Abimin kiz arkadasi.

Ama doğru zamanı seçmelisin abinin he hee diyip geçeceği bir zaman olmamalı bu ters tepebilir yoksa.

İletişiminiz nasıl abinle oturup böyle şeyleri konuşabiliyor musunuz.

Konuşma bittikten sonra eğer abin sana inanırsa abinle araları açılacak ve araları düzeldiğinde abinle aranı bozmak için elinden geleni yapacaktır buna da hazır ol.

Abimle arkadas gibiyiz aramizda cok yas farki yok o yuzden
Bana guvenmesi icin her seyimi anlatirim.
Ama benim onu kiskandigimi dusunuyor anladigim kadariyla dedigin gibi sonradan geelecek seylerde var.

Oncelikle yorumunuz icin tesekkur ediyorum.
Dediginiz gibi tecrube denilen sey yasanilarak ogreniliyor. Abim konusunda abim saf yani her seye inanan daha once hic tecrubesiz bir birey olsaydi anlardim ama suan sadece sasiriyorum.
Evli degilim ama sevdigim kisiyle abim anlasamazsa tabiki cok uzulurdum.
Ama beni karsimdaki kisiyle ilgili uyarsaydi onu dinlerdim galiba.
Ohoooo daha çoook şeylere şaşıracaksın.Okadarını da yapmaz dediğin herkes hayatta tam olarak da okadarını yapar mesela buna şaşıracaksın.İşin içine el girince aile bağlarının bazen zayıflayabileceğini görüp şaşıracaksın.Kendini paralasan da olacakların önüne geçemediğini görüp şaşıracaksın.Vs. ama umarım güzel evlilikler yaparsınız.Hayat tecrübelerimi genellemem yanlış olur.Bana kalırsa fazla müdahaleci olmamaya çalış.Sonuçta ileride kapıyı kapattığınızda herkes dışarıda kalıyor.Ne söylersen söyle kıskanç görümce işte diyecekler ağabeyini paylaşmak istemiyor diyecekler vs.Kendiniz söylüyorsunuz ağabeyim saf değil diye. Bırakın ağabeyiniz görsün.Sonuçta bu onun hayatı.

Senin erkek arkadaşından bahsettiğinde, biraz bırakalım da benden babsetmeyi senin eski erkek arkadaşın hani aldattığın var ya o benim arkadaşım çıktı ne tesadğf di mi diye konuya giremiyorsan hatalı sensin. Kaşınanı kaşımak gerekli.

Ohoooo daha çoook şeylere şaşıracaksın.Okadarını da yapmaz dediğin herkes hayatta tam olarak da okadarını yapar mesela buna şaşıracaksın.İşin içine el girince aile bağlarının bazen zayıflayabileceğini görüp şaşıracaksın.Kendini paralasan da olacakların önüne geçemediğini görüp şaşıracaksın.Vs. ama umarım güzel evlilikler yaparsınız.Hayat tecrübelerimi genellemem yanlış olur.Bana kalırsa fazla müdahaleci olmamaya çalış.Sonuçta ileride kapıyı kapattığınızda herkes dışarıda kalıyor.Ne söylersen söyle kıskanç görümce işte diyecekler ağabeyini paylaşmak istemiyor diyecekler vs.Kendiniz söylüyorsunuz ağabeyim saf değil diye. Bırakın ağabeyiniz görsün.Sonuçta bu onun hayatı.

Bu huzursuzluklara katlanmam lazim ozaman uzun bir sure.

Senin erkek arkadaşından bahsettiğinde, biraz bırakalım da benden babsetmeyi senin eski erkek arkadaşın hani aldattığın var ya o benim arkadaşım çıktı ne tesadğf di mi diye konuya giremiyorsan hatalı sensin. Kaşınanı kaşımak gerekli.

Iste ben kirilmasin kimse diye yapmadim yapadabilirdim hak etmisti.

Abimle arkadas gibiyiz aramizda cok yas farki yok o yuzden
Bana guvenmesi icin her seyimi anlatirim.
Ama benim onu kiskandigimi dusunuyor anladigim kadariyla dedigin gibi sonradan geelecek seylerde var.

Senin abinle konuşmandan daha çok abinin seni dinlemesi önemli.
,kırıcı kelimeler kullanma tarafsız görün.

Abi benim erkek arkadaşım daha önceki sevgililerini aldatmış olsa sen ne düşünürsün,benim için endişelenmez misin ,bu konuyu bilmemi istemez miydin, ben sana anlatayım sonrasında ne yapman gerektğini sen bilirsin de.

Abin hiç bişey olmamış gibi devam edebilir o zaman hiç bişey yapma artık karışma,( ki bu olacak bence,ama abinin aklında bulunması iyi bişey.)

Diğer ihtimal abin tepki gösterbilir kızla araları açılır ,tekrar düzelir,kız sana tavır alır.

Senin abinle konuşmandan daha çok abinin seni dinlemesi önemli.
,kırıcı kelimeler kullanma tarafsız görün.

Abi benim erkek arkadaşım daha önceki sevgililerini aldatmış olsa sen ne düşünürsün,benim için endişelenmez misin ,bu konuyu bilmememi istemez miydin, ben sana anlatayım sonrasında ne yapman gerektğini sen bilirsin de.

Abin hiç bişey olmamış gibi devam edebilir o zaman hiç bişey yapma artık karışma,( ki bu olacak bence,ama abinin aklında bulunması iyi bişey.)

Diğer ihtimal abin tepki gösterbilir kızla araları açılır ,tekrar düzelir,kız sana tavır alır.

Muhtemelen suan tepki verecek.
Karismasam bi dert karissam bindert yani ya.

Muhtemelen suan tepki verecek.
Karismasam bi dert karissam bindert yani ya.
E biraz bekle bakalım akışına bırak konuşmak istersen burdaki fikirleri değerlendirirsin.Kızı hiç sevmedim:KK62::KK62:. ne zaman arkadaşını aldatmış da aldatığı kişiden ayrılmış da abinle çıkmaya başlamış.

Kızın geçmişinde aldatmış olması kötü bir özellik. Ama belki abini çok sevicek geçmişte yaptıklarını yapmicak.. O yüzden sen karışma abin de salak değil sevgilisinin nasıl bir insan olduğunu anlamicak kadar.

E biraz bekle bakalım akışına bırak konuşmak istersen burdaki fikirleri değerlendirirsin.Kızı hiç sevmedim:KK62::KK62:. ne zaman arkadaşını aldatmış da aldatığı kişiden ayrılmış da abinle çıkmaya başlamış.

Arkadasimi aldatma olayinin ustunden gecti baya.
Bende hic sevmedim eskidende sevmiyodum zaten.
Ama erkekler kiza bayiliyor.

Anneme anlatirsam bu sefer kiza daha cok olumsuz bakcaklar eger abim devam ederse o kizla daha cok sorun cikacak
Sen olaya karisirsan abin kiza bu meseleyi sorarsa kiz bi sekilde masum oldugunu abine inandirirsa sana dusman olurlar. O yuzden kizin yeni olumsuz bir hareketini gordugunde annenle durumu paylasmalisin.

Arkadasimi aldatma olayinin ustunden gecti baya.
Bende hic sevmedim eskidende sevmiyodum zaten.
Ama erkekler kiza bayiliyor.
Hımmm canım o zaman bekle şimdilik abinle aran açılmasın,baktın duramıyorsun konuşursun eğer konuşmak istemiyorsan doğru cümleleri kuramıyorsan bir kağıda yaz kibar bir dille anlat.

Öyle hassas bir konu ki -ip üzerinde yürümek gibi-abine iyilik yapayım derken abinle aran açılabilir, çok dikkatli olman gerekiyor.

çok sorgucu gördüm seni kelebek, üşenmeden her detayı soruyorsun :KK19:

Arkadasimla 1 yila yakin beraberlerdi. Biz gorusurduk hep birlikte.
Ama arkadasimla normal bir iliskileri yoktu. Surekli benim yanimda dahi ileri derece muhabbetleri vardi.
Ama birbirlerini seviyolardi en azindan ben oyle biliyodum.
Kiz baska bir erkekle konusmaya baslamis iliskinin son bir ayinda.Sonra bu arkadasimla cikarken o konustugu erkege dogumgununde ozel bi hediye mi ne yollamis hala sevgilisi varken cikmaya baslamislar.
Ben bunu bana anlatsa inanmazdim arkadasim ama sonra kiz kendi hatasini kabul etti ki biz bunlari gorduk.
Arkadasim elinde bir takim resimler ve konusmalar vardi bu kiza ait.Neyse detaya girmicem
Intikam amacli boyle birsey yapcagini ama emin olmadigini soyledi
Biz engelledik tabiki boyle birsey yapmasina izin vermedik bilgileride yok ettik
Simdi ben bunlari gordukten sonra tamam deyip geciyim mi?

Amaan soruyorum da ne oluyo :KK70: kız eski ilişkisinin sonunda saçma sapan davranmış ama ağabeye baştan kızdan hoşlanılmadığı söylenmiş yapılabilecek şey yapılmış, ağabey de haklı olarak bana hatası yok, olsa bitiririm demiş. Ailesi muazzam ama erkekler kıza bayılıyor. Bana göre hala tipik ay hem kendi konumuma zarar gelmesin, neden birileri onu seviyo ve onda ne buluyor :KK43: vakası. Bu göz yummama, adalet aşkı keşke dalga dalga hayatın bir çok alanına yayılsa ne kadan güzel bir dünyada yaşarız.

İleri derece muhabbetin iki yüzlülüğüne hiç girmiyorum, siz ne arıyorsunuz ileri derecede muhabbetin olduğu ortamlarda? Siz bulunurken iyi de, orada bulunan bir başka kişi mi artık hayatınızın içine girdiğinde sorun oluyor? Ondan da gün gelir bahseder diye mi? Kıza sorsak; erkek arkadaşınızın onun rahatsız edici bulduğu özelliklerini iyi bir dille söylemesinde sakınca yoktur, ne yazık ki o da göz yumamıyormuş, değil mi? Yoksa ayrılmanızdan bir çıkarı olacağını sanmıyorum.

O yüzden yapabileceğiniz kızla direkt konuşup sadece kendinizin rahatsız olduğunuz tutumları konusunda uygun dille konuşmak ve olursa karşılıklı bundan sonra susmak. Anneniz de bir zahmet istersen beraber çıkalım ben gidiyorum zaten desin. Yazık kadına; işinden, gücünden misafir yüzünden geri kalıyor. Ona hoş gelmeyen diğer hareketleri oğluna hoş geliyorsa elinden bir şey gelmez. Oğlunu kendi beğendiği hareketleri olan bir kızla tanıştırmak için çabalaması bu devirde biraz daha zor.

X