- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
-
- Konu Sahibi AtomicGirl
Erkektir yapar demeyin de...
Affedip affetmeme kararını tamamen yengenize bırakın bence.
Allah'tan çocukları yokmuş da bir şans daha verebiliyorsa versin demeye gerek yok.
Abiniz uğraş verecek bir şans daha isteyecek, tabii hala evliliklerine inancı kaldıysa. Eşi de tekrar güvenip güvenemeyeceğine karar verecek. Haklarında hayırlısı olsun.
İşte o yüzden kimseye çok değer vermeye gelmiyor.
Ne senelerce verilen emekler, beklemeler yanıt verdi.
Abin resmen senelerce beklediği insanı elde edince yeni maceralara yelken açmış.
Yengen onu affetse de aldatmaya devam edecek.
Bu arada aldatmak bir hata değil, bir seçimdir.
O seçimini yapmış, yengenin seçimi ne peki?
Sakin abin diye tarafli olma, olayi hafifletmeye kalkma.sana bir arkadasin esi tarafindan aldatildigini soylese nasil tepki verir arkadasini nasıl yonlendirirdin.onu dusun ve oyle davran.
konuyu okudum cevap yazmayayım dedim ama yazıyorum canım sen yengene yardım etmek için gidersin de bence yengen ailesine de biraz çıtlatsa iyi olur boşan diyebilirler ama abine elbette birisinin sıkı bir şekilde tepki vermesi lazım...sanirim olayin duyulmasini istemiyor ailesinin tepkisinden korkuyor yada gururunun daha fazla kirilmasindan, kolay degil belkide ailesi direk ayril diyecekler diye korkuyor bilmiyorum ama annesiyle duzenli konusuyor illaki sesinden anlar yani annesi cok zor yaa
bak ne olacağını yazayım buraya.yengen onu affedecek çünkü hala sevdiğini söylüyor belki biraz süründürmeye vs..çalışacak.abin af dileyecek çiçekler böcekler hediyeler falan..
bunun üstüne bir kaç gün sonra yengen kendini suçlu hissetmeye başlayacak,ben çok yoğun çalışıyordum evliliğin sorumluluklarını tam yapamadım adam boşlukta kaldı aldattı diye kendi beyninde ve kalbinde kocasını haklı çıkaracak şeyler bulacak çünkü affetti ya bir sebebi olmalı.sonra evlilik normal sürecek,belki hamile kalacak çocukları olacak vs..
ama yengen artık ömrü boyunca ne abine güvenebilecek ne de onu eskisi gibi sevebilecek.azıcık geç kalsa,telefonu biraz meşgul olsa falan hemen şüphelerle aklı bulanacak kalbi sıkışacak.işte hayatı böyle güvensizlikler içinde devam edecek.
bu sadece yengen için de geçerli değil aldatılan her kadının ve erkeğin hayatı bu oluyor maalesef.
yanlız kalmak aldatma sebebi değildir
yanlız kalan milyonlarca evine bağlı kadın var
siz erkek tarafı değilde kız tarafı olsaydınız donuna kadar al boşa derdik
Abinin savunması beni bile şoka soktu
Yengen haklı
Donuna kadar alıp boşaması gerek
Resmen aldattım ama seni suçun demiş
Yuh yani
Sen büyüksün Allahım
ben diyeyim umarım yengge donuna kadar alır boşaryanlız kalmak aldatma sebebi değildir
yanlız kalan milyonlarca evine bağlı kadın var
siz erkek tarafı değilde kız tarafı olsaydınız donuna kadar al boşa derdik
Ben kendimi dusunuyorum mesela ben cok icime atarim cok kin tutarim unutamam kizginligim yillarca surer asmam cok zor olur belki imkansiz olur, bu kisiden kisiye degisir ama her sekilde zor yani ayrilsalarda zor devam etmeye karar verselerde. Bir taraf hep guveni tekrara kazanmaya calismakla diger taraf ise tekrar guvenmeye calismakla ugrasacak ve bebek hayalleri suya dustu tabiki....