya özen saygı değil mahalleye özen saygı olmuş tercihiniz
Valla kediler de az değil ki. Bir de yuva koymuş merdiven boşluğuna. Girerken buram buram kokuyor. Kedi beslemediğiniz belli. Kokuyorlar. Bahçemiz büyük . 1 dönüm var. Kimseye gitmez koku

Gelini ağbinizeşikayet etmişsiniz. Nifak tohumu denir buna. Bu karmalar patlar sizde çünkü 2025 yılında ilahi adalet iyice hızlandı.

Ayrıca bahçedekilerin kedi olduğuna emin misiniz? Benim baktığım 20 küsür kedi var. 1 tanesinden böyle bir şey görmedim. Ya siz çok fena birisiniz bence. Bayan Negatif.

Normal, bahçede fare börtü böcek olmaz. Daha ne istiyorsun? Yengen de mi menapozlu yoksa ?
Girmediyse bile bir gün menopoza girecek, hem menopozlu hem Panter Emel bir yenge… Neydi o söz? Yılanı ancak akrep sokar.

Valla kediler de az değil ki. Bir de yuva koymuş merdiven boşluğuna. Girerken buram buram kokuyor. Kedi beslemediğiniz belli. Kokuyorlar. Bahçemiz büyük . 1 dönüm var. Kimseye gitmez koku
Benimki parfüm gibi kokuyor valla. Sen kendi kokunu alıyor olmayasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…