Abimin esi aradi az once, abim aldatmis...

evet hayirlisi

Ne konuşacaksınız kii
ama ağabeyiniz için söylenecek kelimeler belli. buraya o kelimeleri çok yazdımda hadi yazmayayım şimdi. hem aldat hem kadın evli olsun. hemde kadına suçu at sen çalışıyordun boşluktayım diye bahane ara ve bul. yemezler o bahaneleri. umarım yengenizde kendini suçlamaz. resmen kadına senin yüzünden demeye getirmiş pes

Bosluktaydim cok cirkin bi bahane. Bebek olacak, lohusalik olacak, belki Allah korusun hastalik olacak bunlarin hepsinde bosluga dusecek abin. Bence sen karisma yengen barisacak gibi gozukuyor belki ailenizdrn bir buyuk baba,amca, dayi gibi abinle konusabilit

İşte o yüzden kimseye çok değer vermeye gelmiyor.
Ne senelerce verilen emekler, beklemeler yanıt verdi.
Abin resmen senelerce beklediği insanı elde edince yeni maceralara yelken açmış.
Yengen onu affetse de aldatmaya devam edecek.
Bu arada aldatmak bir hata değil, bir seçimdir.
O seçimini yapmış, yengenin seçimi ne peki?

bilmiyor suanda ne yapacagini

Sakin abin diye tarafli olma, olayi hafifletmeye kalkma.sana bir arkadasin esi tarafindan aldatildigini soylese nasil tepki verir arkadasini nasıl yonlendirirdin.onu dusun ve oyle davran.

bak ne olacağını yazayım buraya.yengen onu affedecek çünkü hala sevdiğini söylüyor belki biraz süründürmeye vs..çalışacak.abin af dileyecek çiçekler böcekler hediyeler falan..

bunun üstüne bir kaç gün sonra yengen kendini suçlu hissetmeye başlayacak,ben çok yoğun çalışıyordum evliliğin sorumluluklarını tam yapamadım adam boşlukta kaldı aldattı diye kendi beyninde ve kalbinde kocasını haklı çıkaracak şeyler bulacak çünkü affetti ya bir sebebi olmalı.sonra evlilik normal sürecek,belki hamile kalacak çocukları olacak vs..

ama yengen artık ömrü boyunca ne abine güvenebilecek ne de onu eskisi gibi sevebilecek.azıcık geç kalsa,telefonu biraz meşgul olsa falan hemen şüphelerle aklı bulanacak kalbi sıkışacak.işte hayatı böyle güvensizlikler içinde devam edecek.

bu sadece yengen için de geçerli değil aldatılan her kadının ve erkeğin hayatı bu oluyor maalesef.

birde evli bir kadına bakması. o değerlerinin iyice yok olduğunu gösterir. istermi acaba karısına evli bir adamın sarkmasını yada karısıyla olmasını. empati yapsın o adam düşünsün bir bakayım

Sakin abin diye tarafli olma, olayi hafifletmeye kalkma.sana bir arkadasin esi tarafindan aldatildigini soylese nasil tepki verir arkadasini nasıl yonlendirirdin.onu dusun ve oyle davran.

Ben kimseyi yonlendirmek niyetinde degilim ki herkes kendi kararini verecek yasta, ben sadece destek olmak icin ne yapabilirim diye soruyorum.

konuyu okudum cevap yazmayayım dedim ama yazıyorum canım sen yengene yardım etmek için gidersin de bence yengen ailesine de biraz çıtlatsa iyi olur boşan diyebilirler ama abine elbette birisinin sıkı bir şekilde tepki vermesi lazım...
aaa bana da kimse şöyle kızmadı ben sadece eşime kendimi affettirdim konu bitti diye konu kapanırsa abin aynı hatayı yeniden yapar bence...
çocuk olsaydı daha fazla çocuk için yuvanın yıkılması istenmez ama çocuk olunca abinin çocuğu bahane edip yeniden aldatmayacağı da meşhul...
yani ben böyle yok boşluk yok şu yok bu ne boşluğu olacak ya herkes çalışıyor ediyor kadın geç saatte işinde öyle iyi bir çalışma ortamında kendini bozmuyor erkek evde otururken aklına şeytan giriyor bir de yeni evlisin yani yaşayacaksan geç de olsa insan eşiyle bir saat yatmadan önce konuşsa sarılsa yanında olduğunu görse yetmez mi bence yengen ailesine bildirmeli ve abin yengeni kaynetme korkusu yaşamalı yoksa bu hikayenin ikinsi sezonu da yine aldatma üzerine konusu olur...

haklisiniz artik eskisi gibi olmaz

yanlız kalmak aldatma sebebi değildir
yanlız kalan milyonlarca evine bağlı kadın var
siz erkek tarafı değilde kız tarafı olsaydınız donuna kadar al boşa derdik

yanlız kalmak aldatma sebebi değildir
yanlız kalan milyonlarca evine bağlı kadın var
siz erkek tarafı değilde kız tarafı olsaydınız donuna kadar al boşa derdik

sanirim bosanmak istemiyor yengem yada en azindan simdilik oyle bir dusuncesi yok duygulari ne yonde degisir bilmiyorum, ikisinin verecegi bir karar bu ben bosaninda diyemem bosanmayinda diyemem. Ama bildigim tek sey var ikiside bu noktaya gelmek icin cok caba sarfettiler hem is hem ozel hayat anlaminda ve bir anda yikip gitmek muhtemelen zor gelir.
Ama yinede ayrilma karari alirlarsada ben yanlarinda olmaya calisirim ikisininde.

Abinin savunması beni bile şoka soktu
Yengen haklı
Donuna kadar alıp boşaması gerek
Resmen aldattım ama seni suçun demiş
Yuh yani
Sen büyüksün Allahım

bence yanında ol. onu pohpohla..
iyi bir insan olduğunu bunu hak etmediğini ama senin bu konu hakkında yorum yapamayacağını ve her ne karar verirse yanında olacağını söyle.. zira haksız taraf abin..

belli ki affedecek sadece ağlayacak bir omuz arıyor. o da sensin muhtemelen. daha da bişeye karışma.. yarın öbürgün iyi olur onlar. sen kötü kardeş, kötü görümce olma. destek olan taraf olmuş ol..

ama boşanılması gereken bir olay..

Abinin savunması beni bile şoka soktu
Yengen haklı
Donuna kadar alıp boşaması gerek
Resmen aldattım ama seni suçun demiş
Yuh yani
Sen büyüksün Allahım

illaki baska seylerde demistirde ben soramadim kizda aglamaktan anlatamadi zaten kucuklugunden beri oyle suc islediginde kendini savunamazdi yine sacmalamis yani hos savunulacak ne tarafi varda ne diyecekti..

Çok güzel özetlemişsin gerçekten burada okuyoruz ya hani geri döndüm affettim ama unutamıyorum diyorlar hep çok ama çok yıpratıcı olsa gerek.

İnşallah haklarında hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…